עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית כבל hdmi

Featured Replies

פורסם

כל המטרה של התגובה שלי הייתה לשבור את הקונספציה שצריך לשלם כל כך הרבה על כבל דיגיטלי. פותח הדיון רצה לשלם 100, כי אולי זה מה שאמרו לו או שהוא חושב שאם ישלם יותר יקבל איכות גבוהה יותר.

פורסם

חשוב להבין שהמחיר הגבוה הוא על הסיכוך ולא על האיכות המועברת.

פורסם

נכון. ועבור כבל באורך 2 מטרים, מספיק סיכוך סטנדרטי.

אלא אם כן אתה מוליך אותו במקביל או ליד משהו שיכול לשבש. גם במקרה כזה, הייתי קונה קודם כבל סיני ב-10 ₪, ורק אם לא עובד קונה כבל "איכותי".

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לכולם על התגובות.

דבר שני הכבל שאני צריך הוא(כמו שכבר כתבתי) באורך של כ 2 מטרים.

הסכום מאה ש"ח פשוט נשמע לי סביר בשביל כבל HDMI וזה גם מה שהבנתי מאנשים.

אני כמובן ארצה לשים כמה שפחות כסף, מה שחשוב הוא שהתמונה והשמע יהיו איכותיים ושהוא לא ייהרס תוך שנה.

תודה.

פורסם

כל עוד אתה לא הולך לכופף אותו או להזיז אותו יותר מדי, קח כבל זול.

פורסם
קודם כל תודה לכולם על התגובות.

דבר שני הכבל שאני צריך הוא(כמו שכבר כתבתי) באורך של כ 2 מטרים.

הסכום מאה ש"ח פשוט נשמע לי סביר בשביל כבל HDMI וזה גם מה שהבנתי מאנשים.

אני כמובן ארצה לשים כמה שפחות כסף, מה שחשוב הוא שהתמונה והשמע יהיו איכותיים ושהוא לא ייהרס תוך שנה.

תודה.

אולי לא קראת או הבנת עד הסוף - אין הבדל באיכות התמונה והשמע בין כבל HDMI זול לכבל יקר, כל עוד שניהם תקינים. כבל לא תקין לא יאפשר לך צפייה, אתה לא תוכל לפספס את זה. כבל תקין יאפשר לך צפייה איכותית ללא קשר למחירו.

לגבי "ייהרס תוך שנה": מה שכנראה ייהרס זה החיבור, שעלול להישחק או להיקרע. זה תלוי בשני גורמים עיקריים:

1. איכות וחוזק הכבל. כאן יהיה יתרון לכבל איכותי.

2. התדירות בה אתה מנתק ומחבר את הכבל. אם אתה מחבר פעם אחת ולא נוגע יותר, תוכל להסתפק בכבל זול. אם אתה מנתק ומחבר באופן קבוע, קנה כבל יקר יותר.

סתם דוגמה לכבל שנראה סביר, במחיר של 23 ש"ח כולל משלוח USPS:

http://www.ebay.com/itm/PREMIUM-HDMI-CABLE-6FT-1-4-1080P-BLURAY-3D-TV-DVD-PS3-XBOX-LCD-LED-ETHERNET-HD-/310402534451?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item48456ecc33

למוכר יש דירוג יחסית גבוה, ונמכרו 20,000 יחידות מהכבל הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים