פורסם 2014 בינואר 3111 שנים יש אצלי כבר כמה שנים Mushkin 996768 DDR3, ולאחרונה הרגשתי האטה במעבר בין תוכנות, יש לי הרגשה שזה קשור לזכרונות שפעם עבדו חלק ועכשיו ישנו גימגום. הרצתי את Windows Experience בעבר והציון של הזכרון היה 7.1, היום הוא 5.9. משהו קרה.בדקתי בתוכנת Performance Test ונראה באמת שהזכרונות שלי במקום די נמוך ביחס לשאר, במקום ב-Latency. הרצתי גם MemTest86+ והיא לא מצאה שום שגיאה.מה יכולה להיות הסיבה ??
פורסם 2014 בפברואר 111 שנים תעשה את הבדיקה של ווינדוס ולא של תוכנות שבודקות זיכרונות חלשים/חזקים או כאילו שיצאו לשוק,ברוב המקרים החוליה החלשה היא הארדיסק אולי זה מה שגורם לאיטיות.
פורסם 2014 בפברואר 111 שנים מחבר איזו בדיקה של ווינדוס? Experience? את זה עשיתי, וקיבלתי תוצאות נמוכות מאוד לזיכרון והארד דיסק.אבל ספציפית ה-Latency של הזכרון הוא בין הגבוהים.
פורסם 2014 בפברואר 111 שנים נשמע שסתם מדובר בדיסק קשיח איטי, ומחשב שלא עבר פרמוט לאחרונה. ההבדל בניקוד של windows, הוא שwindows update מוריד לך עדכונים, ובין היתר מתעדכן הבנצ'מרק. מן הסתם הערכת מערכת ב-2014 כבר לא באותם פרמטרים של 2008.בדוק בBIOS את התזמונים, הם לא משתנים מעצמם.......... נערך 2014 בפברואר 311 שנים על-ידי sell_parts
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים נשמע שהסיבה לאיטיות איננה הזכרונות אבל אם בכל זאת מדאיג אותך התזמונים שלהם אז אתה יכול להוריד את התוכנה cpuz.בכרטיסיה SPD יהיה לך כתוב מה התזמונים שאמורים להיות בתדר הנתון (667 MHZ) לאחר מכן תכנס לכרטיסיה memory ותבדוק אם התדר מוגדר נכון (667 MHZ) ואם התזמונים מוגדרים כפי שמופיע בכרטיסיה SPD.לגבי האיטיות עצמה קיים מגוון סיבות אפשריות החל מדיסק קשיח תקול או שהוא סתם ישן ואיטי או אולי יש איזה תהליכים שטוחנים לקשיח את הצורה או אולי בכלל מדובר בתהליכים שטוחנים את המעבד.תתחיל לבדוק את הנושאים הנ"ל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.