עבור לתוכן

מה קורה עם ה R9 280X ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

פשש ח ח על ההקשעה

אני כרגע בשלב ההתקנה של הדרייברים מחדש לפי המדריך אעדכן בהמשך

פורסם

אם יש לך בעיות ביותר ממשחק אחד וגם ארטיפקטים בשולחן העבודה בוינדוס אז רוב הסיכויים שהכרטיס פגום.

הצעתי להוריד תדרים כדי לראות אם לא יהיו בעיות שהכרטיס לא מומהר - כלומר תוריד תדרים לתדרי סטוק המקוריים של כרטיס רפרנס.

אם תסתכל ברשת יש הרבה בעיות ל280X.

פורסם

אם החלפת 3 פעמים כרטיסי מסך וכל פעם היתה לך בעיה אז הבעיה אינה בכרטיס המסך אלא ברכיב אחר, החלפת ספק כח?

רק לידע כללי, ארטיפקטים מגיעים בצורות וצבעים שונים סגול/אדום בדרך כלל ונובעים בדרך כלל מתדר מוגזם לזיכרון הכרטיס.

הריבועים שאתה מראה תוך כדי כתיבה לדעתי קשורים לדפדפן(קרה לי בעבר) נסה לעבוד עם דפדפן אחר.

פורסם
  • מחבר
אם החלפת 3 פעמים כרטיסי מסך וכל פעם היתה לך בעיה אז הבעיה אינה בכרטיס המסך אלא ברכיב אחר, החלפת ספק כח?

רק לידע כללי, ארטיפקטים מגיעים בצורות וצבעים שונים סגול/אדום בדרך כלל ונובעים בדרך כלל מתדר מוגזם לזיכרון הכרטיס.

הריבועים שאתה מראה תוך כדי כתיבה לדעתי קשורים לדפדפן(קרה לי בעבר) נסה לעבוד עם דפדפן אחר.

נהרס לי 5970 קניתי 280 של saphire החלפתי לג'יגה בייט כרגע אני עם ג'יגה בייט

עברתי לפי המדריך שלך התקנתי דרייברים מחדש זה לא עוזר.

כן לקחתי ספק חדש 750w לא פתר את הבעיה

בBF המשחק בעיקר מהבהב כמו איזה FLICKER זה מתחיל לאט לאט עד שזה ניהיה בלתי אפשרי לשחק

לגבי הדפדף זה בחיים לא קרה לי ואין שום סיבה שזה יתחיל

זה מאז שהחלפתי כרטיס מסך אין צורך להחליף דפדפן

פורסם

כן אלו האמא של הארטיפקטים אבל מוזר ששלושה כרטיסים ככה.

איפה קנית את הכרטיסים אם אפשר לשאול?

פורסם

לי היו בעיות כמו שלך כולל הארטיפקטים בשולחן העבודה לאו דווקא בדפדפן אלא בכל מיני מקומות והחזרתי את הכרטיס ולקחתי 780 ומאז אין לי בעיות. לדעתי יצא לך מזל נאחס ששני הכרטיסים פגומים.

פורסם
  • מחבר
כן אלו האמא של הארטיפקטים אבל מוזר ששלושה כרטיסים ככה.

איפה קנית את הכרטיסים אם אפשר לשאול?

לא שלושה 2 וקניתי מיבואן מסודר מורלוי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים