עבור לתוכן

גוגל נפטרת ממוטורולה

Featured Replies

פורסם

http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3623032,00.html

היצרנית הכושלת שלא הסתגלה היטב לעידן הסמארטפון וירדה מגדולתה, עוברת לידיים של לנובו, שאולי תשכיל ליצר סמארטפונים זולים עם התשתיות של מוטורולה.

שיהיה במזל.

פורסם

Bye-o, Moto. :hi:

פורסם

ThinkPhone ^_^

פורסם
  • מחבר

razr R.I.P

פורסם

...וכצפוי, גוגל שומרת לעצמה את הפטנטים, שהיו הסיבה העיקרית לקנות את מוטורולה מלכתחילה.

פורסם

לא רק את הפטנטים אלא גם את חטיבת הפיתוח.

יש לי הרבה תקווה ל- "project ara", אני מקווה שגוגל לא יחסלו את זה.

פורסם

v3 היה אחד המכשירים הנחמדים ביותר שיוצרו עד היום , והאמת היא שאני לא הייתי מתנגד לאחד כזה בשביל מקומות שבהם אני לא רוצה לסכן את המכשיר שלי.

פורסם

^חחח

פורסם
  • מחבר

נההה, לנובו ידעו שלא יהיו שם פטנטים. הם רצו את מוטורולה עצמה (משום מה).

פורסם

מה זה משום מה, בשביל להיכנס לשוק הסלולאר במערב. בדיוק כמו שעשו עם thinkpad של IBM בכניסתם לשוק הניידים.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל למה חברה כמו מוטורולה שכושלת באופן סדרתי כבר שנים - מאז שנכנסו הטלפונים החכמים בעצם.

וגם ככה יש להם את חטיבת הסלולאר שלהם, היא פשוט נשארת בקטגוריית הניידים הסיניים הזולים ולא מצליחה/מנסה לצאת משם.

פורסם

זה לא משנה שהחברה כושלת , עדיין יש לה שם ומערך הפצה ועוד(אני לא יודע מה בדיוק נכלל במכירה).

אם יש לך מכשיר מצוין , אז מה תעדיף לקנות אותו מחברה לא מוכרת בשוק הסלולר (לנובו יחסית לא שם מוכר לקהל הרחב) או מחברה עם שם מוכר שלהרבה אנשים היה מכשיר שלהם בעבר?

סמסונג מוציאה בשנה 10 מיליארד על פרסום ושיווק , אז מה זה 2 מיליארד.

היום רוב המכשירים יחסית זהים , אז מה שמשנה לרוב האנשים זה השם.

פורסם
  • מחבר

יש לה שם, אבל זה שם גרוע כבר 7 שנים... לא משנה שהיא יצרה אלקטרוניקה לכל דבר בערך עוד כשאנשים פה בקושי בקושי שמעו על מחשב אישי. היום השם שלה גרוע כבר הרבה זמן, ואני לא הייתי קונה סמארטפון מחברה כמו מוטורולה. בנוסף, כמו שאני מכיר את לנובו, אני לא בטוח שהם הולכים לשמר את המותג גם ככה.

אגב, אני לא צרכן טיפוסי, אבל כן, הייתי שוקל סמארטפון בעל נתונים דומים מחברה לא מוכרת, אם פער המחירים יצדיק זאת. וביחוד ביחוד אם החברה השניה היא מוטורולה.

פורסם

תלוי באיזה סדרה. אותם lenovo מייצרים דברים מעולים כמו thinkpad וגם דברים איומים כמו G550.....

אם lenovo יעשו עבודה טובה כמו שהם עשו ב thinkpadים, ומוטורולה יעשו עבודה טובה כמו שהם עשו (ואם אין להם משהוא lenovo ישלימו להם), יכולים לצאת משם טלפונים טובים......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים