פורסם 2014 בינואר 3011 שנים שלום! בזמן האחרון בכל פעם שהפעלתי את המחשב/ניסיתי לעדכן או להפעיל את האייטונס קפצה לי הודעה שחסר לי הקובץ MSVCR80.DLL לאחר שהורדתי את הקובץ והעתקתי אותו לתיקיה SYS32 קופצות לי ההודעות הבאות כשהמחשב נדלק או כשאני מנסה להפעיל את האייטונס יש למישהו רעיון איך אני פותר את הבעיה? תודה!
פורסם 2014 בינואר 3011 שנים כתוב באנגלית צחה: להתקין איטיונס מחדש כי ההתקנה שלו לא תקינה !אז לאיזה פתרון אתה מצפה ?
פורסם 2014 בינואר 3011 שנים בנוסף למה שIVAN כתב...לא ככה עושים את זה.העתקת קובץ DLL שאתה מוריד מאיפשהו (אפילו שמדובר על מקור אמין במליון אחוז) לא תפתור תא המצב, אלא רק תסבך אותו.אתה חייב להתקין את ה runtime lib בצורה מסודרת כדי שיהי גם רישום לספריות.
פורסם 2014 בינואר 3011 שנים מחבר אם הבעיה קשורה ספציפית לאייטונס למה הוא מביא אותה בכל פעם שהמחשב נדלק (אין לי הפעלה אוטומטית לאייטונס או משו כזה)מה זה אומר להתקין runtime lib בצורה מסודרת? איך עושים את זה?
פורסם 2014 בינואר 3011 שנים ובנוסף לרוב יש ל DLL יותר מגרסה אחת. יש שפות, יש סוג החלונות, יש עדכוני חלונות כך שצריך לדעת בדיוק איזו גרסה שותלים.
פורסם 2014 בינואר 3011 שנים מחבר טוב הסרתי והתקנתי מחדש את האייטונס והבעיה חזרה על עצמה.הסרתי שוב את האייטונס ומחקתי את הקובץ DLL שהמלצתם לא להשלים לבד, וההודעה הראשונית חזרה.מה אתם ממליצים לעשות מכאן?
פורסם 2014 בינואר 3011 שנים מחבר אה.. חחח חיפשתי בפורום של אפל (מאק) באתר..בכל מקרה ניסיתי את הדברים שרשומים שם וזה לא ממש עוזר. וגם לא נראה לי שזה קשור לאייטונס כי מחקתי אותו וההודעה עדיין קיימת.. נערך 2014 בינואר 3011 שנים על-ידי Joli
פורסם 2014 בינואר 3011 שנים בעיה עולמית.שים לב לתאריך שלהhttp://www.infoworld.com/t/microsoft-windows/msvcr80dll-errors-and-other-problems-plague-itunes-11114-windows-235228תחכה עד שאפל תתקן אותה אם בכלל.
פורסם 2014 בינואר 3011 שנים מחבר בעסה כבר מחקתי את האיטונס וכל הגיבויים שהיו לי שם.. אבל לא עניתם לי על השאלה למה גם אחרי שמחקתי את האייטונס בכל פעם שאני נכנס לווינדוס עולה לי ההודעה הבאה:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.