עבור לתוכן

מישהו מכיר מסך של HP 23xi (פנל IPS) ,מתלבט בינו ל 2312 ,עזרה!

Featured Replies

פורסם

המסך שלי חזר לעשות בעיות .

קראתי ביקורות חיוביות על הדגם הזה של HP מסך איכותי (בעיקר אחרי כיול) יחסית למחירו +אחריות 3 שנים בבית הלקוח.

מה אתם אומרים כדי ללכת אליו ?

או עדיף להשאר בנלי וללכת על ה 2312/2412.

נ.ב :חוץ מגודל המסך יש הבדל באיכות (חדות ,דחיסות פיקסלים,צבעים וכו) בין ה 2312 ל 2412?

פורסם

אני משתמש גם ב23 וגם ב 24 של דל ואני מרוצה משניהם.

רואים חד וברור והצבעים טובים.

לגבי HP אין לי ניסיון לגביהם, בהצלחה, בכל מקרה אני ממליץ לך על אחד מהם לפי הדרישות שלך...

פורסם
  • מחבר

כמה סיבות עיקריות שאני נוטה ל HP :

1.קראתי שבדל יש תופעות יותר חמורות של זליגות אור בסצינות חשוכות, לעומת ה HP שעדיין לא מצאתי הזכורים לגבי זה.

2. קראתי שמסך הוא מט מדי כלומר כאילו מסתכלים על המסך ויש תחושת ערפל במקום תמונה צלולה כאילו המסךלא נקי כזה,טקסטים לא נקיים, מישהו מבין למה אני מתכוון?

3.הרוב לוקחים דל וחשבתי לרענן עם המותג

נערך על-ידי alexc32

פורסם

1. אני עובד עם ה23 אינץ בחושך ואין לי בעיה, ב24 תמיד יש אור במשרד אז אין לי מושג.

2. בשניהם הצבעים נראים מעולה (לעומת ה TN) אני עובד עם ה24 צמוד לVIEWSONIC 23 והצבעים של ה24 הרבה יותר טובים ונראים חיים וה23 ממש דומה לו.

ב 24 אני מחובר עם לפטופ עם כרטיס מסך של INTEL והכל ברור ועובד טוב, אני לא רואה שום בעיה איתו ובנוסף אני במשרד עם מלא פלוריסנטים ואין לי שום בעיות איתו.

3. לא מכיר את HP והרבה מחפשים ביקורות ורואים שהדל עובד יפה לעומת המחיר שלו אם ראית אותו ואתה מרוצה מתמונה מעולה אבל בהחלט שווה ללכתלראות אותו עובד עם דפי אינטרנט רגילים וסרטונים באיכות לא טובה כדי להבין איך הוא מתמודד.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

תודה,

אם אקח את ה HP אעדכן .

ואם אקח את הדל אז אין מה לעדכן כי הרוב כבר מכירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים