עבור לתוכן

חיבור אוטומטי של האינטרנט בהדלקת המחשב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

multicore, בפעמים הבודדות שניסית לסייע לי במסגרת HWZONE, קיבלתי ממך הוראות בסינית מדוברת, וריבוי תשובות בסגנון מה לא הבנת/ברור??

אני מאוד מעריך את צוות האתר שמקדיש מזמנו היקר לסייע ולעזור, וביניהם אתה. אבל תבין, מי שניגש לאתר ומבקש עזרה, כנראה לא מגיע עם אותו רקע וידע איתו אתה מגיע. לכן צריך להסביר בצורה יותר פשוטה וברורה וביותר סבלנות.

​בכל אופן תודה

פורסם
multicore, בפעמים הבודדות שניסית לסייע לי במסגרת HWZONE, קיבלתי ממך הוראות בסינית מדוברת, וריבוי תשובות בסגנון מה לא הבנת/ברור??

אני מאוד מעריך את צוות האתר שמקדיש מזמנו היקר לסייע ולעזור, וביניהם אתה. אבל תבין, מי שניגש לאתר ומבקש עזרה, כנראה לא מגיע עם אותו רקע וידע איתו אתה מגיע. לכן צריך להסביר בצורה יותר פשוטה וברורה וביותר סבלנות.

​בכל אופן תודה

היות וההוראות שנמצאות ברשת הן די STRAIGHTFORWARD וברורות,

קשה לי לחשוב על הסבר שמישהו יוכל לתת לך פה שיהיה ברור יותר,

למעט אולי איזה סרטון וידאו שמישהו יקליט שבו הוא מבצע את הדברים צעד אחר צעד....

אף אחד מאיתנו לא נולד עם הבנה אינטואיטיבית של איך מודמים עובדים או איך מבצעים בהם הגדרות, וגם רובנו המכריע לא עבר קורסים או הכשרות לשם כך

זה דבר שפשוט לומדים מתוך רצון ללמוד

על הדרך אולי הורסים איזה רכיב או שניים (אני הרסתי הרבה מחשבים בחיי) אבל זו הדרך היחידה...

לכן,

כל הסבר שיתנו לך פה, ברור ומוצלח ככל שיהיה, יראה לך כמו "סינית מדוברת" (שום הסבר כזה לא יהיה ברמה של "תקליק פעמיים על האייקון של X"), ולכן מה הטעם לבקש אותו? עם רמת הידע שלך בסיסית עד כדי כך שאינך מסוגל לבצע חיפוש כמו זה:

https://www.google.com/#q=aztech+%D7%97%D7%99%D7%95%D7%92+%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99

שמוביל אותך ל-3 תוצאות שונות,

שלא התעמקתי בהן יותר מדי, אבל על פניו נראה שיש בהן מספיק מידע כדי שתצליח לעשות את זה לבד

אז עם כל הרצון להיות סבלנים ואדיבים,

זה פשוט חסר טעם כאשר יש היעדר של ידע בסיסי

זה כמו שיבוא ברנש שמעולם בחייו לא נגע בכלל ברכיב אלקטרוני ויבקש שיסבירו לו איך הוא יכול לתקן את הטלוויזיה בעצמו בלי לקרוא לטכנאי...

פורסם

אל תהיה עצלן, הכי טוב להגדיר את החייגן במודם עצמו, ולקבל אוטומטית אינטרנט בכל מחשב שתחבר אליו מבלי צורך להגדיר דבר אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים