פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים מוד קטן שעשיתי למוד הזה אני קורא Sun Grill מפני שלקחתי את ההשראה מ EC . ;D ;D ;D אז מה עשיתי בעצם? שלב סימון השמש על פלסטיק שקוף: שלב חיתוך: הגריל על המאוורר-זוית אחת: הגריל על המאוורר זוית שנייה: --- תגובות בבקשה ותזכרו שזה המוד הראשון שלי
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים מדהים במיוחד למוד ראשוןאהבתי .תקשיב המאוורר לא עושה לך רעש כי עדיין הוא מכניס לא הרבה אוויר כי רק באמצע יש ממש כניסת אוויר ובחלקים האחרים ממש קצת וחלקם אפילו אטומים...?
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים מחבר מדהים במיוחד למוד ראשון אהבתי . תקשיב המאוורר לא עושה לך רעש כי עדיין הוא מכניס לא הרבה אוויר כי רק באמצע יש ממש כניסת אוויר ובחלקים האחרים ממש קצת וחלקם אפילו אטומים...? תודה על התגובה! והמאוורר עובד חלק בלי שום רעשים,והוא לפי דעתי עובד כמו מקודם...(בלי הגריל). ---- וHOLY...צדקת! :P
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים תודה על התגובה!והמאוורר עובד חלק בלי שום רעשים,והוא לפי דעתי עובד כמו מקודם...(בלי הגריל)ס22ה!תגיד עם איזה פלסטיק עשית ועם מה חתכת(יצא חיתוך יפה מאוד לצורה כזאת קשה)
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים מחבר ס22ה!תגיד עם איזה פלסטיק עשית ועם מה חתכת(יצא חיתוך יפה מאוד לצורה כזאת קשה)סתם פלסטיק מקופסת איחסון...וחתכתי את זה עם סכין יפנית וקצוות עם מספריים
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים הייתי מציע לך לעשות חורים (אולי כוככבים :-\) מסביב לשמש כדי לתת ליותר אוויר להגנסזה לא ניראה לי אפשרי שהאווי יזום כמו מיקודם...בכל מקרה יצא לך משהו טוב...! יפה מאוד
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים מחבר יפה! מוד מקורי! וזה רק דוגמא למודים שלא עולים כסף ובכל זאת יפים. צודק...
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים יפה! מוד מקורי!לא הייתי אומר מקורי, אפשר אפילו להגיד העתקה.http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=36;action=display;threadid=62965;start=0
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים מחבר דבר ראשון כתבתי שזה בהשראת EC!!!!!!!!! דבר שני EC לא עשה כלום בנתיים אז... :-[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.