פורסם 2014 בינואר 2811 שנים בסצנות כבדות יש שיפור קל בביצועים של BF4 עם I7. בשאר המשחקים ההבדל הוא זניח לעומת הבדל משמעותי במחיר.
פורסם 2014 בינואר 2811 שנים מחבר עדיף לנצל את ההפרשים בכרטיס מסך, מה שיתרום יותר.בסצנות כבדות יש שיפור קל בביצועים של BF4 עם I7. בשאר המשחקים ההבדל הוא זניח לעומת הבדל משמעותי במחיר.אז מה יותר משתלם לי?כי בתכלס זה גיימינג בעיקר ואולי עריכות פה ושם.
פורסם 2014 בינואר 2811 שנים מחבר מה התקציב?בעיקרון לא מוגבל אבל צריך לבדוק כי אני מעדיף לקחת את הזול ביותר.כמובן שאל תביא לי משהו EXTREME רק רציתי לשאול לגבי I7 VS I5כי המון אומרים שהרבה יותר משתלם הI5 אך הכוח עיבוד של I7 הרבה יותר חזק..
פורסם 2014 בינואר 2811 שנים מחבר כוח העיבוד של I7 גבוה יותר אם נותנים לו לעשות משהו שיודע לנצל HT.וזהו זה ההבדל היחידי?ועוד שאלה.מה אתה אומר בכללי על סדרת הHASWELL?
פורסם 2014 בינואר 2811 שנים זה ההבדל היחיד (ואולי עוד איזה 100MHZ מהירות שעון שנסגרת בקלות ע"י OC)איך haswell? יחסית למה?
פורסם 2014 בינואר 2911 שנים מחבר זה ההבדל היחיד (ואולי עוד איזה 100MHZ מהירות שעון שנסגרת בקלות ע"י OC)איך haswell? יחסית למה? אז ללכת על I5 הרבה יותר משתלם לפי מה שאתה אומר והHASWELL יחסית לIVY BRIDGE היותר ישנים, כי שמעתי שהוא טיפה חם והOC בסדרה לא משהו.
פורסם 2014 בינואר 2911 שנים מחבר אמת. גם ה-IVY לא היה כזה להיט OC כמו ה-SANDY.קיצור שורה תחתונה על איזה מעבד ללכת?
פורסם 2014 בינואר 2911 שנים סדרות חדשות של מעבדי האסוול כבר מגיעים מוצלחים יותר באוברקלוק, ישנה תוספת ביצועים לדור האסוול על פני דור אייבי.ה4770K מסתמן כאוברקלוקר מוצלח יותר במעט מאשר ה4670K.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.