פורסם 2014 בינואר 2611 שנים מחבר כן, זה לא אומר לי כלום! חוץ מיזה שזה קרה לי פעמיים באותו מקום בשלב.אם הבנתה משהו מהתוכן של ההודעה היתי שמח אם היתה עוזר לי בזה, תודה.
פורסם 2014 בינואר 2611 שנים לא צריך להבין פה שום דבר מיוחד. DirectX מתלונן על כך שהותכנה העבירה פקודה או הודעה שבנויה לא נכון. מדובר בבאג של המשחק. נערך 2014 בינואר 2711 שנים על-ידי multicore
פורסם 2014 בפברואר 1711 שנים מחבר עכשיו קיבלתי אותה שגיאה ב Need For Speed Rivals מה הסיכוי שלשני משחקים יש אותו באג גם כאן המשחק עולה ולאחר כחצי דקה/דקהאני מקבל את אותה הודעה הדריבר שלי מעודכן 332.21 הכרטיס מסך שלי 650TI אולי הבעיה עם הדריבר הזה קשורה לכרטיס מסך?דבר נוסף שעשיתי הסרתי את כל הדריברים של ניוודיה דרך תוכניות ותכונות הרצתי Driver Sweeper ועדיין יש בעיה.אם מישהו מכיר את הבעיה כל דבר, העלתי תמונה של השגיאה בנושא למעלה.
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים מחבר כרגע יצאה גירסה חדשה של דריבר מחר אני ינסה אותו אולי זה יפתור את הבעיה.עריכה:נכון לכרגע אין קריסות צריך לבדוק עוד קצת, למי שיש קריסות דומות שיעדכן את הדרייבר האחרון של ניוודיה. נערך 2014 בפברואר 1911 שנים על-ידי AmitDanan
פורסם 2014 במרץ 611 שנים מחבר לצערי עדיין יש לי את ההודעה ב NFS אבל אחרי זמן רב של משחק ולא על 10-15 דקות ראשונות, מישהו יודע מכיר?
פורסם 2014 במרץ 611 שנים הסבירו לך כבר פעמיים שזה לא בעיה בכרטיס , אלא במשחק ..אתה רוצה שעוד פעם יסבירו לך ? הנה : זה לא בעיה בכרטיס . זה בעיה במשחק .
פורסם 2014 במרץ 1211 שנים מחבר אולי לא קראתה טוב או היתבלבלתה הבעיה היא ב 2 משחקים מה הסיכוי ששניהם דפוקים?
פורסם 2014 במרץ 2111 שנים הם משחררים משחקים "לא-אפויים" . כלומר , שיש באגים במשחק .חלק מהבאגים האלה ניתנים להבחנה מיידית , דוגמא : להכנס לטקסטורה ב bf3 - באג שעדיין קיים במידה מועטה במטרו .חלק מהבאגים האלה יותר מורכבים וקשה לזהותם , דוגמא : קטע קוד שגורם לדרייבר לקרוס , או שפתאום אתה לא מצליח להתחבר וכדומה ..תעשה חיפוש ביו-טיוב על המשחקים הנ"ל ובוודאות תתקל בסרטון של מישהן שמתלונן ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.