פורסם 2014 בינואר 2611 שנים לאחותי יש לה חלונות 7 הום פירומיום עברית 64BIT.אני רוצה ליראות הגדרות IP שלי וגם MAC....אני פותח בדוס בפקודה CMDואח"כ רושם פקודה : ipconfigולא קיים....אני לא מבין למה אין פקודה הזאת?איפה זה נימצא הפקודה הזאת. איפה טעיתי?מה עושים?בתודה מראשעמי[ATTACH=CONFIG]5088[/ATTACH]
פורסם 2014 בינואר 2611 שנים קודם כל, זה לא "דוס". דוס זו מערכת הפעלה שלא בשימוש כבר יותר מעשור. מה שאתה מדבר עליו נקרא ממשק שורת הפקודה (command prompt).לשאלתך, חיפוש קצר בגוגל היה מוצא לך את התשובה:https://www.google.co.il/search?q=ipconfig+not+recognized+as+an+internal+or+external+commandipconfig זה לא "פקודה", זה בסך הכל תוכנה שמגיעה עם ה-windows ויושבת בתוך c:\windows\system32. נערך 2014 בינואר 2611 שנים על-ידי שניצל
פורסם 2014 בינואר 2611 שנים יש מצב שאתה לא אדמין או שהCMD לא הורץ כאדמין. נסה ללחוץ קליק ימני על CMD ואז RUN AS ADMINISTRATOR. ואז נסה שוב ipconfig
פורסם 2014 בינואר 2611 שנים או שה PATH אינו מוגדר עם c:\windows\system32.הקש PATH בחלון CMD וראה אם יש ניתוב ל c:\windows\system32.התוכנית קיימת גם בתיקייה c:\windows\SysWOW64נסה להריץ את התוכנית מתוך התיקייה בה היא נמצאת... נערך 2014 בינואר 2611 שנים על-ידי Cahiml
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.