פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים שלום!,אני רוצה לקנות לדים 2 UV ו-12 לדים חזקים במיוחד כולל נגדים,איפה בראשון יש חנויות אלקטרוניקה עם מחירים זולים? ???
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים יש לך בסימטת המוסיקה מאחורי קניון רוטשילד קוראים לו בועז חנות שקיימת שנים
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים אני לא ממש מכיר למרות שגרתי בראשון עד ליפני שעברתי לאוסטרליה אבל אתה יכול להזמין מwww.lsdiodes.com הזמנתי פעמיים וזה זול ונוח
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים מחבר יש לך בסימטת המוסיקה מאחורי קניון רוטשילד קוראים לו בועז חנות שקיימת שניםרגע זה נימצא ליד בית הקולנוע "רב חן"?
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים לזה שחיפש בכפר סבא והאיזור אז התשובה היא לא,הכי קרוב בהרצליה ויש התחנה המרכזית הישנה בתל-אביב ובנתניה אחת טובה מאד
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים ברחובות יש את "אלקטרון צפריר" שם ליד תחנת המשטרה, תבדוק בדפי זהב איפה זה. www.d.co.il
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים ברחובות יש את "אלקטרון צפריר" שם ליד תחנת המשטרה, תבדוק בדפי זהב איפה זה. www.d.co.ilתודה,אני יודע איפה זה...הוא מוכר שם נגדים,לדים פונטציומטרים?
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים לא יודע מה איתכם אבל אני מרגיש שצריך ת'רד סטיקי לחנויות למוצרי מודינג ואלק'למחפש :יש לך גם את ח.מ אלק בהרצל 100 הוא קצת יקרן אבל תתוכח
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים OK מישהו יכול אז לתת לי את השמות של החנויות בנתניה והרצליה ותל אביב?שיצא לי להיות שם אני יקנה את מה שאני צריך
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים באלקטרון צפריר לקח לי 7 שח על כל לד כחול UB ו3 ש"ח על כל נגד. יקר בטירוף. הוא מוכר נגדים ולדים, ויש לו פוטנמיומטרים החל מ 1KOhm ומעלה. אין לו ערכים נמוכים. אני ממליץ לקנוצ מאריהב וזהו. שלושה שקלים משלוח.
פורסם 2004 במרץ 121 שנים באלקטרון צפריר לקח לי 7 שח על כל לד כחול UB ו3 ש"ח על כל נגד. יקר בטירוף. הוא מוכר נגדים ולדים, ויש לו פוטנמיומטרים החל מ 1KOhm ומעלה. אין לו ערכים נמוכים. אני ממליץ לקנוצ מאריהב וזהו. שלושה שקלים משלוח.תודה על כל האינפורצמיה....אבל,אני צריך בסה"כ פונציומטר...אז בגלל זה אני קונה לא מאריהב....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.