פורסם 2014 בינואר 2411 שנים יש לי בעיה בטעינת דפי אינטרנט, וזה לא רק בכרום , זה גם בIE. אני לא יודע מה הקוביה הזו אומרת , במקום התמונות עצמם זה מראה אותה, זה לא ג'אווה ניראה לי, אשמח שתגידו לי בבקשה , מה אני צריך לעדכן, או כיצד לפתור בעיה זו. הבעיה צצה פתאום לאחרונה.
פורסם 2014 בינואר 2411 שנים אני לא מבין מה בעצם אתה שואל פה?אתר שניגש ל YouTube ומציג משם תוכן לא עובד כמו שצריך ואתה שואל אותנו מה לעשות?
פורסם 2014 בינואר 2411 שנים מחבר תנקה cache ועוגיות, תחסום את כל התוספים. האם עדיין תמונות אינן נטענות?זה לא עוזר, כמו שציינתי זה רק לא רק בדפדפן כרום..אני לא מבין מה בעצם אתה שואל פה? אתר שניגש ל YouTube ומציג משם תוכן לא עובד כמו שצריך ואתה שואל אותנו מה לעשות?כן, זה לא רק ביוטוב, גם זה עושה לי בעיות מידי פעם בפייסבוק לא מציג תמונות כמו שצריך ועוד אתרים, סתם נתתי דוגמה ליוטוב.
פורסם 2014 בינואר 2411 שנים הכתובת היא לא של אתר יוטיוב.שים לב לתוספת ".ext.elnotarius.ru" אי לי מושג מהיכן הגרלת את התוספת.זו הכתובת הנכונהwww.youtube.com/watch?v=dmuc_caVA54 נערך 2014 בינואר 2411 שנים על-ידי HelpSupport
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.