פורסם 2014 בינואר 2411 שנים המעבד הוא I5 4670K והלוחasus sabertooth z87 מה שהחלטתי בסוף הוא לא לעשות אוברקלוק רציני אלא במקום זה להגיע ל 3800 בזמן שהזכרונות על 1866 ואז לנסות להוריד את המתח של המעבד כמה שאפשר על מנת שירוץ קריר ניסיתי את מצב manual ושם פועל בלי בעיה כל פעם הורדתי את המתח העלתי וינדוס והרצתי מבחני מאמץ הגעתי בסוף לערך של 1.020 והמחשב עובד יפה ב 3800 אלא מה שהמעבד ב IDLE במצב אוטומטי המתח היה יורד לסביבות 0.700 ובמצב MANUAL המתח נשאר על 1.020 כל הזמן שזה חבל ובמקום לרדת ל 22 מעלות במנוחה מושלמת הוא נשאר על 30 מעלות אז אני הבנתי שמצב adaptive זה אמור להיות בדיוק הפתרון שהמעבד ידע לרדת ל 0.700 במנוחה ולעלות לערך של המתח שאני נותן לו במאמץ שזה הערך האופטימלי שמצאתי 1.020 אבל אני לא מבין בדיוק מה לכתוב שם ניסיתי להכניס ערך של 1.020 אבל שאני פותח וינדוס ומריץ דברים הוא מתעלם לגמרי וחוזר לאוטומטי של המעבד ולמתחים של 1.216 במקסימום מאמץ איך אני בדיוק מגיע למצב שהוא עולה מקסימום ל 1.020 ויורד לאן שהוא צריך לרדת במנוחה ?? נערך 2014 בינואר 2411 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 בינואר 2511 שנים התמונות הפוכות ולא ממש ברורוץ, כמו כן איזה אופציות בדיוק שינת בכל הנוגע למתח המעבד ?
פורסם 2014 בינואר 2611 שנים מחבר בסופו של דבר קצת התקדמתי עם העניין פשוט אחרי ששמתי בביוס על מצב adaptiveוהרצתי מבחני ביצועים והמתחים עלו פחות או יותר לאן שהם רצוהייתי צריך בביוס להשתמש בשורה של OFFSET ולהכניס לשם ערך שלילי בשביל להוריד מהמתחים העליונים שהושגו בצורה אוטומטי לא ברורה בסוף הכנסתי ערך שלילי של 0.100 זה תרם להורדת המתח העליון שמושג במאמץ ל 1.050הבעיה שברגע שמשתמשים ב OFFSET זה גם מוריד את המתח התחתון שקיים בזמן שהמעבד במנוחה והמכפלה שלו נמוכה ומה שקרה לי אז שקיבלתי מסך כחול בערכי OFFSET שליליים של 0.120 0.110 אז בסוף הכנסתי ערך שלילי של 0.100 דבר שהעמיד את המתח מנוחה על 0.603ובזמן מאמץ שהמעבד עולה למהירות 3800 המתח עולה ל 1.050אמנם אני בכלל רשמתי לו לעלות עד 1.025 כי זה המתח האופטמלי שמצאתי לעבודה אבל הוא ממשיך להתעלם מהערכים שאני כותב לו ועולה ל 1.050 מסיבה לא ברורה אבל נחיה עם זה אגב במבחני ביצועים שעושים שימוש בכל מיני פקודות מיוחדות המתח עולה גם ל 1.148 ומתעלם מהערכים שהזנתי לו ככה שזה לא הכי טוב אבל בסביבה אמיתית של דסקטופ ומשחקים אני לא רואה שהערך חורג מ 1.050 ככה שזה טוב עכשיו הגעתי למצב שהמעבד רוב הזמן במנוחה ובמתח נמוך של 0.603 ויורד לטמפרטורות קרירות של 24 מעלות במקום ה 30 מעלות של מתח קבוע 1.025 ובמאמץ מלא במהירות 3800 מתח 1.050 הוא מגיע לטמפרטורה של 42 מעלות בלבדאז אני די מבסוט עם המצב הקיים אבל אני חייב לציין הארכיטקטורה של הפעולות בביוס עם המעבד הזה לא ברורות בכלל פשוט היו צריכים להיות שתי חלונות פשוטים להזין נתונים הראשון היה אומר "מתח פעולה מינימום במנוחה של המעבד" ושם הייתי מזין לו ידינית את הערך התחתון שמצאתי שהמעבד מחזיק את עצמו בחיים והחלון השני היה אומר "מתח פעולה עליון במאמץ מלא של המעבד" ושם הייתי מזין לו ידנית את הערך העליון שמצאתי 1.025 כמובן שאת המכפלה והמהירות עצמה היית מסדר כרגיל בחלק העליון של הביוס שם
פורסם 2014 בינואר 3011 שנים אם אתה רוצה להשתמש בOFFSET או ADAPTIVE, בטאב שאתה קובע כמה מייצבי מתח אתה רוצה שיעבדו, יש משהו כזה INTEL SPECS,NORMAL,EXTREME ויש ASUS OPTIMIZED. אתה חייב להשתמש בפרופיל של אסוס בשביל שOFFSET יעבוד, לפחות ככה זה היה עם כל סדרת Z77 שלהם, אז אני מניח שזה נחוץ גם בשביל ADAPTIVE...
פורסם 2014 בינואר 3011 שנים מחבר וואלה עליתי על העניין סביב לזהבמסך הראשי בביוס שהוא לא המסך המתקדם יש שלושה אפשרויות אחת מהן היא ASUS OPTIMAL ובקצה השני POWER SAVING ובאמצע יש משהו עד עכשיו הייתי על האמצעי וששמתי הכל על אוטומטי אפילו המעבד ב BOOST הגיע רק ל 3600 ובכלל לא ל 3800 ולא הבנתי למה זה עד שניסיתי לשנות ל ASUS OPTIMAL ושמתי הכל על אוטומטי והוא עלה לבד לבוסט של 4000 אבל זה הגיע לטמפרטורות של 75 מעלות ולא אהבתי את זה בסוף שיניתי הכל לאוטומטי עם גבול עליון של 3800 אבל עכשיו שאתה אומר לי את זה באמת אולי ננסה שוב לשחק עם אדפטיב בזמן שהכל נמצא על ASUS OPTIMAL כי כל המשחקים שעשיתי היו במצב האמצעי ואולי בגלל זה הביוס התעלם לגמרי מהערכים שהזנתי לו בסוף עוד קיבלתי מסכים כחולים בגיימינג על מתח של 1.050 אפילו שבפריים הוא החזיק מעמד מוזר אז כרגע החזרתי הכל לאוטומטי אבל ננסה שוב במצב ASUS OPTIMAL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.