עבור לתוכן

מחפש תאורת LED למארז

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב עם מארז cm storm stryker fulltower והכל טוב ויפה רק שחשבתי להאיר אותו קצת, כי יש לו חלון כל-כך דורש תאורה

שכואב לא לתת לו.

חשבתי להזמין את זה:

http://www.ebay.com/itm/Lian-Li-20x-Waterproof-LEDs-Strip-53mm-LED50-R-Red-LED-/400386241648?pt=UK_Computing_Case_Accessories_Tool_Kits&hash=item5d38e13470

האם אחד יצליח להאיר את כל המחשב או שצריך 2? זה 53 סמ, זה מתחבר דרך MOLEX לספק, האם יש סכנה לפגיעה בספק? כי

שמעתי שאומרים שלחבר תאורת לד ישירות לספק עלולה להרוס אותו, והאם ניתן להניח את זה בתחתית המארז או לקשור עם אזיקון

מהצדדים בלי להשתמש בסרט ההדבקה?

אני בעקרון חשבתי לעשות שכשיש חושך כל הדלת הצדדית שהיא כולה חלון אחד גדול יהיה אדום זוהר חזק מאוד.

כמה כאלה צריך בשביל להגיע למטרה הזאת (אדום במקום הכחול):

IMG_0900.jpg

פורסם

החיבור כאן וא לא מולקס אבל נראה שתוכל לשבור את הפלסטיק מצד 1 ולחבר אותו על 2 pin של מתאם 3pin של מאוורר

אין סכנה לספק, פשוט תתקין אותו כך שלא יהיו חיבורים חשופים שיכולים לקצר למארז או לחומרה אחרת

לא חייב לקחת ותו, יש הרבה סוגים של LED strip שעובדים על 12V. ל LED strips ובמיוחד לאלה שיותר בהירים חשוב קירור או הורדת מתח אם רוצים שהלדים יחזיקו מעמד הרבה זמן - מה שאומר להוסיף נגד קטן בטור ו/או להדביק את ה strip לכל האורך על חלקי מתכת של המארז כדיי שיוליכו ממנו את החום

פורסם

עריכה.

פורסם
  • מחבר
החיבור כאן וא לא מולקס אבל נראה שתוכל לשבור את הפלסטיק מצד 1 ולחבר אותו על 2 pin של מתאם 3pin של מאוורר

אין סכנה לספק, פשוט תתקין אותו כך שלא יהיו חיבורים חשופים שיכולים לקצר למארז או לחומרה אחרת

לא חייב לקחת ותו, יש הרבה סוגים של LED strip שעובדים על 12V. ל LED strips ובמיוחד לאלה שיותר בהירים חשוב קירור או הורדת מתח אם רוצים שהלדים יחזיקו מעמד הרבה זמן - מה שאומר להוסיף נגד קטן בטור ו/או להדביק את ה strip לכל האורך על חלקי מתכת של המארז כדיי שיוליכו ממנו את החום

החיבור הוא כן מולקס4X, יש גם אופציה כמו שמופיע בתמונה לחיבור 2 פינים, תסתכל בלינק של הלד למטה למטה, רשום:

[TABLE]

[TR=bgcolor: #f1f1f1]

[TD]Connector[/TD]

[TD]2-pin / 4 pin Molex Adapter

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

וגם ב linus tech הוא עשה review על משהו דומה ו lian li תמיד עושים ככה, חיבור 2 פינים וחיבור 4 פינים ואתה בוחר באיזה להשתמש,

הוא חיבר ל 4 ועבד.

בכל מקרה, אם אני מדביק אחד בחלק העליון של המארז ואחד בחלק התחתון, אחרי תקופה מסויימת הרצועה לא תיפול כשהדבק

ייחלש? וזה לא ישאיר סימן? והאם אחד למטה ואחד למעלה זה מספיק כדי להאיר את כל המחשב?

תודה.

פורסם

בכל מקרה, אם אני מדביק אחד בחלק העליון של המארז ואחד בחלק התחתון, אחרי תקופה מסויימת הרצועה לא תיפול כשהדבק

ייחלש? וזה לא ישאיר סימן? והאם אחד למטה ואחד למעלה זה מספיק כדי להאיר את כל המחשב?

אתה יכול לרכוש דבק דו צדדי, הם מאוד חזקים.

הפשוט ביותר מחזיק בסיבות 1Kg שזה מעל ומעבר.

גם אם זה יפול מסיבה כל שהיא, תמיד אפשר לנקות עם מעט אלכוהול (אציטון לדוגמא).

ניראה לי ששניים בהחלט יספיקו, או אפילו יותר מידי.

פורסם

הדבק יחזיק, הבעיה היא להוריד אותו - לפעמים הוא פשוט לא רוצה לרדת בלי להשאיר סימנים, ואם חומרים כמו אצטון הוא יכול לרדת ביחד אם הצבע של המארז....

פיספסתי את החלק של 4pin, אם הוא מגיע אם חיבור 4pin מוכן תשתמש איתו

הבעיה שאני מכיר בדברים האלה היא שאם מריצים את הלדים בהספק/טמפ' גבוה מידי הם נהרסים אחריי כמה חודשים עד שנים (תלוי כמה גבוה מידי), וכדיי למנוע את זה צריך להצמיד אותם למשטח קירור (המתכת של המארז למשל) ו/או להוריד קצת את המתח

פורסם
הדבק יחזיק, הבעיה היא להוריד אותו - לפעמים הוא פשוט לא רוצה לרדת בלי להשאיר סימנים, ואם חומרים כמו אצטון הוא יכול לרדת ביחד אם הצבע של המארז....

זה ממש לא נכון.

המארזים האיכותיים מצופים באנודייז קשה בחלקם הפנימי, ככה שקשה לי להאמין שהצבע ירד מאלכוהול.

בכל אופן, פס הלד מורכב בחלקו הפנימי ואם מסיבה כלשהיא הצבע ירד (שאין מצב שזה יקרה), זה לא קריטי.

עריכה:

במידה והמארז צבוע בחלקו הפנימי ולא רק מצופה (יש הבדל בין ציפוי לצבע), אז הצבע בלבד יכול להתקלף.

נערך על-ידי YoniDahan

פורסם
  • מחבר

החלטתי בסוף שעדיף כבר LED מבוסס RGB

http://www.ebay.com/itm/NZXT-AA-HUE30-01-HUE-RGB-Color-Changing-LED-Controller-Black-/380729478191?pt=US_Computer_Case_Accessories_Tool_Kits&hash=item58a53ecc2f

שוב, אני יכול להשתמש באזיקונים שקופים כדי לתפוס את הרצועות (2 למעלה 2 צד 2 למטה)?

והפאנל פשוט להרכיב כמו שמרכיבים צורב DVD?

נערך על-ידי amnesia

פורסם

אפשרי, אם הלדים לא מגיעים אם הפאנל אלא בנפרד תצתרך לוודא התאמה מבחינת זרם.מתח ואוליי לקמבן חיבורים מתאימים

חיבור הלדים למארז : להדבקה יש יתרון של מעבר חום, לדים מתחממים (אוליי במידה שלא מורגשת למשתמש, אבל מאוד מורגשת ללדים עצמם) והדבה מאפשרת לחום לעבור במידה מסויימת למארז מה שלא קורה כשהם סתם תלויים אם אזיקונים

אבל אם יש לך את הפאנל הזה תוכל להוריד את הבהירות שלהם וכך לשמור עליהם קרים יותר ולא לקצר את אורך החיים של הלדים

פורסם
  • מחבר
אפשרי, אם הלדים לא מגיעים אם הפאנל אלא בנפרד תצתרך לוודא התאמה מבחינת זרם.מתח ואוליי לקמבן חיבורים מתאימים

חיבור הלדים למארז : להדבקה יש יתרון של מעבר חום, לדים מתחממים (אוליי במידה שלא מורגשת למשתמש, אבל מאוד מורגשת ללדים עצמם) והדבה מאפשרת לחום לעבור במידה מסויימת למארז מה שלא קורה כשהם סתם תלויים אם אזיקונים

אבל אם יש לך את הפאנל הזה תוכל להוריד את הבהירות שלהם וכך לשמור עליהם קרים יותר ולא לקצר את אורך החיים של הלדים

זה פאנל מוכר שמגיע ביחד עם רצועות לדים שמקיפות גם Full Tower.

תראה את זה:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים