עבור לתוכן

כיסוי מגן לנקסוס 5 - המלצותיכם בבקשה

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

לידיד שלי יש נקסוס 5 חדש.

אני זוכרת שקראתי אודות הנקסוס4 שהיתה לו נטייה רצינית להשבר, לכן המלצתי בפניו לרכוש כיסוי מגן למכשיר החדש.

הדרישות הן:

1. כיסוי שמסוגל ממש להגן - הבחור אינו עדין במיוחד עם המכשירים שלו. בינתיים טרם נרשמו שבירות ובכל זאת לדעתי עדיף גם לא להגיע לשם. לכן נדרש כיסוי שגם מגן ולא רק מונע שריטות ואבק מהצד האחורי.

2. כיסוי זול ככל הניתן - אין סיכוי לגרום לו להוציא סכומים גבוהים על הכיסוי. לכן, otterbox, case-mate וכיסויים במחירים שאפילו מתקרבים לשם אפילו לא ישקלו על ידו. רכישה מ- ebay.com תתאים בהחלט (משלוח לארץ).

3. כיסוי נוח - לחיצה נוחה על הכפתורים (מנסיוני עדיף לרוב שיהיו מכוסים), לא מחליק וכדומה.

4. מראה סולידי - צבעים סולידים, רצוי מראה כללי כזה (ועדיין מגן).

דבר נוסף, אני תוהה אם מגן מסך מזכוכית מוסיף הגנה. אם כן, אשמח לקישור למגן מסך מזכוכית אבל זול (אין סיכוי לגרום לו להוציא סכום גבוה על העניין.

כמובן שאם יש מגן מסך מפלסטיק המעניק הגנה יותר ממגן מסך פשוט רגיל ועדיין זוול יחסית אשמח גם להמלצה על כזה.

כמובן שבמיוחד היות ואין מדובר על מוצרים בשבילי, אשמח להסביר על ההגנה או להמלצה עם כמה מילים, בכל אופן אני צריכה להסביר לו את הדברים.

תודה רבה וסופש מצויין

פורסם

חיפוש זריז ב EBAY/ALIEXPRESS עם הכותרות STYLISH או TRANSPARENT וכו' יתנו לך אין ספור כיסויים..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, ליאב

לחפש אני בהחלט יודעת

יתרה מזאת איני מחפשת משבהו זול ושקוף או זול ויפה.

אני מחפשת עבורו משהו שדבר ראשון באמת יגן על המכשיר העדין הזה.

במקרה של המכשיר שלי אני לרוב הולכת על כיסויים דו שכבתיים המספקים הגנה טובה. אבל במקרה שלי אני גם לרוב הולכת על היקרים יותר.

כאמור, אין מדובר על טלפון שלי לכן היקרים אינם רלוונטים.

העניין הוא שמנסיוני יש במקרים לא מעטים בעיות עם הכיסויים הזולים שגם מתיימרים להגן.

רבים מהם גם אם נראים לא רע בתמונות עלולים להתברר כזבל ברגע שהם נוחתים אצלך בבית.

אני רוצה להמנע מכך לכן מבקשת המלצות ספציפיות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אנימה

אני תוהה, היש לך ( או למישהו שאתה מכיר ) במקרה נסיון עם מי מהכיסויים האלה?

אני למשל הזמניתי בעבר רק עד שיצא הכיסוי הטוב שרציתי למכשירי הפרטי כיסוי דו שכבתי עם רגלית שעלה כ- 20 ש"ח.

למרות שבתמונה הוא נראה בסדר למכירו, במציאות הגיע משהו בומבסטי, מפלסטיק זול ודוחה שנראה כאילו הרגלית שלו הולכת להתפרק עוד רגע - והיא בטוח שלא יכולה לשמש כמשענת בטוחה למכשיר. זאת בעוד נראה שהחלק הרך שלו (במיוחד מגיני הפורטים) עלול להקרע עוד שניה. מיותר לציין שהוא היה מכוער, מגעיל ביד ונשאר על המכשיר יום. מעבר לזה העדפתי להשאיר את המכשיר חסר כיסוי. פשוט הרגשתי שטוב (משמע הגנה) לא יצא ממנו ורע כן, והרבה.

אשמח גם לשמוע על נסיון לגבי מגן המסך. האם בחרת בו בגלל שהוא זול או משהו מעבר? האם הוא באמת יספק לו הגנה?

תודה.

פורסם

את קוראת לי אנימה בגלל שיש לי אוואטר עם תמונה מאנימה? :lol: כי בכל זאת יש כינוי שהוא בעצם גם השם שלי :P

יש לי נסיון עם כיסויים מהסוג הזה פשוט אין לי אותו עם Nexus 5 אבל ניסיתי בערך 3 על הiPod Touch 4 שלי ולפעמים אני מחליף בינהם וכולם בעצם חיקויים של דגמים מוצלחים

הראשון הוא חיקוי של OtterBox Defender שבמקרה שלו היה גם סוג של מגן מסך מובנה כמו במקור אבל פשוט תלשתי אותו בגלל שהמגע לא עבד הכי טוב והלחיצה בכפתור הבית לא הכי נוחה איתו ומבחינת הגנה הוא כן יכול להגן טוב וההגנה שחיפשתי הייתה יותר מנפילות למרות שאני לא אחד שמפיל כמעט.

במגן השני נתקלתי במשך הזמן והוא החיקוי של הGriffin Survivor שהוא מגיע גם עם 2 שכבות או 3 אם מחשיבים את החלק של המסך שהוא בעצם דומה לDefender רק שהוא יותר סגור ומגיע עם שכבה עבה וגדולה של גומי מה שנותן לו הגנה אפילו גדולה יותר מנפילות, הכפתור של הבית נוח ללחיצה אבל אם רוצים לשמוע משהו מהרמקול צריך להשאיר את הגומי שמגן על החיבור טעינה פתוח כדי בעצם לשמוע יותר מהרמקול =\ .

השלישי הוא חיקוי של הLifeProof שהוא ממש עמיד מהשניים האחרים גם נראה טוב יותר ולמרות שראיתי iPhone 4 גם עם LifeProof בשניהם הייתה בעיה מבחינת לחיצה על כפתורי בקרת עוצמת השמע וכמובן שאת החיקוי אני לא אכניס למים למשל אבל אין בעיה עם קצת גשם או השפרצה קלה.

עכשיו בסופו של דבר ציינת זול בלי מחיר ספציפי אז פשוט הצעתי ואין מה לעשות גם אם קונים מקורי יש התלבטות אז פשוט צריך לחפש .

לגבי הזכוכית הצעתי בגלל שזאת גם הכי זולה ולא נראה שאם הידיד שלך מחפש זול אז להציע מגן מסך מזכוכית ב100ש"ח+ ומגנים של עד 40ש"ח יהיה הגיוני כי אז כבר יהיה עדיף לקנות פשוט מגן איכותי וזהו בכל מקרה נראה לי לפחות שהמגן זכוכית ב30ש"ח יכול לעשות עבודה טובה יותר מסתם מגן נגד שריטות פשוט ואם רוצים משהו איכותי אז יש כבר משהו כמו של ZAGG

http://www.zagg.com/invisibleshield/lg-nexus-5-cases-screen-protectors-covers-skins-shields

בכל מקרה יש מגנים זולים ומקוריים כמו המגן הבא למשל

Spigen Nexus 5 Case Ultra Hybrid

http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-Ultra-Hybrid-Case-Black-Screen-Protector-Film-for-Google-Nexus-5-/271362266430?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3f2e73953e

http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-Ultra-Hybrid-Case-Gray-Screen-Protector-Film-for-Google-Nexus-5-/390711041562?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item5af8315e1a

^בערך 75.06ש"ח

פורסם
  • מחבר

היי רוני

סורי, בין כל הסימונים המקוריים ששתלת ליד שמך, איכשהו פספסתי את השם. לכן בהעדר שם החלטתי שאנימה הינו הכינוי ההגיוני ביותר עבורך. אולם, דרך הטאפאטוק שם רואים פחות את הסימנים, ברור יותר ששמך רוני. והנה גם כעת מהפיסי אני רואה זאת היטב. כה ברור עד שזה מביך. בכל מקרה, מצטערת, הכל היה בכוונה טובה.

באשר לכיסויים והמגינים, תודה רבה על כל ההצעות. אעביר את מה שהצעת יחד עם ההסברים לבחור. מכאן זה כבר בידיים שלו תרתי משמע.

שבוע טוב

פורסם

אני לא יודע מה זה מבחינת הידיד שלך לא יקר אבל אני יכול להמליץ לך על כיסויים של Spigen.

כיסויים ברמה גבוהה, יש לי חבר עם נקסוס 5 שיש לו כיסוי שלהם והוא גם מגן על המכשיר, וגם נראה ממש ממש טוב.

http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-Slim-Armor-Case-Infinity-White-for-Google-Nexus-5-/271337036762?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3f2cf29bda

http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-Ultra-Hybrid-Case-Gray-Screen-Protector-Film-for-Google-Nexus-5-/390711041562?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item5af8315e1a

לדעתי פחות 100 שח זה די זול, אני חושב שכדי שהוא יעשה את השיקולים שלו, האם שווה לתקן מסך שבור או תקלה אחרת במכשיר בגלל שהוא היה ללא כיסוי.

למרות זאת אני הייתי עם כיסוי לתקופה קצרה עם הS3 שלי, המכשיר פשוט שרד דיי טוב נפילות בלי מגן, טיפה צבע מתקלף בצדדים ושריטות קלות בגב אבל לא יותר מזה, מגן מסך כן חיוני כי המסך הוא חלק יקר ואני לא רוצה להחליף אחד בזמן הקרוב בטח שלא בגלל שריטות.

הנקסוס 5 בנוי בצורה יותר רגישה ויש הבדן בחומרים בין השחור ללבן, השחור מצופה בחומר דמוי גומי שכשהמכשיר מקבל מכה הוא בולם אותה טוב יותר.

המקשים טיפה רופפים וכו' אני חושב שזה מכשיר שכן כדי להשקיע בו על מגן במיוחד עם הוא מתכנן להישאר איתו הרבה זמן.

פורסם
  • מחבר

בוקר

תודה רבה על התגובות

רוני, עברתי שוב על ההמלצות שלך ונראה לי ששלושת החיקויים שהבאת לי ואחר הסברת אודותיהם באריכות הם הרבה יותר מידי מגושמנם ממה שהוא יזדקק. כנראה שהספיג'ן, בין אם ה- Ultra Hybrid ההיפיפה אליו אתה קשרת או ה- Slim Armor המגן מעט יותר אליו דן קישר יותר בכיוון.

אם יש משהו נוסף היכול להיות רלוונטי אשמח.

ABL. תודה על התגובה. יש לך את הגרסה ל-NEXUS4 של החיקוי הספציפי הזה?

פורסם

זה ממש לא חיקוי וכמו שאמרתי יש לי את הגרסה של הנקסוס 4 והיא מעולה.

פורסם
  • מחבר

אוקי. תודה.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

:bounce:

חברה שלי קנתה עכשיו נקסוס 5 וגם מחפשת מגן. הדרישות דומות, אם כי הדגש העיקרי הוא על ההגנה - שיהיה אפשר להפיל את הטלפון משני מטר על הפנים ולא יקרה לו כלום (אם בכלל אפשר למצוא מגן כזה...)

ssib, איזה מגן ידידך קנה בסוף, ואיך הוא?

האם המגנים האלה גם יגנו על המסך במקרה של נפילה על הפנים? ספציפית איך ה-Spigen Slim Armor או Incipio DualPro?

האם המגן של zagg יגנו על המסך במקרה הזה, או שהוא לא שווה הרבה יותר ממגן מסך ב-20 ש"ח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים