עבור לתוכן

קליטה לא טובה בחדר מרוחק - פיתרון קווי?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני כבר מיואש מהעסק הזה, יש לי בעיה של קליטה ממש לא טובה במחשב הנייד בחדר שלי (קומה שניה בצד הנגדי לחדר שבו המודם נמצא - ממ"ד בקומת קרקע).

ניסיתי את כל הפתרונות של בזק... קניתי, החזרתי, קניתי החזרתי.

ניסתי HPNA, HOME PLUG, להזמין טכנאי שימתח את הכבל רשת מלמעלה למטה (אמר שקשה מאוד לעשות את זה וגרם לי לוותר על העניין).

כרגע אני על מהירות 40 מגה ומשתמש במודם החדש של בזק (שכחתי את שמו).

אשמח מאוד לפיתרון קווי כלשהו, לא רוצה להתעסק בדברים שקשורים בקרינה.

במידה ואין פיתרון טוב, אשמח לשמוע גם על פיתרונות אלחוטיים מומלצים למרות שזו האופציה האחרונה.

תודה רבה רבה..

** בשבוע הבא אני מקבל מחשב נייח, אז אני מניח שהאופציה היחידה גם ככה היא קווית ולא אלחוטית.

פורסם

בתור התחלה, תעביר את המודם-נתב שלך למקום אחר ואולי הקליטה תשתפר

בנוסף, בפניך עומדות מספר אפשרויות:

1. פשוט להעביר כבל בין המודם-נתב למחשב ולוותר על אלחוטי

2. להוסיף AP

3. לחבר מגדיל טווח

אתה מעדיף לא להתעסק עם פתרונות אלחוטיים. לכן, הדרך שתעדיף היא כנראה כבל.

לא הבנתי למה זה "קשה". אם יש בעיה להעביר את הכבל מהממ"ד - תעביר את המודם-נתב למקום אחר שממנו יהיה יותר קל להעביר כבל.

אגב, גם למחשבים נייחים יש כרטיסי רשת אלחוטיים. כך שחיבור חוטי זה לא האופציה היחידה.

פורסם

טכנאים של בזק לא אמורים להעביר כבלי רשת בבית ולכן גרם לך לוותר, לכל דבר יש פתרון.

במידה והצינורות בקירות מלאים ולא ניתן להעביר דרכם את הכבל רשת ניתן להעביר חלק מהתוואי על הטיח או מחוץ לבית.

בסופו של יום מבחינה טכנית זהו הפתרון הכי טוב והכי יציב לאורך שנים רבות.

פורסם
  • מחבר

האופציות שאני חושב עליהן הן או להביר את המודם לקומה העליונה ואז להעביר את הכבל בצורה קלה יותר (החסרון הוא שאני לא נפתק מהקרינה).

או שאני אשתמש בהומפלאג קווי... שלצורך אשמח לשמוע המלצות לאחד חוטי מומלץ. עשיתי מחקרון וכל מה שמצאתי זה אלחוטי אלחוטי אלחוטי. תודה רבה על העזרה! שבת שלום..

פורסם

HPNA אמור לעבוד מצוין במידה ומחברים אותו נכון אבל מדובר באביזר יקר.

HOMEPLUG בחלק מן הבתים עובד מצוין ובחלק לא.

אין הבדל אם מעבירים כבל רשת מלמעלה למטה או הפוך.

פורסם

אם אתה מודאג מהקרינה תעביר כבלים בכל הבית ותבטל את האלחוטי. אין דרך אחרת.

לגבי ה-HOMEPLUG. חבר שלי קנה כזה חוטי. לא עבד לו בבית..

פורסם
  • מחבר

בראוטר החדש של בזק (DUAL BAND) קיימת אופציה לכבות את האלחוטי ולהפוך אותו לראוטר חוטי?

פורסם

אני לא מכיר את הראוטר שאתה מדבר עליו. אם תרשום דגם אפשר לוודא.

אך מנסיון אני יכול לומר שכל הראוטרים שיצא לי לראות (ויש לא מעט כאלה) בכולם יש את האופציה הזו. ולחלקם יש אפילו מתג ייעודי בגב המכשיר כך שאפילו לא צריך להכנס להגדרות בשביל לעשות את זה.

פורסם
טכנאים של בזק לא אמורים להעביר כבלי רשת בבית ולכן גרם לך לוותר, לכל דבר יש פתרון.

במידה והצינורות בקירות מלאים ולא ניתן להעביר דרכם את הכבל רשת ניתן להעביר חלק מהתוואי על הטיח או מחוץ לבית.

בסופו של יום מבחינה טכנית זהו הפתרון הכי טוב והכי יציב לאורך שנים רבות.

להעביר מחוץ לבית באיזשהו צינור זה פתרון לא אסתטי ואני ממליץ להמנע ממנו

העברה של כבילה היא דבר טוב - וברב הבתים אפשרית בתשתית הקיימת (השחלה)

פתרון של רשת ע"ג חשמל גם לא רע (השתמשתי עד היום ב-3 מקרים ועושה את העבודה)

Smartnetworks - נא פנה לאחד ה"כחולים" ע"מ שיסמן אותך כבעל עניין - אין שום פסול בזה רק צריך להיות בצורה גלויה

ותודהעל ההשתתפות בפורום :xyxthumbs:

פורסם

במידה ואתה מכבה את ה WIRELESS ואתה לא רואה במחשב סימן לרשת האלחוטית הנתב לא אמור לפלוט קרינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים