עבור לתוכן

סקר - כרטיס מסך חדש - לקנות או לחכות?

האם הייתם ממליצים לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו? 795 הצבעות

1. 1. האם הייתם ממליצים לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו?

• עכשיו. יש אחלה מציאות בשוק.
    • לחכות חודש+ להודעות הרשמיות.
    • לחכות חצי שנה אולי המחירים יצנחו.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לאור היציאה הקרבה של הכרטיסים החדשים מ- ATI ו- NVIDIA, רבים (ואני ביניהם) חוששים להוציא מעל 1000 ש"ח על כרטיס שמחירו עשוי לרדת בצורה דראסטית בחודשים הקרובים.

האם לדעתכם הירידה שכבר חלה במחירי הכרטיסים לאחרונה, ובמיוחד של ה- 5900XT וה- R9800PRO, מרמזת על ירידה עתידית או כבר משקללת את יציאת הכרטיסים החדשים?

הערה - ברור שמחירים יורדים עם הזמן מעצם טבעם, ובמיוחד בתחום המחשבים. הסקר עוסק בירידה משמעותית ולא "טבעית" של המחירים.

אני מודה לכל המשתתפים ומנהלי הפורום.

nottheguy

פורסם

אני אישית גם לא יודע מה לעשות

מצד אחד אני חייב כרטיס מסך כי אני כבר לא יכול לסבול את ה 60FPS ב CS 1.6 ומצד שני כרטיס מסך טוב (fx 5900xt) יעלה לי 1200 שקל. וגם העובדה שאני מתגייס ב 25.7.04

אז אני אומר לעצמי, אני אקח 9600XT, זה עולה 1000. אם כבר 1000, אני אוסיף עוד 200 ואני אקבל מש'ו יותר טוב (5900xt) ועוד 300 שקל בכלל רמה אחרת 9800pro וככה אני כבר שבועיים לא מצליח להגיע להחלטה מה כדאי (ד"א HELPPPP !!!)

מכאן, בעסקי המחשבים אין אף פעם תקופה טובה לקנות מוצר.

חיים רק פעם אחת

וכסף בא והולך

...

פורסם
  • מחבר

אתה לא היחיד שנמצא בדילמה הזו ובגלל זה שמתי את הסקר.

נחכה ונראה...

פורסם

לחכות אתם יכולים עד מחר כול זמן יוצאים כרטיסים יותר ויותר מהירים ואין גבול למהירות.

אז אם אתם צריכים עכשיו אז אני מציע לכם לקנות,רוצים לחכות תחכו.

וגם כן אם תקנו את אחד מהכרטיסים המהירים שעומדים לצאת בקרוב, זה לא ישנה לכם כלום במשחקים כמו דום 3 וכו".

לא יהיה להם שימוש שם כי זה יפעל מצוין על כול כרטיס high end שיש עכשיו בשוק אז תסיקו מסקנות, עד שיצאו משחקים שיצליחו לנצל את הכרטיסים הללו יעבור עוד מאוד הרבה זמן.

פורסם

לאור היציאה הקרבה של הכרטיסים החדשים מ- ATI ו- NVIDIA, רבים (ואני ביניהם) חוששים להוציא מעל 1000 ש"ח על כרטיס שמחירו עשוי לרדת בצורה דראסטית בחודשים הקרובים.

האם לדעתכם הירידה שכבר חלה במחירי הכרטיסים לאחרונה, ובמיוחד של ה- 5900XT וה- R9800PRO, מרמזת על ירידה עתידית או כבר משקללת את יציאת הכרטיסים החדשים?

הערה - ברור שמחירים יורדים עם הזמן מעצם טבעם, ובמיוחד בתחום המחשבים. הסקר עוסק בירידה משמעותית ולא "טבעית" של המחירים.

אני מודה לכל המשתתפים ומנהלי הפורום.

nottheguy

חחחחחחחחחח לך לעשות שיעורי בית או משהו

לך לך תקנה גם עוד שנה יה נביא, כל האלה ששואלים את השאלות המטומטמות האלה, מה עובר לכם בראש?

אתה סתום לגמרי? אז אל תקנה מחשב וזהו, מה אתה רוצה חוות דעת לחכות או לא כדי להרגיע את המוח התוסס שלך?

לך תקנה מחשב עוד 10 שנים, המחירים בטוח ירדו...

רוצה כרטיס מסך? לך תקנה, אל תיהיה טמבל ותחכה לכרטיסים אחרים כל כל שבוע יוצא צעצוע חדש, אל תדאג גם אלה יעלו לך כל משחק

מספיק להתנהג כמו פרימדונה מליאן אם אלה הצרות שלך בחיים תיהיה בריא, גועל נפש

פורסם

חחחחחחחחחח לך לעשות שיעורי בית או משהו

לך לך תקנה גם עוד שנה יה נביא, כל האלה ששואלים את השאלות המטומטמות האלה, מה עובר לכם בראש?

אתה סתום לגמרי? אז אל תקנה מחשב וזהו, מה אתה רוצה חוות דעת לחכות או לא כדי להרגיע את המוח התוסס שלך?

לך תקנה מחשב עוד 10 שנים, המחירים בטוח ירדו...

רוצה כרטיס מסך? לך תקנה, אל תיהיה טמבל ותחכה לכרטיסים אחרים כל כל שבוע יוצא צעצוע חדש, אל תדאג גם אלה יעלו לך כל משחק

מספיק להתנהג כמו פרימדונה מליאן אם אלה הצרות שלך בחיים תיהיה בריא, גועל נפש

למה אתה מקלל? אם אתה לא יכול לענות בצורה תרבותית אז אל תענה בכלל.

פורסם
  • מחבר

Dr. OC שיהיה לך לבריאות.

פורסם

DR.OC איפה קנית את התואר שלך?

אני בדיוק באותו מצב אבל ההבדל הוא שיש לי יום הולדת בחודש ה5 (מאי) וזה התאריך שבו הולכים לצאת כל הכרטיסים החדשים ובטח מלא בנדלים טובים כי גם כל המשחקים הטובים יוצאים בתקופה הזאת.

אני החלטתי להתאפק ולשמור על הGF4 MX שלי עד ה-5 ולחסוך עוד קצת כך שב-5 אני יקנה קרטיס HIGH END ולא פחות.

ד"א NVIDIA אמרו שיפור של עד פי 7 בDOOM3 עם הכרטיסים החדשים, אני לא אומר שזה נכון אבל אני לא לוקח סיכון :).

פורסם

חחחחחח :)

הכרטיס שהתכוונת של NVIDIA עובד על PCI EXPRESS

שזה אומר שתצטרך גם לוח אם חדש לגמרי שעוד לא ייצא בכלל ויש מצב טוב שהמחיר שלו יהיה גבוהה ובכלל הכרטיסים החדשים יהיו יקרים .

ואם זה אומר שאתה צריך לוח אם חדש יש סיכוי טוב שיהיו בו באגים כי בדרך כלל בלוחות חדשים יש באגים. :(

לדעתי אם אתה מחפש כרטיס במחיר טוב ששוה את הכסף - או 9800 פרו או 9600 אקס טי - כרטיסים תותחים שיעלו לך כל משחק שייצא לדעתי ב4 שנים הבאות בצורה טובה. 8)

ובכלל בעוד ה-4 שנים האלה בטח תקנה מחשב חדש... 8)

וכמה D.OC לא ענה כמו שצריך בכלל! הוא צודק, לא צריך לחכות שהמחירים יירדו או שייצא משהו יותר טוב - אם יש לך את הכסף אין סיבה לא לקנות כרטיס טוב ממה שציינתי למעלה עכשיו ולא לחכות . ;D

פורסם

כרגע יש לי GeForce2 Pro, ואילולי בעיות ההתחממות שלו (כנראה בעייה במאוורר) הייתי נשאר איתו עוד זמן מה.. והוא מריץ את UT2004 בצורה טובה למדי (800x600 והגדרות על medium) ללא קפיצות (אלא אם יש 10 שחקנים במרחק 5 מטר לידך אבל זה סיפור אחר).

בכל מקרה אני ממליץ על ה 5900XT, יש אצל הדובים משהו בשם Prolink 5900LE שזה 5900 רגיל במהירויות שעון יותר נמוכות, אבל קצת יותר גבוהות מה- XT. במחיר של 1140 נדמה לי..

אם זה יקר מדי לך על ה- Radeon 9600XT מתחת ל- 1000 ש"ח.

בקשר לקטע של ירידות מחירים - כל הזמן יוצאים דברים חדשים, זה כלל בשוק המחשבים, אין כזה דבר "הזמן הכי טוב לקנות". כאשר יש כסף ורצון, צריך לקנות.

פורסם

DR.OC איפה קנית את התואר שלך?

אני בדיוק באותו מצב אבל ההבדל הוא שיש לי יום הולדת בחודש ה5 (מאי) וזה התאריך שבו הולכים לצאת כל הכרטיסים החדשים ובטח מלא בנדלים טובים כי גם כל המשחקים הטובים יוצאים בתקופה הזאת.

אני החלטתי להתאפק ולשמור על הGF4 MX שלי עד ה-5 ולחסוך עוד קצת כך שב-5 אני יקנה קרטיס HIGH END ולא פחות.

ד"א NVIDIA אמרו שיפור של עד פי 7 בDOOM3 עם הכרטיסים החדשים, אני לא אומר שזה נכון אבל אני לא לוקח סיכון :).

את התואר קניתי.

ואתה לא נחשב בדעה שלך, אם אתה "חוסך" בשביל כרטיס מסך מסכן, סימן שאתה בן 12-13 שמחכה לחג כדי לקבל את דמי החג שיהיה לו כסף לכרטיס מסך.

רק שאלה אחת יש לי, רק אחת אבל תענו עליה כל הקמצנים שמפחדים על כל מה"ץ שהם יאבדו באותו סכום כסף בעתיד, אתם חושבים שעוד חודשיים לא יהיו עוד תחזיות לכרטיסי מסך חדשים? ואז מה תגידו? תחכו גם להם?

זה מראה על קמצנות, חוסר החלטיות בני אדם מעורערים בנפשם, שכל דבר קטן מפריע להם, וזה הגיע עד לתחום הנדוש של שבב מסויים בתוך קופסאת מחשב, תתבגרו כבר ותפסיקו לשאול שאלות מטופשות וחסרות כל הגיון, רוצים כרטיס חדש לכו תקנו כבר כרטיס ואז תשגעו את הפורום עם השארלות המטופשות שלכם, תשמור את זה לעצמך אם אתה רוצה לחכות, זה כמו לשאול שאלה מטומטמת כמו "מה שווה לאכול עוף או שניצל" WHO CARES לך תקנה מה שבא לך וגם שישירף לך מצידי

פורסם

לדעתי DR OC צודק במידה והחלטתם לקנות לכו על זה, תמיד יצאו דברים חדשים ונניח אנחנו בגישה הזאת אז לעולם לא תקנו כלום ובטח

שלא בעולם של המחשבים עם הדברים החדשים הבאים במהרה 8) .

פורסם

לקנות לקנות לדעתי זו התקופה הכי טובה לחקנות כרטיס מסך שעד לפני חודש נחשב לHIGH END תיקחו את ה9800 פרו לדוגמה עד לפני חודש הוא עלה 2000 שקל פלוס היום מוכרים אותו ב1500 וזה לא קורה בגלל היציאה הקרובה של הכרטיסים אלה בגלל התחרות הבריאה לנו בין ATI לNV לכן עכשיו אחרי שירדו המחירים בצורה כזאת כדאי מאוד לקנות כרטיס בסכום של 1000 שקל לפחות (למי שיש כמובן) זה מה שאני מתכנן לקנות ברגע שיהיה לי מספיק כסף מהעבודה (בערך שבועים פלוס מינוס).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים