עבור לתוכן

בקשה להמלצת ספק

Featured Replies

פורסם

מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0

קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

זיכרון: Hynix 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon R9 270X OC Windforce X3 2GB - בקניית מחשב חדש

קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter

חשבתי על הספק:

ספק כוח: Seasonic PSU S12II-520W Active PFC 80+ Retail

520W של Seasonic יספיקו לי?

או שצריך לקחת מקדם ביטחות גדול יותר?

פורסם

בלי OC :

מעבד - 84W

כ מסך - 180W

יתר המחשב - 60W

ביחד - 324W. כולל מקדם ביטחון גבוה - 486W. הספק שבחרת הוא בהספק גבוה יותר והוא גם ספק ברמה גבוהה שיש בתכנון שלו עצמו מקדם ביטחון נוסף

הספק שבחרת יחזיק מעולה וגם נותן לך מקום ל OC קטן בלי להתאמץ

פורסם
  • מחבר
בלי OC :

מעבד - 84W

כ מסך - 180W

יתר המחשב - 60W

ביחד - 324W. כולל מקדם ביטחון גבוה - 486W. הספק שבחרת הוא בהספק גבוה יותר והוא גם ספק ברמה גבוהה שיש בתכנון שלו עצמו מקדם ביטחון נוסף

הספק שבחרת יחזיק מעולה וגם נותן לך מקום ל OC קטן בלי להתאמץ

מעולה!

על הקירור למעבד רשום עד 95W כלומר במאמץ 95W?

יענו כשמשתמשים בOC זה נלקח מהאיוורור?

פורסם

הביצועים של הקירור (גודל וצורת הצלעות, עוצמת המאוורר וכו) שנדרשים תלויים בכמות החום שהוא צריך להצליח להתמודד איתה

המעבד הופך את כל החשמל שהוא לוקח לחום, לכן כמות החום שהמעבד מוציא שווה לצריכת החשמל שלו

כשעל קירור נאמר שהוא מתאים עד 95W, זה אומר, שהוא יכול להצליח לקרר מעבד שמייצר חום של עד 95W, כלומר מעבד אם צריכת חשמל של עד 95W

המעבד שלך לוקח במקסימום 84W ולכן הקירור מתאים. אם תעשה OC, המעבד יתחמם יותר ואם תעבור 95W תצתרך גם קירור חזק יותר בהתאמה

פורסם

המעבד גם ככה ללא מכפלה פתוחה.

פורסם

בינארי, אתה ממשיך לשכוח שהליבה הגרפית במעבד, זאת שמהווה 33% משטחו וחלק נכבד מפליטת החום שלו תהיה מבוטלת.

כמו כן, אני לא יודע כמה FURMARK יריץ פותח הדיון על כרטיס המסך שלו, אם משחקים בלבד, הוא נשאר בתחום עד 125 וואט.

פורסם
  • מחבר
בינארי, אתה ממשיך לשכוח שהליבה הגרפית במעבד, זאת שמהווה 33% משטחו וחלק נכבד מפליטת החום שלו תהיה מבוטלת.

כמו כן, אני לא יודע כמה FURMARK יריץ פותח הדיון על כרטיס המסך שלו, אם משחקים בלבד, הוא נשאר בתחום עד 125 וואט.

זה מחשב לגיימינג.

במקרה ה"גרוע" כמה וואט המפרט יכול לנצל?

פורסם

היצרנים מגדירים לך כמה וואט המוצרים שלהם יכולים לנצל במקסימום. אני לא רואה אף סיבה מוצדקת חוץ מלנסות לחסוך 50 שקל על ספק להתחיל לחפש הצדקות למה ספק קטן יותר יספיק, למרות שההצדקות שניתנו נכונות

פורסם

מגדיר לכרטיס רפרנס בלבד, כרטיס שעבר שינוי PCB, מתחים ותדרים מהמפעל, יגיע ליותר, אבל לא עם משחקים.

פורסם

יש חישוב פשוט שאומר כמה הצריכת חשמל עולה בהינתן ה OC והמתח

פורסם
  • מחבר

צריך לקחת ספק עם יותר הספק או שזה בסדר, לא קיבלתי תשובה סופית..

פורסם

הספק מעל ומעבר ויחזיק את המחשב בלי כל בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים