עבור לתוכן

קנייה מרוכזת של Diablo3:ROS

Featured Replies

פורסם

לא קראתי את כל התגובות הרעות ...

אבל גם אני נאלצתי בפעם הראשונה לעבור את התהליך הזה ... לא צריך יותר מידי פרטים ... ממה שזכור לי צילמתי בסקרין שוט את החשבון פייפאל ורישיון נהיגה והכל היה טוב ויפה ... אני עדיין ממליץ על החנות הזו יש לה מבצעים טובים

• תגובות 37
  • צפיות 11.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
לא קראתי את כל התגובות הרעות ...

אבל גם אני נאלצתי בפעם הראשונה לעבור את התהליך הזה ... לא צריך יותר מידי פרטים ... ממה שזכור לי צילמתי בסקרין שוט את החשבון פייפאל ורישיון נהיגה והכל היה טוב ויפה ... אני עדיין ממליץ על החנות הזו יש לה מבצעים טובים

רק שבמקרה שלך החשבון היה על שמך

במקרה שלי הוא על השם של אמא שלי, ולכן אפילו אם הייתי רוצה לשלוח להם, הייתי צריך לחכות ארבעה ימים

בשביל מה?

שילמתי על מוצר וירטואלי, לא קיבלתי אותו

תנו לי את הכסף חזרה, אלך ואקנה לי בבליזארד או בכל מקום אחר שלא צריך בו סריקות רשתית או טביעות אצבע

יש דרך לטפל ב-FRAUDS,

להתעלל בלקוחות ולהטריח אותם (שרבט כך וכך על פתק בכתב יד, תצמיד את זה לתעודת זהות ותדאג שהם יהיו חופפים חלקית... אני אגב לא מתלוצץ - אני מצטט מתוך ההוראות הרשמיות שהם שולחים במייל) כשאין שום סיבה אמיתית לחשד (הטלפון שאישרתי תואם לטלפון שבחשבון, השם משפחה שלי ושל אמא שלי זהה, וכו') - זו לא הדרך

הנה ההוראות המלאות, להתרשמות (אגב, לא מעניין אותי אם בפועל אפשר להסתפק בפחות --- עצם זה שזו הדרישה שלהם זה מספיק):

##- Please type your reply above this line -## Hello, Thanks for your payment to CJS-CDKeys.com!

Unfortunately, our systems have detected that your order could be possible fraud. As a result, before we can send you the cd key via Autokey, we must first check that you authorised the transaction. This is to prevent fraud! Once you pass our fraud check, all future orders will be instantly approved.

This email has been sent to the email that you paid us with. Please simply reply to this email with the following information:

ID provided should match the Payment account name. REQUIREMENTS ARE STRICT - SAVE TIME BY READING PROPERLY AND FOLLOW INSTRUCTIONS OTHERWISE YOU WILL BE ASKED AGAIN. - YOU MUST ENSURE STEPS 1 - 5 ARE COMPLETED CORRECTLY

In order to verify your account, we need you to send TWO forms of identification along with a handwritten CJS. Please complete the following five simple steps. It can be done within five minutes and will enable us to approve any future orders from you, with identical details, either immediately or as soon as possible.

[h=3]Please note, we do not need to see any private or sensitive information. The info we need is basic and what we already see on your payment details, i.e. name and address; we do not need anything more than this.[/h] ................................................

[h=2]To confirm your order as genuine, please complete the following five steps:[/h] 1: Confirm in your reply to our Anti-fraud email that your order is valid and authorised and that you will not dispute it.

2: You MUST hand-write "CJS CD KEYS" and the current date on a piece of paper - This is to prove that you have the documents in your possession.

3. You MUST choose at least TWO forms of ID, one from each of the two categories.

Choose from:

Driving licence

Passport

ID card

Student Card

AND

Bank Statement

Utility Bill

Rental Agreement

Bank Card/Debit Card showing account holders name.

(You are welcome to blank out personal information except name and address.)

Please Note:

The ID MUST match the PayPal / Money Bookers account details.

4. You MUST place the handwritten CJS & the two forms of ID slightly overlapping each other. - They MUST be slightly overlapped and in the same image.

5. You MUST provide a high quality, clear scan, web camera image, phone image, or photo of your documents.

If there is any doubt as to the authenticity of your documents then you may be asked to send further ID so please ensure that you follow the instructions closely and send clear images.

Letters with your address on it will NOT count as proof of ID. You must send a valid forms of identification.

We take the privacy of our customers very seriously. You are more than welcome to blank personal information from the photograph. It is just the name and address that we need to match up with your order.

נערך על-ידי Klayhamn

פורסם

טוב שלא הגזימו... הקטע המצחיק שקניתי בשבוע שעבר את דיאבלו ע"י VPN ועשיתי המון ניסיונות עד שהצלחתי. התגובה היחידה מבליזארד היתה דרישה לאיפוס סיסמה, לא יותר מזה.

פורסם

קליימטן ההמלצה שלי היא לפנות ישירות לפייפאל אתה תופתע מהשירות והרצון לעזור

(073) 713 7777

המספר יצא לי הפוך ... דרך האייפון :/

מקווה שתפתור את הבעיה

אגב לי קרה גם מקרה שלדעתי מוזר ... הזמנתי דרך בליזארד ולהפתעתי הם ישר חייבו אותי ללא אישור או כניסה לאתר של פייפאל לצורך התחברות ... מוזר

פורסם
קליימטן ההמלצה שלי היא לפנות ישירות לפייפאל אתה תופתע מהשירות והרצון לעזור

(073) 713 7777

המספר יצא לי הפוך ... דרך האייפון :/

מקווה שתפתור את הבעיה

אגב לי קרה גם מקרה שלדעתי מוזר ... הזמנתי דרך בליזארד ולהפתעתי הם ישר חייבו אותי ללא אישור או כניסה לאתר של פייפאל לצורך התחברות ... מוזר

קרה לי אותו דבר עכשיו... חשוד ביותר

אגב, אחרי שהתחלתי לשחק פתאום קיבלתי הודעה שמודה לי על כך שביצעתי PRE-ORDER (?!) ושקיבלתי במתנה כנפיים זוהרות

מה בדיוק פשר העניין הזה? זה קרה פה לעוד מישהו (שלא עשה PRE-ORDER)? תקלה? מזל? צ'ופר?

פורסם

מזל \ קוד שפשוט נוצר לפני ונרשם ככזה שנותן כנפיים

פורסם

אם קנית את גירסת הדלורס אז אתה מקבל כל מיני דברים כמו הכנפיים האלו ...

פורסם

הכנפיים זה לכל מי שיממש את הקוד לפני ה-31\3, לא רק למי שקנה את הדלוקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים