פורסם 2014 בינואר 2211 שנים שלום, רציתי לדעת אם מתוכננת קנייה כזאת בפורום היות ואנחנו חודש וקצת מצאת המשחק אשמח לדעת, תודה
פורסם 2014 בינואר 2711 שנים אם תארגן קנייה קבוצתית אז תהיה קניה.. אם תהיה הנחה משמעותית אז יש מצב שגם אני אצטרף אליה =P
פורסם 2014 בינואר 2711 שנים מתארגנת קניה קבוצתית די גדולה פה - http://www.diablo3.co.il/forums/40/2483.html
פורסם 2014 במרץ 2411 שנים ניתן אגב להשתמש ב-VPN אמריקאי בבאטלנט כדי לקנות ב-40 דולר, יוצא סביב 135 שקלים בין כה וכה.
פורסם 2014 במרץ 2411 שנים VPN לא מספיק, גם אני בדקתי. יכול להיות שיש דרכים קצת יותר מתוחכמות אבל בגדול החשבון עצמו מוגדר אירופאי וזה מחליף ליורו ב-checkout.מה שכן, כל אחד עם חשבון אמריקאי יכול לקנות עבורכם את המשחק כ-gift ולהכניס את האימייל שלכם - עשיתי את זה אתמול עם מישהו שאני מכיר וזה עובד.יש מצב שגם מישהו בלי חשבון battle.net (כמו אמא/אבא וכו'...) פשוט יכול לפתוח חשבון אמריקאי דרך VPN ולקנות כמתנה. לא יודע אם יעבוד, שווה בדיקה.
פורסם 2014 במרץ 2411 שנים אני קניתי מקינגווין ב-27 אירו. הם אמינים, המחירים טובים והיום אני אמור לקבל את המפתח למשחק.
פורסם 2014 במרץ 2411 שנים המחיר אצלם מעל 45$ גם עם כל מיני קופונים רנדומליים, איך הגעת ל-40$? אני כאמור כבר קניתי מבליזארד אבל אם יש לך איזה קומבינה תחלוק פה עם החבר'ה
פורסם 2014 במרץ 2411 שנים נראה לי שהם העלו את המחיר. הזמנתי לפני כמעט חודש והשתמשתי בקופון מהפייסבוק שלהם לעוד הנחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.