פורסם 2014 בינואר 2111 שנים שלום לכולם בעבר היה לי ווינדווס 7 עם 32 סיביות והבנתי שהמחשב שלי יכול להפעיל מערכת הפעלה עם 64 סיביות בנוסף הייתה את אותה בעיה שאחרי התקנה -לא נותן להפעיל את מערכת ההפעלה ללא דיסק ההתקנה- ניסיתי להיכנס לsafe mode ושם הוא מעלה לי את דיסק התקנה *ללא הדיסק אני מקבל את הבעיה הזאת: ניסיתי לעשות ריפר כבר מספר פעמים אבל לא עובד... בביוס מוגדר אצלי שיעבוד הפירסט הCD-ROM והסקאנדרי יעבוד ההארדיסק *ניסיתי להחליף בניהם וזה נתן לי את אותה הודעה שגיאה *משהו נוסף שחשוב לציין כשפירמטתי את C פירמטתי גם את הכונן משנה הקטן שהוא יוצר אוטמטי... הפעם הוא לא יצר קובץ כזה ונשאר לי פשוט 101 מגה שלא מנוצלים שאין עליהם כלום זה נראה כך: בהתקנה הוא מראה לי שכאילו יש איזה כונן BOOT בשם X: אבל אני לא רואה אותו.... בבקשה מי שהיכול לעזור לי עם זה........ זה ממש דחוף לי..... תודה מראש עידן-ישראל
פורסם 2014 בינואר 2111 שנים ה X הוא כונן וירטואלי של תוכנית ההתקנה. אין כזה בפועל.ולמה אתה מחפש בהתקנה דרייבר ? דרייבר למי ?ה 100 מגה זניח וזו לא בעיה או הבעיה.
פורסם 2014 בינואר 2111 שנים מחבר סתם יצא לי לראות את זההשאלה למה זה לא נותן לי להפעיל את הווינדווס בלי הדיסק....
פורסם 2014 בינואר 2111 שנים יש לך במקרה כמה דיסקים קשיחים במחשב? לי הייתה את אותה הבעיה ועד שלא ניתקתי פיזית את כל הדיסקים חוץ מהכונן שמיועד למערכת הפעלה ואז התקנה מחדש כאשר כל הכוננים האחרים מנותקים, זה הדבר היחיד שפתר אצלי את הבעיה. נערך 2014 בינואר 2111 שנים על-ידי Splashy
פורסם 2014 בינואר 2111 שנים נסה לתקן את האתחול עם תיקון (repair) מתקליטור ההתקנה.ונסה להתמקד בבעיה שיש לך בלי לערב נושאים אחרים.
פורסם 2014 בינואר 2211 שנים מחבר נראה לי שאתה צודק.... התייעצתי עם עוד חבר שאמר לי ככההבעיה שהוא אמר גם שאם הכונן עליו אני מתקין את הווינדווס יש מחיצות זה בעיה, צריך למחוק את המחיצות ואז להתקין- - - תגובה אוחדה: - - -נסה לתקן את האתחול עם תיקון (repair) מתקליטור ההתקנה.ונסה להתמקד בבעיה שיש לך בלי לערב נושאים אחרים. ניסתי כמה פעמים... לא עבד
פורסם 2014 בינואר 2211 שנים אני לא מבין מה הבעיה? פשוט תסדר את ה bootloader לפי הערכים נכונים.יש לך את הכלי bootrec שעושה בדיוק את המשימה הזאת בתוך ה recovery environment. הכלי יודע לכתוב בדיוק את הערכים הנכונים בתוך BCD.
פורסם 2014 בינואר 2611 שנים מחבר אני לא מבין מה הבעיה? פשוט תסדר את ה bootloader לפי הערכים נכונים.יש לך את הכלי bootrec שעושה בדיוק את המשימה הזאת בתוך ה recovery environment. הכלי יודע לכתוב בדיוק את הערכים הנכונים בתוך BCD. מצטער לא מצאתי את ה-bootrec אבל הסתדרתי בכך שקניתי הארדיסק שיהיה נטו לווינדווס... עדיף... התקנתי את הווינדווס שם ועכשיו הכל עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.