עבור לתוכן

בעיה בהתקנת קירור נוזלי Corsair H90

Featured Replies

פורסם

שלום , אשמח אם תוכלו לעזור לי כאן בבעיה קטנה שיצרתי לעצמי

אתמול אספתי חלקים להרכבת מחשב מ KSP, ובין היתר קניתי את המארז הזה :http://ksp.co.il/?uin=18464

ואת הקירור H90 של corsair

כשהתחלתי לחבר את החלקים , גיליתי שהקירור לא מתאים לחיבורים במארז..המאוורר במארז הוא 120MM ויחד איתו גם החורים , והמאוורר של H90 הוא 140MM , ככה שאין לי איך לחבר אותו..

אופציה שחשבתי לעשות היא לקחת מברגה ולעשות חור נוסף שיתאים לחבר את הקירור , השאלה היא אם זה בסדר והגיוני.

להחזיר את הקירור אחרי שפתחתי ולקבל זיכוי..לא יקרה אני מנחש

תודה לעוזרים :)

פורסם

למה קנית את המארז הגרוע והלא משתלם הזה בכלל?

ברגע שתתקין את הH90 עם כל קומבינה שתרצה, הלכה לך יכולת הקירור המינימלית של המארז שבקושי היתה לו.

זאת אומרת שאתה סותם עם רדיאטור את הפתח היחידי שאמור להוציא אוויר חם במארז הזה שקיים בשוק כבר המון המון זמן.

פשוט חידשו אותו ולא הפיקו שום לקחים, חברת TT הידועה במארזים הלא טובים שלה כיום.

פורסם

בסדר זה יהיה השאלה מה לגבי המקום, יש לם גם מתאמים מ140 מ"מ ל120מ"מ שנמכרים ברחבי הרשת (בארץ בספק).

בכל מקרה תתכנן את הדברים טוב ככה שלא יפריע לך ללוח האם וכו. ואם יש לך אופציה להחליף מארז..אז זה בעדיפות.

פורסם
  • מחבר
בסדר זה יהיה השאלה מה לגבי המקום, יש לם גם מתאמים מ140 מ"מ ל120מ"מ שנמכרים ברחבי הרשת (בארץ בספק).

בכל מקרה תתכנן את הדברים טוב ככה שלא יפריע לך ללוח האם וכו. ואם יש לך אופציה להחליף מארז..אז זה בעדיפות.

לא חושב שיחליפו לי מארז אחרי שפתחתי אותו וחיברתי חלק מהחלקים..אז כנראה שאני יקדח

פורסם

הייתי ממליץ לך לעשות מוד למארז ולהוסיף לו עוד פתח או שניים למעלה למאווררים.

אחרי שתחבר את הקירור H90 לא יהיה שום פתח דרכו יתנקז אוויר חם מהמערכת.

פורסם
  • מחבר

אוקי , ועד ה H90 אני עדיין מחבר כרגיל איפה שהמאורר 120MM היה כן?

שאלה נוספת..את המאוורר של הקירור נוזלי(שמתחבר עם הצלעות קירור) לעשו כ INTAKE או לא?

פורסם

אתה מחבר כרגיל כן אבל קח בחשבון שבגלל שזה מאוורר 140 שאתה מצמיד אותו לפתח של מאוורר 120, הוא יהיה פחות אפקטיבי ויהיה רועש יותר.

האוויר יפגש עם המארז כיוון שהקוטר קטן יותר והדבר יגרום לרעש מסויים עקב מעבר לא הכי תקין של אוויר.

המאוורר אמור להיות בין המארז לרדיאטור, למשוך ממנו את החום ולפלוט החוצה.

אני הייתי עושה מוד לפתיחת שני פתחים למאווררי 140mm בגג המארז ומתקין באחד מהם את המאוורר עם הרדיאטור של קירור המים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים