פורסם 2014 בינואר 2011 שנים שלום,אני מנסה לפרמט את המחשב, וכשאני מדליק אותו ולוחץ על DEL על מנת להגיע לBIOS אני מקבל מסך שחור שלא מתחלף לכלום...יש פתרון למישהו?
פורסם 2014 בינואר 2011 שנים אתה בטוח שdel הוא הכפתור לכניסה לביוס? שים לב מה כתוב במסך כשאתה מדליק את המחשב , אולי זה f2 או משהו אחר.זה מחשב נייח או נייד?
פורסם 2014 בינואר 2511 שנים תפתח את המחשב , תנתק את המחשב מהחשמל , תוציא את הסוללה של הביוס ותחכה כמה דקות , ואז תחזיר את הסוללה ותנסה להכנס לביוס.
פורסם 2014 בינואר 2611 שנים אתה יכול לנסות גם להוציא את הג'אמפר שליד הסוללהעוד דרך לאפסאתה בטוח ? בחוברת של לוח האם יש הוראות מדויקות.לרוב הוצאת המגשר לא עושה כלום. הוא רק מאוכסן שם, ולאחר הוצאת הסוללה יש להעבירו לפינים אחריםשמקצרים את הסוללה כדי לפרוק מהר מתחים מה CMOS .
פורסם 2014 בינואר 3111 שנים מחבר ניסיתי וזה לא עבד....אולי הסוללה נגמרה? זה קשור? בגלל שאני מצליח להגיע לביוס אני לא יכול לפרמט /:
פורסם 2014 בינואר 3111 שנים כנראה בעיה בלוח אם אולי הוא נזוק חלקית ופשוט נתקע במסך לפני עליה של הביוס תחפש קבלים דפוקים,אולי סוללה אבל קשה לי להאמין אם המחשב עולה איפוס ביוס לא עזר תסתכל אם הוא עולה מהCD אז תוכל לפרמט בלי כניסה לביוס. נערך 2014 בינואר 3111 שנים על-ידי AmitDanan
פורסם 2014 בינואר 3111 שנים אפשר לפרמט גם בלי להכנס לביוס , אבל בכל מקרה עדיף לאפס את הביוס.אם תנתק את הקשיח , אז הדיסק/usb יהפכו להיות הברירת מחדל.
פורסם 2014 בפברואר 111 שנים אתה יכול לרכוש לוח אם חדש או להחזיק עם מה שיש עוד כמה זמן.אולי לא איפסתה טוב את הביוס תקצר בין 2 הפינים איפה שרשום cmos בעזרת מברג שהמחשב מכובהאם זה לא עזר האפשרות השניה שנתתי עדיפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.