עבור לתוכן

מחשב נייד בתקציב 7000 ש"ח או 1500$ קנייה בארץ או בארה"ב

Featured Replies

פורסם

שלום,

חלקכם אולי זוכרים וחלקכם לא, אך לפני מספר שבועות התייעצתי לגבי רכישת מחשב נייד למשחקים ולאחר שהומלץ לי לרדת ממחשב נייד למשחקים ולקנות מחשב נייח, החלטתי ללכת לכיוון אחר ולפצל את התקציב לקניית מחשב נייד ופלייסטיישן 4.

בהתאם לזאת ירד התקציב וירדו חלק מהדרישות ולכן אשמח להמלצה למחשב נייד לפי הדרישות הבאות - תשובות באדום :

* מטרות המחשב? לדוגמה:

עבודות משרדיות, משחקים קלים מאוד, צפיה בסרטים, עריכה גרפית קלה.

* גודל המסך?

מסך 14" עד 15" עדיפות גבוהה למאט ופאנל IPS אך זה לא מה שייפסול מחשב מסויים.

* רזולוציית המסך?

Full HD אך גם זה לא מה שייפסול מחשב מסויים.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?

לא.

* משקל רצוי ?

עד 2 קילו, אפשר לחרוג מעט במידה והמחשב שווה את זה.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך?

רצוי שהמחשב יוכל לעבוד 3-4 שעות ללא חשמל.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות?

היציאות הסטנדרטיות - HDMI, USB3 וכו'

* Bluetooth?

כן.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ?

SSD 128GB לפחות, אם יהיה עוד כונן מכאני בנוסף מה טוב אך לא חובה.

* כונן אופטי?

אין צורך.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?

לא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

עדיף שתהיה אבל לא חובה.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? לא.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי ?

Samsung, Lenovo, Dell, Sony, Toshiba. אך פתוח לרעיונות.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם -

דרוש מחשב דק וקל שכן יבלה גם מחוץ לבית זמן רב, חובה I7 HASWELL עם לפחות 8GB זכרון פנימי וכרטיס מסך חיצוני בסיסי כדוגמאת Geforce 750m - יכול להיות שאני טועה אך לפי מה שהבנתי כרטיס מסך חיצוני הוא חובה על מנת לשחק משחקים קלים כדוגמאת GTA ו COD. אם לא יימצא מחשב לפי הדרישות אשקול וויתור על כרטיס מסך חיצוני.

עד היום הייתי ממש על סף הזמנת GIGABYTE P34 או P35 אך לצערי לפי הבדיקות שביצעתי באינטרנט המחשבים קיבלו ביקורות לא טובות מכיוון שהחומרה הטובה והמחיר היחסית זול באו על חשבון שימוש בחומרים איכותיים והמחשב מרגיש זול ומתפרק.

כפי שצויין הקנייה תתבצע בארץ או בארה"ב דרך האינטרנט כאשר חשוב לציין שהתקציב בארה"ב כולל את הקנייה בלבד ללא משלוח ומסים, והתקציב הינו גמיש במעט אם יהיה מחשב שיהיה שווה את ההשקעה. חשוב לציין כי איני נוהג לקנות מחשב אחת לשנה ולכן בכל קנייה של מחשב אני דואג לקנות מחשב חזק במיוחד אשר יוכל לשרת אותי לפחות 3 שנים ומכאן הדרישה לחומרה איכותית.

תודה ויום טוב.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ... עזרה מישהו ?

פורסם
  • מחבר

עדיין אף אחד ? המלצה לאולטראבוק 14"-15" עם כרטיס מסך חיצוני אם יש דבר כזה ..

פורסם
  • מחבר

מקפיץ .. אם אין שום מחשב שעונה לקריטריונים ?

כרגע נראה שהדגמים היחידים שמתאימים הם הגי'גבייט P34 או הMSI GE40 2OC.. הגי'גבייט קיבל ביקורות רעות על איכות הבנייה ועל כך שכאשר הוא לא מחובר לחשמל הוא מסורס - עוצמת המחשב יורדת ביותר מ50%. מה לגבי הMSI ? למישהו יש נסיון איתו ?

פורסם

יש לך ביקורות על שניהם ובשני המקרים מדובר בניידים עם חומרה חזקה אבל שום דבר מעבר.

איכות המסכים של שניהם היא בינונית לפי מה שקראתי.

אתה יכול לנסות לחפש HP 840 עם מעבד i7 4600u וכרטיס מסך 8750m אבל זה יצא לך לדעתי הרבה יותר יקר.

פורסם
  • מחבר

בHP הדגם היחידי שמצאתי שעונה לדרישות הוא הenvy 15t j100 לאחר שדרוגים ישירות מאתר החברה בארצות הברית. הבעיה היחידה היא שאין אפשרות לssd שזה חובה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הנסיון אך המחשב הרבה מעבר לתקציב.. כפי שציינתי התקציב הוא 1500$ עם גמישות מעטה נגיד לאיזור 1600-1650$ אך בטח שלא 2200$.. במחיר הזה כבר הייתי קונה את הרייזר בלייד

פורסם

בגרסה בסיסית שלו הוא עולה כ-2000 דולר, ויש שם עכשיו 18 אחוז הנחה עם הקופון CTO840 שתוריד את המחיר לכ-1650 דולר.

אתה יכול לקנפג אותו ללא מערכת הפעלה ועם 4 ג'יגה זכרון (שלדעתי יספיק לך בשלב הזה) ולוותר על כונן SSD.

פורסם
  • מחבר

אופצייה מעניינת במיוחד, יש לי מערכת הפעלה חוקית להתקנה, ותמיד אפשר להחליף לSSD ולהוסיף זכרון פנימי.

האופציה השנייה שלי כרגע היא הENVY 15t j100 שעומדת בדרישות חוץ מעניין הSSD שהבנתי שלא בעיה להחליף או להוסיף מכיוון שיש במחשב מקום לMSATA.

האופצייה השלישית והפחות אהודה עליי כרגע היא ללכת לכיוון CLEV/SAGER.

פורסם

lenovo x1 carbon

קנית אחד כזה בארה"ב.

מחשב מעולה, המלצה חמה.

שלום,

חלקכם אולי זוכרים וחלקכם לא, אך לפני מספר שבועות התייעצתי לגבי רכישת מחשב נייד למשחקים ולאחר שהומלץ לי לרדת ממחשב נייד למשחקים ולקנות מחשב נייח, החלטתי ללכת לכיוון אחר ולפצל את התקציב לקניית מחשב נייד ופלייסטיישן 4.

בהתאם לזאת ירד התקציב וירדו חלק מהדרישות ולכן אשמח להמלצה למחשב נייד לפי הדרישות הבאות - תשובות באדום :

* מטרות המחשב? לדוגמה:

עבודות משרדיות, משחקים קלים מאוד, צפיה בסרטים, עריכה גרפית קלה.

* גודל המסך?

מסך 14" עד 15" עדיפות גבוהה למאט ופאנל IPS אך זה לא מה שייפסול מחשב מסויים.

* רזולוציית המסך?

Full HD אך גם זה לא מה שייפסול מחשב מסויים.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?

לא.

* משקל רצוי ?

עד 2 קילו, אפשר לחרוג מעט במידה והמחשב שווה את זה.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך?

רצוי שהמחשב יוכל לעבוד 3-4 שעות ללא חשמל.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות?

היציאות הסטנדרטיות - HDMI, USB3 וכו'

* Bluetooth?

כן.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ?

SSD 128GB לפחות, אם יהיה עוד כונן מכאני בנוסף מה טוב אך לא חובה.

* כונן אופטי?

אין צורך.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?

לא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

עדיף שתהיה אבל לא חובה.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? לא.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי ?

Samsung, Lenovo, Dell, Sony, Toshiba. אך פתוח לרעיונות.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם -

דרוש מחשב דק וקל שכן יבלה גם מחוץ לבית זמן רב, חובה I7 HASWELL עם לפחות 8GB זכרון פנימי וכרטיס מסך חיצוני בסיסי כדוגמאת Geforce 750m - יכול להיות שאני טועה אך לפי מה שהבנתי כרטיס מסך חיצוני הוא חובה על מנת לשחק משחקים קלים כדוגמאת GTA ו COD. אם לא יימצא מחשב לפי הדרישות אשקול וויתור על כרטיס מסך חיצוני.

עד היום הייתי ממש על סף הזמנת GIGABYTE P34 או P35 אך לצערי לפי הבדיקות שביצעתי באינטרנט המחשבים קיבלו ביקורות לא טובות מכיוון שהחומרה הטובה והמחיר היחסית זול באו על חשבון שימוש בחומרים איכותיים והמחשב מרגיש זול ומתפרק.

כפי שצויין הקנייה תתבצע בארץ או בארה"ב דרך האינטרנט כאשר חשוב לציין שהתקציב בארה"ב כולל את הקנייה בלבד ללא משלוח ומסים, והתקציב הינו גמיש במעט אם יהיה מחשב שיהיה שווה את ההשקעה. חשוב לציין כי איני נוהג לקנות מחשב אחת לשנה ולכן בכל קנייה של מחשב אני דואג לקנות מחשב חזק במיוחד אשר יוכל לשרת אותי לפחות 3 שנים ומכאן הדרישה לחומרה איכותית.

תודה ויום טוב.

פורסם
האופציה השנייה שלי כרגע היא הENVY 15t j100 שעומדת בדרישות חוץ מעניין הSSD שהבנתי שלא בעיה להחליף או להוסיף מכיוון שיש במחשב מקום לMSATA.

זה בדיוק מה שאני עשיתי. אכן אפשר להוסיף לו SSD ב-mSata בלי בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים