עבור לתוכן

בחירת רמקולים ורסיבר במקרה הצורך

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב נייח שאני אשתמש בו כ- HTPC, מחשב למשחקים ולמוזיקה, ולו יש יציאת Coaxial S/PDIF.

בנוסף אני אולי אוסיף עידן+ לטלוויזיה שמחוברת אליו.

אז אני רוצה לקנות רמקולים שיתאמו למוזיקה, משחקים, סרטים וסדרות, ורסיבר במקרה הצורך.

התקציב שלי זה עד 2000 שקל.

תודה. :silly:

פורסם

סטריאו או סראונד?

מה גודל החדר?

בתקציב הזה אני מניח שאתה מכוון לסטריאו..

אמליץ על סולו 6 או 7 בהתאם לגודל החדר

ניתן לחבר אליהם שני מקורות בו זמנית בחיבור אנאלוגי , כך שתוכל לחבר את מחשב וגם טלויזיה (את האינפוט מחליפים עם השלט)

אמנם השיקו לא מזמן דגמים חדשים עם כניסות דיגיטליות ואפילו HDMI , אבל לא ידוע מתי יגיע לארץ ומה יהיה מחירם

אם תרצה לנצל יותר מהתקציב אני מציע שתחפש רמקולים מדפיים או אפילו רצפתיים ביד שניה + רסיבר עדכני יחסית

עד 2K יש אחלה מציאות בשוק, רק צריך לחפש

נערך על-ידי avilavi

פורסם
  • מחבר

הגודל של החדר בערך 12.5 מ"ר.

האמת חשבתי על סראונד אבל השאלה אם אני אוציא במחיר הזה משהו שגם יתאים למוזיקה ולשאר הצרכים שלי?

כי אני יודע שבדר"כ המערכות ק"ב לא טובות כל כך במוזיקה.

פורסם

אך ורק סטריאו. חפש יד שניה, כמו שנאמר. אם אתה מתעקש על חדש, לך לשמוע את השילוב הזה:

http://www.fuse.co.il/?CategoryID=556&ArticleID=526

http://www.fuse.co.il/?CategoryID=353&ArticleID=131

יש שם עוד כמה זוגות רמקולים ששווה לשמוע לצד אותו רסיבר סטריאו (מישן, מוניטור אודיו, ג'אמו וכו'). תשתמש ביציאות האנאלוגיות של כרטיס הקול שעל לוח האם.

פורסם
  • מחבר

לא עדיף לקחת SOLO 7c או משהו בסיגנון? התקציב של ה- 2000 היה בעיקרון לסראונד.

פורסם

ומי אמר שלסטראו צריך להשקיע פחות?

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שצריך להשקיע פחות.

תמיד אתה יכול להשקיע יותר, אני יכול לקנות סטריאו גם ב- 4000 שקל. השאלה מה אתה מקבל בתמורה.

והציעו כבר את הסולו פה לכן אני שואל על זה.

פורסם

אני באמת ממליץ על יד שניה

2K לחדש זה לא זה

ביד שניה אפשר לחפש רסיבר שמתאים לסראונד, מלפני כמה דורות

לשדך לו בשלב הזה שני קדמיים, מדפי או רצפתי מה שתחליט

ובעתיד תמיד תוכל להוסיף סנטר, אחוריים וגם סאב

פורסם
לא עדיף לקחת SOLO 7c או משהו בסיגנון? התקציב של ה- 2000 היה בעיקרון לסראונד.

מה שהצעתי עדיף על הסולו. האם זה שווה את שילוש ההוצאה? הכל עניין של כמה אתה תובעני ביחס לאודיו.

נערך על-ידי Fkl0ster

פורסם
  • מחבר

חשוב לי שהסאונד יהיה ברמה טובה אבל לא ברמה מקצועית, אני לא מוזיקאי או איש סאונד.

פורסם

אז לך לשמוע. תראה איזו רמת סאונד מספקת אותך.

פורסם
  • מחבר

איפה יש מקומות באזור המרכז שיש תצוגה של רמקולים בסיגנון?

בנוסף, מצאתי ביד 2 הצעה לרסיבר Yamaha 6130 ורמקולים Wharfedale ATLANTIC 100 מחיר התחלתי 1500 ש"ח, אבל הוא אמר שהוא גמיש. מה דעתכם?

מריפרוף על כמה reviewים על על הריסבר יש לו קצת בעיות כמו שה- HDMI לא מעביר סאונד, והוא עובד רק עם רמקולים של 8 או 6 ohm.

נערך על-ידי Distortion

פורסם

ה Wharfedale נמכר חדש מחנות ב 1K

הרסיבר גם נחשב לרמת כניסה

אני מבין שהצמד הנ"ל הם מאותו מוכר, מצויין. זה אומר שאתה יכול לשמוע אותם ביחד לפני שאתה מחליט מה לעשות

שילובים כאלו או אחרים ישמעו שונה. הרמקול מסויים יכול לעבוד X עם הגברה של דנון או Y עם הגברה של מרנץ וכו'...

פורסם

אם זה ההיצע ליד שניה בתקציב, לך על האופציה החדשה שהצעתי לך. יש לך גם אחריות רבת שנים של SG אלקטרוניקה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה.

ואם אני רוצה לקנות במקום הרסיבר שהמלצת עליו רסיבר סראונד בשביל השקעה עתידית, על מה היית ממליץ עם אותם הרמקולים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים