עבור לתוכן

השר אורלב: לא לזוגות חד מיניים שרוצים לגדל ילד

Featured Replies

פורסם

אני לא חושב שזה בריא שילד יגדל עם 2 אבות (או 2 אימהות). צריך את האיזון שבין האב לאם. אח"כ גדלים ילדים, אשר סובלים מחסך.

פורסם

אולי הטיעונים של אורלב לא כל כך הגיוניים (אבל זה כי הוא מדבר שטויות)

אבל יש הרבה הגיון בלמנוע זאת ממניעים של טובת הילד.

ואפרט:

1) ילד שכזה ייתכן ויתפתחו אצלו בעיות בזהות המינית, שכן החינוך שאותו יקבל יהיה העיית למדי.

2) אותו ילד יסבול מהחברה, שכמובן שלא רואה תמיד בעין יפה יחסים שכאלו. אישית אני מרחם על הילד שיאלץ שיוטרד בגן או בבית הספר בגלל המצב המשפחתי שלו.

פורסם

אולי הדור הראשון יסבול, אבל גם ככה יהיה דור ראשון לעניין מתישהו...

חוץ מזה, אם אנשים יחנכו את הילדים שלהם כמו שצריך, אין שום סיבה שמישהו יתנכל אליהם..

פורסם

אני רוצה לצטט תגובה מס1 בYNET:

"וללדת 8 ילדים ולקיים (?!) אותם מקצבת עוני זה לא עוול מוסרי?"

בכל מקרה, לא ניראה לי שבכל זה רעיון טוב מאותן סיבות שthe grey matter אמר.

אנחנו עוד לא ארצות הברית, אי אפשר לקפוץ מעל הראש...

פורסם
  • מחבר

כשמחנכים כמו שצריך אפשר לגדול ילד בריא גם עם 2 אבא או עם 2 אמא.

כשמחנכים להיות קופים בלתי מתורבתים אז אין מה לעשות, גם אבא ואמא לא יעזרו פה.

פורסם

אני רוצה לצטט תגובה מס1 בYNET:

"וללדת 8 ילדים ולקיים (?!) אותם מקצבת עוני זה לא עוול מוסרי?"

בכל מקרה, לא ניראה לי שבכל זה רעיון טוב מאותן סיבות שthe grey matter אמר.

אנחנו עוד לא ארצות הברית, אי אפשר לקפוץ מעל הראש...

"עוד לא ארה"ב", אפשר היה להגיד את זה לפני 5 שנים, אבל מאז 9/11 ארה"ב בנסיגה מתמדת בכל הקשור לזכויות אדם ואזרח ודמוקרטיה, ולראיה האיסור על נישואים חד מיניים בארה"ב, הקיים כיום ויתקיים בעתיד כי הן המתמודד הדמוקרטי (קרי) והן ג'ורג' בוש מתנגדים בכל תוקף לנישואים שכאלו.

פורסם

אני מסכימה עם הבעיות שיכולות להווצר כתוצאה מלגדול בבית עם 2 אבות או 2 אמאהות. מילא אמהות אבל אבות נשמע לי שרוט לגמרי, איך מסבירים לילד ש"אבא" ו"אבאלה' " מתרוממים? מצד שני, לא חסר ילדים שגדלים בבית סטרייטי לחלוטין וסובלים.

שמתם לב כיצד צרייך רשיון לכל דבר? רשיון לאוטו, לצלילה, במקומות מסויימים אפילו לדייג! אבל למה אין רשיון? להבאת ילדים לעולם ולגדל אותם ואולי בגלל זה החברה שלנו כל כך דפוקה כי לכל אידיוט שבא לו, עושה ילדים ואח"כ מפקיר אותם, מזניח, מתעלל או באמת כמו שנאמר, עושה איזה 8 ומגדל אותם מקצווה והם מתגלגלים אח"כ ברחובות.

היה סיפור על זוג הומויים בבריטניה, מיליונרים שהחליטו להביא ילדים לעולם. הם מצאו אם פונדקאית שהביאה להם זוג ילדים, ילד מכל אב, והם שכרו אפילו 2 אומנות שהן ידידות שלהם או משהו כדי שאלו ישמשו דמות אם לילדים ולפי מה שהבנתי, הם לא התכוונו לספר לילדים שלהם על המצב בבית עד ש"יגיע הזמן". היה צרייך לראות כיצד אותם אבות נראו מאושרים עם התינוקות הטריים שלהם, החליפו להם חיתולים ועשו להם אמבטיה וכו' וכו', לא משהו שכל אב ממוצע היה עושה, ובכלל שתיהם אנשים מאד מתורבטים ואינטילגנטיים כך שנראה לי שההומואים האלו יהיו הורים יותר מוצלחים מכל כך הרבה סטרייטים ששמענו עליהם. הסתכלו על אר"הב, כמה ילדות סתומות בנות 16 נכנסות להיריון, לא עוברות הפלה וגם אחרי הילד הראשון מתקשות לסגור רגליים ואח"כ לקראת גיל 40 יש להן אוסף ילדים, כל אחד מאב אחר והם מתקיימים מקצבה.

אז אתם תשפטו לבד אם ההעדפה המינית של ההורה צריכה להיות הסיבה שלו לא לגדל ילד (או כן).

פורסם

לא צריך בכלל לשלם להומואים ולסביות כסף על התינוק שהם מתכוונים לאמץ , הם לא עשו שום מאמץ כדי להביא אותו לעולם ועוד הם בטוח יהפכו להומואים שזו היא מכת מדינה אמיתית ! למה לא עושים משהו נגד התופעה הזאת ? לא יכולים לאסור את הגייז האלה ?

פורסם

תשמע אם היית שואל אותי אם לגדול אצל אמא חד הורית בעיירת פיתוח או אצל זוג הומואים הייתי מעדיף זוג הומואים

עובדות פשוטות:

סטטיסטית ההכנסה הממוצעת של זוגות הומואים יותר גבוהה (כנראה שזה קשור לזה שאם גדלת בעשירון התחתון אתה לא תעז ברוב המקרים לצאת מהארון ולכן אין הרבה זוגות שבאים מרקע כזה)

הומואים הם הרבה יותר אוהבים ותומכים וזה תכונות חשובות אצל הורים

לא חסרים מקרים של ילדים שגודלים בלי אמא כאן לפחות יש שני הורים אפילו אם אף אחד מהם לא הוא לא האמא

פורסם

לא צריך בכלל לשלם להומואים ולסביות כסף על התינוק שהם מתכוונים לאמץ , הם לא עשו שום מאמץ כדי להביא אותו לעולם ועוד הם בטוח יהפכו להומואים שזו היא מכת מדינה אמיתית ! למה לא עושים משהו נגד התופעה הזאת ? לא יכולים לאסור את הגייז האלה ?

אני לא מבין מה יש לך נגד הומואים ולסביות. צריך להיות אדם צר מוחין בכדי לכתוב את מה שכתבת. עוד מעט גם תגיד שזו מחלה וצריך לרפא אותה! נראה לי דווקא שצריך לעשות משהו נגד אנשים כמוך ולא נגד זוגות חד מיניים.

פורסם

אין לי שום דבר נגד הומואים או לסביות, שיהיו כך, אבל לתת להם לגדל ילדים שיגדלו בלי אם או אב זה פשוט עוול, רואים מה קורה להרבה ילדים במשפחות חד הוריות, אז תארו לכם הורים חד מיניים, וחוץ מזה, ירדו עליהם הרבה בבית ספר, סתם עוול לילד

פורסם
  • מחבר

אין לי שום דבר נגד הומואים או לסביות, שיהיו כך, אבל לתת להם לגדל ילדים שיגדלו בלי אם או אב זה פשוט עוול, רואים מה קורה להרבה ילדים במשפחות חד הוריות, אז תארו לכם הורים חד מיניים, וחוץ מזה, ירדו עליהם הרבה בבית ספר, סתם עוול לילד

אני גדלתי רוב חיי בלי אבא ותאמין לי לא חסר לי שום דבר בחיים. זה לא כמה הורים, או איזה מין יש להם, זה החינוך שמועבר לילד.

תפנימו את זה.

פורסם

מה בדיוק קורה לילדים במשפחה חד הורית? אני מאז שאני זוכר את עצמי חייתי בלי אבא בבית והיום אני כבר יודע לקשור שרוכים לבד ובכלל אפשר לומר שזה לא הפריע במיוחד אף פעם.

בקשר לנושא המקורי, אני לא חושב שאפשר וצריך למנוע מזוגות חד מיניים לגדל ילדים. יש הרבה טיעונים בעד ונגד אבל בשורה התחתונה יש הרבה ילדים בימינו שנולדים לסביבה קשה בהרבה, כך שאין שום סיבה לטעון שסביבה שבה ההורים הם הומואים או לסביות לא מתאימה לגידול ילדים. בסופו של דבר מה שPath Finder אמר מאוד נכון, זה לא כמה הורים, או איזה מין יש להם, זה החינוך שמועבר לילד. כך שלזוג הומואים או לסביות יש אותו סיכוי להיות הורים טובים כמו לזוג קונבנציונלי.

פורסם
אני גדלתי רוב חיי בלי אבא ותאמין לי לא חסר לי שום דבר בחיים. זה לא כמה הורים, או איזה מין יש להם, זה החינוך שמועבר לילד.

תפנימו את זה.

ויקטור, זאת בדיוק הבעיה! הבעיה שהחינוך אצל הילדים עם הורים "רגילים" לא ישתנו, והם לא פתאום יתחילו לקבל את השונה מהם.

אתה לא יכול לשנות בין-רגע חברה של אנשים ברברים צרי מוח לחברת אנשים מתורבתים עם "ראש פתוח"!

תחשוב איך הילד יעבור את החיים שלו כשכולם ירדו עליו שיש לו זוג הורים הומוהים(שעל הומוהים כיום הכי קל לרדת- כי הם הכי מיעוט).

ובכלל פה אוהבים להיטפל למי ששונה מהם- אפילו אם יש הבדל מיזערי; דוגמא:

אני רוסי ולא מאלה כמו לובה שבקושי יודעים עיברית, וגם לא ממש ניראה רוסי, וגם אין לי ממש מבטא-אבל, בכל זאת אהבו לרדת עלי בגלל זה, במיוחד בתקופת היסודי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים