עבור לתוכן

מתכנן לקנות 270X, מה ההבדלים בין הכרטיסים

Featured Replies

פורסם

והייתי בטוח שאזלו לי השאלות...

החלטתי לקנות את ה 270X, אבל עכשיו אני רואה שיש אותו מהמון חברות ואם כמויות זכרון שונות.

אשמח אם תעזרו לחדד את ההבדלים ולהמליץ על כרטיסים ספציפיים.

כמה זכרון הכרטיס הזה צריך?

ועוד שאלה, יש לי לוח אם DP67BG של אינטל, אם אני מבין נכון הלוח תומך ב PCIE2 והכרטיס ב-PCIE3, ז"א אני אקבל ביצועים טיפה יותר חלשים נכון?

תודה

- - - תגובה אוחדה: - - -

ועוד שאלה, יש לי 4G של DDR3

בשביל להריץ משחקים עדכניים אני צריך לשדרג או שזה מספיק? (בהנחה שאני לא מריץ כלום ברקע כשאני משחק)

- - - תגובה אוחדה: - - -

חידוד: לשדרג == להוסיף זכרון

פורסם

270X עדיף לך בגרסת 2GB על פני 4GB. אין ממש תועלת בתוספת הזיכרון לכרטיס המסך הזה, בטח לא בתוספת המחיר שמבקשים

PCIE2 VS 3 במקרה הזה טיפה היא הגזמה, הבדל ממש אפסי.

וכן, 4GB של זיכרון מערכת עדיף לשדרג. 8GB סה"כ יהיה טוב

פורסם
  • מחבר

תודה. 8G יהיה טוב למשחקים או בכללי אתה ממליץ?

אתה יכול לפרט קצת למה ההבדל אפסי בין הדורות של PCIE? הרי מקבלים רוחב סרט כפול?

אז אם אני קונה 270X 2G, יש הבדלים בין הדגמים או שכולם די זהים? אם יש הבדל אתה יכול להמליץ על חברה/דגם טובים יותר?

פורסם

מי אמר לך שההבדל בין PCI-1\2\3 זה רוחב פס כפול .? בדרך כלל זה לא עובד ככה.

תיקח את הזול מבין ASUS GIGABYTE MSI SAPHIRE העיקר לא רפרנס,

פורסם
  • מחבר

למיטב ידיעתי בדרך כלל זה עובד בדיוק ככה.

PCIe Gen1 - 2.5GT/s

PCIe Gen2 - 5GT/s

PCIe Gen3 - 8GT/s

אבל הקידוד השתנה מ-8B/10B ל128B/130B ולכן זה בעצם גם פי 2 רוחב סרט (בשתי הדורות הראשונים 20% היו מתבזבזים על פרוטוקול קידוד, בדור השלישי רק אחוז זניח הולך על פרוטוקול קידוד).

מה הכוונה במשפט "העיקר לא רפרנס"??

פורסם

הכביש PCI-E 3 נותן לנסוע על 100 לעומת 50 בכביש PCI-E 2 אבל כרטיס המסך גם ככה מגיע מקסימום ל-50 קמ"ש.

פורסם

מה הכוונה במשפט "העיקר לא רפרנס"??

העיקר לא כרטיס מסך עם קירור רפרנס או במילים אחרות קירור סטוק/בסיסי, אשר עובד על אותו עקרון המפוח/אגזוזט ופולט את החום החוצה מחוץ למארז, קירור זה הוא הרועש ביותר והפחות יעיל משאר הקירורים.

לכן התכוון המשורר שתיקח קירור מתקדם בעל כמה מאווררים,אשר יקררו את הכרטיס ביעילות ובשקט יחסי לקירור הרפרנס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים