עבור לתוכן

Microlab SOLO 8 ו-9 הגיעו לשוק

Featured Replies

פורסם

אני משווה אותם לאוזן שלי... הרמקולים ממוקמים על שולחן רחב במרחק של כמטר ממני.

• תגובות 33
  • צפיות 19.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פרסמתי על זה כאן לפני יותר מחודש..... http://hwzone.co.il/community/threads/537960-solo7c-beware!-here-comes-8c-9c#.Utv_0xDA6Uk

בכל מקרה, השדרוג שהייתי רוצה הוא אלמנט גדול יותר מ 6.5 אינץ

משהו בכיוון 8 אינץ (או צפונה) יתן המון בתדרים הנמוכים. ויש לאן לשפר בתחום הזה

לא הגיע הזמן לרמקול רצפתי פרופר?

אגב, KSP כבר מייבאים מזה כמה חודשים את הסולו המחודשים, שכוללים כפתורים על היחידה של ווליום טרבל ובאס.

ועוד כמה שינויים קוסמטיים כמו בננות במקום כבל חשוף (בתקווה שנגמרו ימי ה"איך חושפים את הכבל?")

פורסם
  • מחבר

על מה אתה מדבר? KSP אף פעם לא ייבאו את הסולו המחודשים (מסיבה פשוטה - הם עדיין לא זמינים), ואני אומר את זה בתור אחד שמעיף מבט על מלאי של חנויות מפעם לפעם וגם כאחד שעבד שם לתקופה מסויימת לא מזמן.

בנוגע לסולו רצפתי... בשביל זה יש את סדרת H שיש בה את ה-H600 (זוג רצפתיים). העניין הוא שהם רמקולי מדיה ואולי היה נחמד לראות באמת זוג רצפתיים על טהרת הסטריאו. אבל יש לי הרגשה שזה לא יקרה.

פורסם
  • מחבר

לא שמתי לב שהסולו 7\6 יצאו בגרסה מחודשת. נחמד.

פורסם
חברים יקרים, רמקולים סולו 8 וסולו 9 בדרך לארץ ( יגיעו בסוף פברואר ). המחיר יהיה 1149 ש"ח לסולו 8 ו - 1399 לסולו 9. מחיר היכרות עד שהמשלוח יגיע סולו 8 ב-949 ש"ח והסולו 9 ב-1099 ש"ח בלבד. המלאיי מוגבל עקב הביקוש הגבוה בעולם, הוקצו לארץ הקודש רק 100 יחידות מכל דגם! ניתן לרכוש דרך מפיצים של היבואן הרשמי סי.די.לוג בע"מ www.cd-log.co.il

https://www.facebook.com/CDLOGLTD

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

1400~1300 היה הניחוש שלי לסולו 9... מקווה שתיהיה לי אפשרות לרכוש במחיר היכרות.

פורסם

:xyxthumbs: :xyxthumbs:

מקווה שהם תיקנו את הדליפת קול מהאינפוט השני

לא שאני מתכנן עליהם xD

אין פה עילה לשדרוג

פורסם
  • מחבר

איזו דליפת קול?

פורסם

כאשר מקור מחובר באינפוט אחד, ואתה בוחר באינפוט השני, אפשר לשים לב לדליפה של קול מהאינפוט הראשון

פורסם
  • מחבר

לא חווה את התופעה בסולו 7\6 שלי...

פורסם

תגביר תגביר

על 20-25 צריך להצמיד את הראש לרמקול כדי לשמוע

אבל על 50 אני שומע ממרחק של 3 מטר כשאני יושב על הספה

יש את זה גם בשש וגם בשבע

פורסם
  • מחבר

ואני עדיין לא יכול לשמוע את מה שאתה מדבר עליו. :nixweiss:

פורסם

זו בעיה שלא מעט משתמשים נתקלים בה. אני כבר לא לגמרי זוכר אם זה היה עם הסולו, אבל אני זוכר שגם אני נתקלתי בזה עם חלק מהדגמים של החברה.

פורסם
  • מחבר

אז אני מניח שאני שמח ליהיות יוצא דופן במקרה הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים