עבור לתוכן

האם אפשר להשמיש את השקעים של בזק לעבוד בתשתית הוט?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

א. הפקס והטלפונים בביתי מחוברים לשקעים של בזק

האם יש אפשרות לעבוד עם השקעים הקיימים של בזק בתשתית הוט?

ב. האם בהוט תשתית של 100 מגה היא באמת 100?

או שהיא מוגבלת בגלל מרחק מהמרכזייה בדומה לבזק?

אגב המרחק שלי מהמרכזייה של בזק הוא 300 מטר ואני מקבל

מקסימום של 62 מגה גם לאחר ביקור של שני טכנאים שבדקו את

העניין מבחינתם אין מה לעשות.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

לגבי הוט. התשתית היא 100 בוודאות

פורסם

כל השקעים הקיימים ומה שמחובר אליהם נשאר. מנתקים את המערכת שלך מהכניסה של בזק וב 1 מהשקעים מחוברת הקופסה של הוט שמזרימה קו טלפון לבית דרך השקע (במקום לקבל קו דרך השקע כמו טלפון)

לא כל הטכנאים של בזק מקצועיים, יש כאלה שלא יודעים לחבר את קו הטלפון בכניסה לדירה כמו שצריך, ויכול אפילו לקרות שבגלל אחד כזה יהיו בעיות. רוצה לבדוק מה המהירות שמגיעה לדירה כרגע (בלי הקומבינות שאוליי יש בדירה) ? תמצא את הקופסה של הקו שנכנס לבית, תנתק את החוטים הראשיים של בזק ותחבר ישר עליהם שקע, תחבר אליו את המחשב ותבדוק מה המהירות

פורסם
  • מחבר

אם כך אין צורך להחליף שקעים?

גם בתשתית של הוט אני נשאר עם השקע הזה והוא עדיין יעבוד כמו שצריך? http://www.orsale.co.il/prodimages/451063.jpg

אני מצטרף לטריפל ומקבל הוטבוקס יש קשר לזה?

פורסם

התשתית נשארת זהה,

פשוט ההזנה היא של הוט במקום של בזק.

פורסם

א. בשביל זה יש ממשק FXO בציוד שאתה מקבל מהוט. זה עבוד בדיוק כמו כל ATA.

ב. אין פה קשר למרחק של "מרכזייה" בימינו. הכל עבר ליחידות אחר בשנים האחרונות בתשתית של בזק והרוחש פס הוא מובטח אך ורק בין ה CE לבין הPOP של הוט. אי אפשר להבטיח רוחב פס מקסימלי לכל נקודה בעולם.

פורסם

אכן אין צורך להחליף שקעים. הקופסה של הוט מתחברת לשקע 1 קיים ודרכו הקו מגיע לכל יתר השקעים בבית

תבדוק מה גורם לאיטיות. תלביש שקע על הכבל הראשי של בזק (כשכל יתר הבית מנותק) ותמדוד את המהירות. אם שם היא בסדר יש בעיה בחיבורים/חוטים אצלך בתוך הבית ולא בתשתית שמגיעה מבחוץ

פורסם
  • מחבר

עשיתי את הבדיקה, המקסימום שאני מגיע אליו כשכל הבית מנותק הוא 67 מגה.

ברגע שחיברתי חזרה את כל הבית המהירות ירדה ל 62 שוב.

פורסם

השתמשת בשקעים של הבית או ניתקת את הכבל הראשי בקיר וכו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים