פורסם 2014 בינואר 1711 שנים היי שמי מייגן, אני חדשה כאןיש לי בעיה די רצינית בשבילילפני כמה ימים הורדתי תוכנת ציור בשם : artweaverאחר כך ניסיתי להוריד גם פוטושופ ומכאן התחילה הבעיההמחשב קרס לי לגמריוכל הדפדפניםעד אתמול לא הייתה לא בכלל גישה לכלוםאתמול הצלחתי להתחבר רק לאקספלוררוגם שם כמעט ואין לי גישה לכלוםוזה מטריף אותי לגמריעכשיו כשאני מנסה להיכנס לגוגלזה כאילו מתחבר אבל זה פשוט נעלםניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק שובולא עזר לי בכללוזה ממש משגע אותי כי כשאני מאקספלורר כל רגע יש הודעו מסךואין לי גישה לכלוםאפילו לא יכולה לעשות השוואת מחירים די למצוא לי פלאפון ואני חייבת בזה עזרה דחוף תודה לנועים (אם יש אותיות חסרות זה בעיה באקספלורר הוא לגמרי נדפק )
פורסם 2014 בינואר 1711 שנים שלום מייגן,לא ממש הבנתי את תרשים האירועים. הבעיה התחילה אחרי שהתקנת את תוכנת הציור או *בזמן* שבחרת להוריד את הפוטושופ?ממה שזה נראה שפשוט התלבשה לך רוגלה במחשב. יש אנטי וירוס? הרצת בדיקה?
פורסם 2014 בינואר 1711 שנים מחבר כן האירוע קר בזמן שהורדתי את הפוטושופ למחשבהבעיה שאני לא ממש מבינה במחשביםיש לי משהו במחשב שהוא סוג של " מנקה ווירוסים קוראים לזה : clean registryואם אתה יכל להסביר לי קצת יותר על מה שאמרת ותודה רבה על העזרה (:
פורסם 2014 בינואר 1711 שנים אין לי מושג מה זה, אבל לא נראה לי שהוא יעיל. אני אפילו יכול להמליץ שתמחקי את התוכנה הזאתי. בכל מקרה, תורידי אנטי וירוס חינמי כמו Avira או avg, תתקיני ותפעילי סריקה. הסריקה הראשונה יכולה לקחת זמן אבל הן אמורות לעשות את העבודה. כמו כן, כדאי שאגיד מראש - אל תורידי את שניהם, בוודאי אל תתקיני את שניהם ביחד!אני גם ממליץ שתבדקי אם יש לך אנטי וירוס, אם יש לך אחד את תמצאי את הסמל שלו בסרגל הקטן בפינה.בהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.