פורסם 2014 בינואר 1611 שנים R9 280X או GTX 770 ?צריכת חשמל מתאימה לספק שלי או לא SEASONIC 600 M12 מה מהכרטיסים לקחת ?אני מחליף מעבד בזמן הקרוב!המפרט שלי FOXCONN H674GB RAMINTEL I3 2120SAMSUNG 500 GB ARTIC COLLER 13SONY DVD ושש מאוררים מחובריםתודה
פורסם 2014 בינואר 1611 שנים שני הכרטיסים הם הרבה יותר חזקים מהמחשב שלך ויקרים למחשב כזה המעבד חלש ולא ינצל את הכרטיס בצורה מלאה והיה צבר בקבוק היה גמגומים במשחקים החדשיםFPS לא יציב עולה יורד שדורשים .מעבד חזק לפחות I5 שיוכל להתמודד אתם והם הכרטיס מסך יש לך גם 4 MB זיכרון זה גבולי היום הספק בסדר רק תישאל בפרום ספקים להיות בטוח עם אתה לא מעוניין לשדרג את המחשב אז הכרטיסים האלה לא בשבילך יקרים ולא תינצל אותם חבל
פורסם 2014 בינואר 1611 שנים אני הסברתי לו מה המצב שחילית מה שהוא רוצה לעשות זה שקולים שלו והייתי גם מצפה שתיתן תשבה יותר נורמלית
פורסם 2014 בינואר 1611 שנים בסדר מחליף מעבד את זה גם אני הבנתי לא צריך לחזור על זה 100 פעמים ומה בקשר ללוח שלו תואם למעבדים וכרטיסים חדשים לא הייה לו בעיות חומרה תוכנה מתחים בלוח ועוד בעיות כי ראיתי לחות ישנים שלא רצו לעבוד ועשו בעיות עם מעבדים כרטיסים וזיכרון חדשים יותר למרות שיש התאמה ואולי הלוח שלו דורש עדכון בייס בשביל המעבדים והכרטיסים החדשים צריך לבדוק לא רק להגיד מתאים נערך 2014 בינואר 1611 שנים על-ידי סוכריות MאנדM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.