עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

סקר קוד אוף דיוטי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קיצר אין לי כוח לקרוא הרבה אז בכללי :

כשאני אומר CS הכוונה לCS1.6 שהיה הרבה יותר טוב מכל קוד משנת 2000 ועד 2012 אז לא משחקים אותו כי לא היה מה לשחק.

Lynch אני פה מסיים כל ויכוח איתך. אתה ילד casual שלא מבין כלום כי כן משחקים משחק טוב כי הוא תחתרותי ולא כי הוא סתם משחק "כיף". בן אדם שרוצה תחרותיות כמו שאתה "מחפש" בכל קוד מסריח שיוצא, אוהב אותו בגלל רמת התחרותיות שבו אז חלאס, תפסיק לנסות לטעון לי בכלל ויכוח שקוד 214ו8377892738923 יותר טוב מכל משחק אחר, לך תירקב שם ורד ממני מהויכוחים האלה.

• תגובות 36
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
קיצר אין לי כוח לקרוא הרבה אז בכללי :

כשאני אומר CS הכוונה לCS1.6 שהיה הרבה יותר טוב מכל קוד משנת 2000 ועד 2012 אז לא משחקים אותו כי לא היה מה לשחק.

Lynch אני פה מסיים כל ויכוח איתך. אתה ילד casual שלא מבין כלום כי כן משחקים משחק טוב כי הוא תחתרותי ולא כי הוא סתם משחק "כיף". בן אדם שרוצה תחרותיות כמו שאתה "מחפש" בכל קוד מסריח שיוצא, אוהב אותו בגלל רמת התחרותיות שבו אז חלאס, תפסיק לנסות לטעון לי בכלל ויכוח שקוד 214ו8377892738923 יותר טוב מכל משחק אחר, לך תירקב שם ורד ממני מהויכוחים האלה.

+9000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

פורסם
  • מחבר
+9000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

עזוב נדב מה הם מבינים בוא נעבור אני אתה ואנדרי לשוודיה נגור באיזה אולם DreamHack

פורסם

עזוב אנדרי נבלע על ידי ארגון בשם הורסי הגיימרים הישראלים בשם צהל

פורסם
  • מחבר
עזוב אנדרי נבלע על ידי ארגון בשם הורסי הגיימרים הישראלים בשם צהל

נראה לך הוא בspetsnaz

פורסם

אני לא מאמין שדחו את הפאץ ל 12 בלילה :((((((((((((((((((((((

פורסם
  • מחבר

איזה פאץ'?

פורסם

איזה פאץ תמבין.... עוד מעט מסיים להוריד!!!!

פורסם
  • מחבר

חח חשבתי הבטיחו לכם איזה סרברים בGHOSTS. אללה אני מוריד.

פורסם
מה קשור ה 20 קבוצות? אם יהיה במשחק רק 20 קבוצות לא יהיה להם פרסים....

שחקנים -> צופים -> פרסומות וחסויות -> prizemoney

ברור שיש יותר יש את כל אלה שרוצים להיות כמוהם ומשחקים בזה גם אבל בשביל שלאן באמת יצליח צריך בו ת20 קבוצות האלה לפחות הטובות האלה שיגיעו ויתחרו, למה אצלנו אין לאנים ? גם אם היה קבוצות באונלין ולא יבואו ללאן אז זה לא שווה כלום אין לאף אחד סיבה לתמוך... כמו שאמרת פסומות וחסויות ופרסים וכל הדברים שבאים עם זה.

לשיילן - אתה יצור באמת אין לי מה להגיד איזה שטויות אתה כותב, אני אמרתי שקוד יותר טוב ? לאאאאא ואם אתה עדיין חושב שכן אתה מוזמן לבוא ולהוכיח לי ולהגיד אני עוצר כל ויכוח ואחר כך לכתוב משהו כמו שכתבת אז זאת ממש לא הדרך...

זה שאתה אוהב קוד מסוים ומחפש בו תרמת תחרותיות זה לא אומר שמה שאתה מחפש הוא הטופ שבטופ שאין בכלל במשחק הזה ויש במשחקים אחרים, אתה יוצא דפוק כי אתה מדבר איתי על עובדות עזוב מה אתה מחפש מה עוד אנשים פה מחפשים ועזוב מה אני מחפש תסתכל מסביב, פקח תעינים שלך ותראה שהקהילה פה שהיא לא בהכרח הקבוצה שלי או הקבוצה של גלעד משחקת קוד בכל זאת ודי לנתח כל דבר ולבקר אנשים ולשפוט אותם על בחירה כזאת שולית בחיים מה לשחק בזמן הפנוי שלך, אם לך זה יותר מזה אז לך ותתעסק בזה אבל תפסיק לנתח כל דבר.

לגלעד נכון אתה מכיר אותי אבל אתה טועה אם אתה חושב שאני אטום אני ממש לא אטום אני לא מחפש לשחק קוד אני פשוט מעדיף, אם באמת לא יהיה משהו שימשוך אותי בקוד אני לא אשחק אותו, בדיוק כמו עכשיו שאני לא משחק אותו ואת האמת לא משנה כמה XT טוב אני לא יגיב כמו שרשמת כי בלי להתנשא בלי כלום לי אישית משחק לא יכול לגרום לתחושה כזאת, זה משחק חדש אפשר להתחיל לשחק בו בערך מאפס בדיוק כמו שאתה התחלת אותו.

לגבי הקהילה תבין אני לא אטום בזה שאני כותב את כל הדברים האלה כמו שאמרת שאתה מכיר תקהילה הזאת גם אני מכיר וסך הכל דיברתי די מהצד שלהם ממה שאני רואה ושומע מאנשים, עובדה שלא משנה מה הם מעדיפים לשחק COD שיהיו אטומים שיהיו מפגרים מה שתקרא לזה הם נהנים בזה ובמקרה של הרבה כן זה הדבר החשוב וכן להיות הכי טוב תמיד שאיפה בשביל אנשים והצליח גם אבל השאלה היא כמה זה באמת חשוב לך, זה כבר מעבר...

אתה לא תשקיע במשהו שאתה רוצה להיות הכי טוב אם הוא לא מספיק חשוב לך.

פורסם
  • מחבר

CS רץ כי החברה דואגת למשחק כאילו זה הילד שלה, משפרת אותו ודואגת שהלקוחות יהיו מרוצים ולא מוכרים לכם משחק ב60$ כדי שתקנה אותו ואפילו לא תוכל להריץ אותו כמו שצריך.

וכן CS חי בגלל כמות הקבוצות שיש שם, לא בגלל ה500 אלף צופים שהיו לDreamHack האחרון והכמות שחקנים שתומכים במשחק. http://prntscr.com/2k3o0p

אין סיבה בכלל להיכנס לסיבות שבגללן CS מצליח, שום משחק FPS בחיים לא הגיע לרמה כזאת של השקעה, תמיכה ופעילות (חוץ מהאחד או שניים שלצערנו זמנם עבר).

ואביב כמו שאמרתי לך, תירקב בקוד הזה ובקוד הבא ובקוד שלאחריו.

אני בתור אדם שמביע את דעתו רק רוצה לקרוא לכם (כן לאותה הקבוצה שעדיין בפינה הזאת) ילדים טיפשים. אתם לא אפסים לא נובים ולא כלום, אתם טיפשים (זה הכי נוראי) וכן אני בדיוק מה שרשמת עליי ואני עדיין עומד מאחורי מה שאמרתי בסוף היום אתם עדיין טיפשים.

2pac.jpg

נערך על-ידי kalabokk

פורסם
CS רץ כי החברה דואגת למשחק כאילו זה הילד שלה, משפרת אותו ודואגת שהלקוחות יהיו מרוצים ולא מוכרים לכם משחק ב60$ כדי שתקנה אותו ואפילו לא תוכל להריץ אותו כמו שצריך.

וכן CS חי בגלל כמות הקבוצות שיש שם, לא בגלל ה500 אלף צופים שהיו לDreamHack האחרון והכמות שחקנים שתומכים במשחק. http://prntscr.com/2k3o0p

אין סיבה בכלל להיכנס לסיבות שבגללן CS מצליח, שום משחק FPS בחיים לא הגיע לרמה כזאת של השקעה, תמיכה ופעילות (חוץ מהאחד או שניים שלצערנו זמנם עבר).

ואביב כמו שאמרתי לך, תירקב בקוד הזה ובקוד הבא ובקוד שלאחריו.

אני בתור אדם שמביע את דעתו רק רוצה לקרוא לכם (כן לאותה הקבוצה שעדיין בפינה הזאת) ילדים טיפשים. אתם לא אפסים לא נובים ולא כלום, אתם טיפשים (זה הכי נוראי) וכן אני בדיוק מה שרשמת עליי ואני עדיין עומד מאחורי מה שאמרתי בסוף היום אתם עדיין טיפשים.

2pac.jpg

לא אכפת לי מה הדעה שלך עליי כי אתה כלום מבחינתי, אבל אני לא משחק קוד כרגע ואני לא אטום לקוד ולא מה שתכתבו אז אני לא מבין למה אתה ממשיך להגיד לי תירקב בקוד, אני הצגתי את הקהילה לא את עצמי וזה מה שאתה לא מבין וחלאס להתנשא, "אתם טיפשים" כאילו מי אתה בכלל שתהיה מעל מישהו ? אתה כמו שאמרתי יצור זה הכל...

ולא אמרתי שזה הסיבות היחידות שבגללן CS מצליח זה על הדרך מה שהדגשתי לאנדריי דיי כבר לדבר כאילו אתה פרופסור בכל תחום אני כתבתי לו מה שאני חושב זהו שב בצד...

פורסם

שב בצד שיילן

פורסם
  • מחבר
לא אכפת לי מה הדעה שלך עליי כי אתה כלום מבחינתי, אבל אני לא משחק קוד כרגע ואני לא אטום לקוד ולא מה שתכתבו אז אני לא מבין למה אתה ממשיך להגיד לי תירקב בקוד, אני הצגתי את הקהילה לא את עצמי וזה מה שאתה לא מבין וחלאס להתנשא, "אתם טיפשים" כאילו מי אתה בכלל שתהיה מעל מישהו ? אתה כמו שאמרתי יצור זה הכל...

ולא אמרתי שזה הסיבות היחידות שבגללן CS מצליח זה על הדרך מה שהדגשתי לאנדריי דיי כבר לדבר כאילו אתה פרופסור בכל תחום אני כתבתי לו מה שאני חושב זהו שב בצד...

סתום את הפה בן זונה טיפש ויוני אתה עובר איתי ועם נדב לשוודיה?

פורסם

איתך בכיף אבל בלי נדב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.