עבור לתוכן

סקר קוד אוף דיוטי

Featured Replies

פורסם

אני מאחר לסקר שהיה נראה מאוד מעניין ורציתי להגיד שכולכם רקובים.

לאוהבי הקוד רדו מהסרט הזמן של קוד עבר כבר, אחרי קוד4 או אם זה ישמח לחלקכם את הלב הרך, אחרי קוד6, המשחק מת אז תפסיקו לחפש את הקאפים ואת הקהילות ובטח שאת הפרסים. המשחק המוביל כרגע הוא CS ואין שום דבר שמישהו פה יכול לעשות אז תקבלו את העובדה שהמשחק הרקוב שלכם מת ותמשיכו הלאה. אתם רוצים משחק חדש שלא "חרשו" בו או כל סיבה אחרת שאתם בוכים עליה? שחקו extraction.

ולכל אוהבי הEXTRACTION גם אתם טיפשים, כמו שאמרתי לאנדריי המשחק מדהים אבל הוא עוד לא יצא אז תפסיקו לאונן עליו. עם כל הטוב שבו הוא מאוד אכזב אותי כשציפיתי שיהיה כמו ET, הוא לא מתקרב לחצי מהמשחק הזה אז תפסיקו לשחק אותה מבינים כשאתם חושבים שזה משחק מדהים רק כי פעם ראשונה נחשפתם למשחק שלא הורגים בו בפליצה. (לא מדבר אליך אנדרי)

אם אתם רוצים ללכת על משחק קוד אז לכו על משהו שהתחברתם איתו ולא קוד4, ואני מצביע על BLACKOPS 1 שמשום מה לא הופיע אפילו בהצבעה.

אם אתם רוצים לפעול בחוכמה לכו לTitanFall / Extraction וזהו.

אני שחקתי ET פעם (לצערי לא ברמה גבוהה), אני שחקתי כל קוד אחרי קוד 1 וכן אין מה להשוות, זה משחק יותר קשה ויותר טוב מכל בחינה אפשרית אבל זה לא מוריד מהערך של קוד כי גם עובדתית קוד 2 ו-4 היו הרבה יותר מצליחים מET ובאותה מידה אני יכול להגיד שQuake וCS מורידים גם את קוד, גם את הET וכל חרא אחר לקרשים.

• תגובות 36
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל רק חלק ממי שמשחק עכישו קוד מאמין שזה יחזיק יותר מחודש וכל השאר מפגרים

דבר שני EXTRACTION בתור משחק שהוא CLOSED BETA שרק יצא מ ALPHA לפני דקה ומחר יש פאץ ואתה תשנה את הדעה שלך לפי דעתי והיחיד שחופר פה על זה זה יוני הוא מתלהב יותר מידי זה משחק טוב וזהו ויש לו עוד הרבה דרך לעשות אבל יש לו פוטנציאל גדול מאוד.

דבר שלישי quake כן מוריד CS לפי דעתי לא.

פורסם

איפה הסקר?

ומזאת אומרת מאוננים על המשחק?

לכולם יש Hype, גם לך היה ואולי יש עדין, אני חושב שאף אחד לא מחפש ET חדש, מחפשים משחק תחרותי חדש, ואם זה לא יהיה דומה לET זה לא יאכזב אותי, כול עוד זה יהיה תחרותי ומצליח זה מה שמעניין אותי. ותאמין לי זה לא הפעם הראשונה שלי שאני נחשף למשחק קשה, גם אני שיחקתי cod2 cs css csgo cod4 quake .

אנחנו פשוט רואים את הפוטנציאל שבמשחק..

וקשה לשפוט את המשחק (XT) כי כול patch המשחק הופך למשהו אחר..

פורסם
  • מחבר
קודם כל רק חלק ממי שמשחק עכישו קוד מאמין שזה יחזיק יותר מחודש וכל השאר מפגרים

דבר שני EXTRACTION בתור משחק שהוא CLOSED BETA שרק יצא מ ALPHA לפני דקה ומחר יש פאץ ואתה תשנה את הדעה שלך לפי דעתי והיחיד שחופר פה על זה זה יוני הוא מתלהב יותר מידי זה משחק טוב וזהו ויש לו עוד הרבה דרך לעשות אבל יש לו פוטנציאל גדול מאוד.

דבר שלישי quake כן מוריד CS לפי דעתי לא.

מה זאת אומרת, אמרתי שEXTRACTION לא טוב? הוא טוב אבל הוא לא מגיע למה שהחברה הזאת הגיעה בעבר. הוא לא מגיע ולא יגיע למה שET הגיע ומה שאני אומר זה שאנשים יפסיקו להתלהב כאילו זה משחק ראשון ויחיד במינו. זה לא חדש שגם ET וגם TF2 וגם CS וגם Quake וגם Warsow (להוסיף?) לא רואים שום קוד מבחינת סקיל, אז מה אנשים עושים מExtraction כזה ביג דיל פתאום?

דבר שלישי CS ועוד איך מפיל את קוד, כל ילד קוד רואה את המשחק הזה בתור סתם משחק שבו 5 אנשים רצים ביחד ומתים, אז במקום להסתכל על rechy כל היום צריך קצת לראות את הקבוצות וטורנירים הגבוהים במשחק (ואני עוד אפילו לא מדבר על 1.6..)

וJor-L, הכוונה שלי היא שאנשים צריכים להפסיק להתייחס לExtraction כאילו הוא המשחק הראשון שיצא ככה (קשה וטוב).

ודרך אגב COD4 גם נכלל במשחקים שהורגים בפליצה.

אני עדיין חם על Extraction אבל אני לא אשקר לך ואגיד לך שזה משחק שאני "מסתפק" בו, אני משחק בו כי אין משהו אחר.

אם תתן לי עכשיו ET, קוד2\1, CS1.6 אני ישחק וישקיע בהם מה שלא יכולתי להשקיע פעם.

- - - תגובה אוחדה: - - -

לסיכום, אם אתם מחזירים קוד, תחזירו את Black Ops 1.

יוני תפסיק להתלהב כל כך מExtraction, הוא עוד לא מטורף ובטח שלא קרוב לrelease.

תפסיקו לשחק משחקים כמו LoL.

שחקו קצת TF2 וWarsow.

ככה כולם יהנו :)

פורסם

אתה מסתכל על ET כאילו זה משחק מושלם, אני בטוח שהמשחק הזה לא היה מושלם ואנדרי יכול לחזק אותי פה.

זה שהמשחקים היו כול כך תחרותיים זה בגלל קהילה גדולה ובוגרת שהבינו את המטרה שלהם, הם לא היו שחקני גאטרים כמו רוב הקהילה הישראלית.

וגם אני הייתי מת להשקיע במשחקים האלה אבל אין מה לעשות, הם בחיים לא יחזרו לפעם, ובגלל זה (אני לפחות) XT זה הציפייה האחרונה שלי מי FPS games.

SD עדין לא הגיעה לרמה של ET נכון, אבל אין להם סטודיו מפתחים כמו של EA, יקח להם זמן, והם מסתכלים על FEEDBACKS שכותבים להם, אני מאמין שעוד שנה אפילו פחות כשהמשחק יצא הוא יהיה יותר טוב מי ET ומיכול FPS שהיה

פורסם
מה זאת אומרת, אמרתי שEXTRACTION לא טוב? הוא טוב אבל הוא לא מגיע למה שהחברה הזאת הגיעה בעבר. הוא לא מגיע ולא יגיע למה שET הגיע ומה שאני אומר זה שאנשים יפסיקו להתלהב כאילו זה משחק ראשון ויחיד במינו. זה לא חדש שגם ET וגם TF2 וגם CS וגם Quake וגם Warsow (להוסיף?) לא רואים שום קוד מבחינת סקיל, אז מה אנשים עושים מExtraction כזה ביג דיל פתאום?

דבר שלישי CS ועוד איך מפיל את קוד, כל ילד קוד רואה את המשחק הזה בתור סתם משחק שבו 5 אנשים רצים ביחד ומתים, אז במקום להסתכל על rechy כל היום צריך קצת לראות את הקבוצות וטורנירים הגבוהים במשחק (ואני עוד אפילו לא מדבר על 1.6..)

וJor-L, הכוונה שלי היא שאנשים צריכים להפסיק להתייחס לExtraction כאילו הוא המשחק הראשון שיצא ככה (קשה וטוב).

ודרך אגב COD4 גם נכלל במשחקים שהורגים בפליצה.

אני עדיין חם על Extraction אבל אני לא אשקר לך ואגיד לך שזה משחק שאני "מסתפק" בו, אני משחק בו כי אין משהו אחר.

אם תתן לי עכשיו ET, קוד2\1, CS1.6 אני ישחק וישקיע בהם מה שלא יכולתי להשקיע פעם.

לסיכום, אם אתם מחזירים קוד, תחזירו את Black Ops 1.

יוני תפסיק להתלהב כל כך מExtraction, הוא עוד לא מטורף ובטח שלא קרוב לrelease.

תפסיקו לשחק משחקים כמו LoL.

שחקו קצת TF2 וWarsow.

ככה כולם יהנו :)

התכוונתי ש CS לא מפיל את XT לפי דעתי.

XT לא אמור ליהיות ה ET הבא וגלעד צודק המשחקים הצליחו בזמנו בגלל האנשים בקהילה וגם בגלל עקרון מאוד גדול שהמשחקים היו פשוטים היית נכנס למשחק (לפחות ברובם) והפאבליק זה התחרותי שם וגם ובגלל התקופה בכללי זה תקופה אחרת היום כל בן 13 חושב שהוא איזה ROB WIZ בלי ציטים הבא.

לפי דעתי אם XT ימשיך בדרך שהוא מתקדם בה עכשיו הוא יהיה המשחק הכי תחרותי שיש מבחינת FPS לפי דעתי אפילו יותר מ CS אבל זה לא בטוח.

פורסם

כול כך הרבה אנשים משחקים CSGO רק בגלל שזה הדבר היחידי שהם יכולים לשחק תכלס משהו שיש בו תחרות( האלה שמשחקים בגלל הסקינים, גם בXT יהיה את זה).

אם יהיה משהו וטוב יותר מבחינת התוכן והמשחקיות, CSGO ירד מאוד.

פורסם

אני לא מסכים איתך ולדעתי אתה טועה..

אם כל האהבה שלי לGhosts וגם שאף פעם לא שיחקתי MW3 ועכשיו יש לי את המשחק . וגם שלדעתי GHOSTS הקוד השני הכי טוב אחרי MW2 הקהילה עכשיו משחקת MW3 ורצו עד היום [וגם עכשיו רץ גאטר] קרוב ל100 גאטרים ב5 ימים האחרונים . רק היום היו יותר מ15-20 ואני הייתי ב11-13 מהבוקר .

לדעתי הקהילה תחזיק בMW3 כי זה משחק שכולם אהבו ועדיין אוהבים .. הטיאס פתאום חי בגלל המשחק הזה ולאט לאט קמים קלאנים

מציע לכם לחזור אליו באמת משחק נחמד מאוד , אני אהבתי אותו מאוד

עוד דבר , תצאו מהסרט שאנשים יעברו מCOD , אנשים רוצים לשחק COD , לא EXT ולא כל משחק אחר ,

פורסם
אני מאחר לסקר שהיה נראה מאוד מעניין ורציתי להגיד שכולכם רקובים.

לאוהבי הקוד רדו מהסרט הזמן של קוד עבר כבר, אחרי קוד4 או אם זה ישמח לחלקכם את הלב הרך, אחרי קוד6, המשחק מת אז תפסיקו לחפש את הקאפים ואת הקהילות ובטח שאת הפרסים. המשחק המוביל כרגע הוא CS ואין שום דבר שמישהו פה יכול לעשות אז תקבלו את העובדה שהמשחק הרקוב שלכם מת ותמשיכו הלאה. אתם רוצים משחק חדש שלא "חרשו" בו או כל סיבה אחרת שאתם בוכים עליה? שחקו extraction.

ולכל אוהבי הEXTRACTION גם אתם טיפשים, כמו שאמרתי לאנדריי המשחק מדהים אבל הוא עוד לא יצא אז תפסיקו לאונן עליו. עם כל הטוב שבו הוא מאוד אכזב אותי כשציפיתי שיהיה כמו ET, הוא לא מתקרב לחצי מהמשחק הזה אז תפסיקו לשחק אותה מבינים כשאתם חושבים שזה משחק מדהים רק כי פעם ראשונה נחשפתם למשחק שלא הורגים בו בפליצה. (לא מדבר אליך אנדרי)

אם אתם רוצים ללכת על משחק קוד אז לכו על משהו שהתחברתם איתו ולא קוד4, ואני מצביע על BLACKOPS 1 שמשום מה לא הופיע אפילו בהצבעה.

אם אתם רוצים לפעול בחוכמה לכו לTitanFall / Extraction וזהו.

אני שחקתי ET פעם (לצערי לא ברמה גבוהה), אני שחקתי כל קוד אחרי קוד 1 וכן אין מה להשוות, זה משחק יותר קשה ויותר טוב מכל בחינה אפשרית אבל זה לא מוריד מהערך של קוד כי גם עובדתית קוד 2 ו-4 היו הרבה יותר מצליחים מET ובאותה מידה אני יכול להגיד שQuake וCS מורידים גם את קוד, גם את הET וכל חרא אחר לקרשים.

איזה ניתוח... לא חבל שכתבת את כל זה שאנשים בכלל לא מסתכלים על הדברים כמוך ?

לאנשים אין את השאיפות שלך והרצונות שלך אז תפסיק לדבר כאילו כן, מי שמשחק משהו שהוא לא מה שאתה ממליץ עליו הוא לא טיפש הוא דווקא חכם כי הוא משחק מה שכיף לו, אם הוא היה מחפש את כל מה שרשמת הוא היה עובר למשהו אחר כי מי שמשחק פה מודע לזה שאתה לא הולך לקבל פה לאנים של 200,000 דולר ולא פרסים מטורפים, מבחינתם מה שיהיה יהיה, כל עוד כיף להם זה מה שחשוב, לדעתי השטות הזאת שכתבת מיותרת.

לגבי BO1 גם אני מבלי לשחק בו יותר מדי חושב שהוא עדיף גם על COD4 וגם על MW3 כי זה בעצם קוד שהוא די מושלם כמו COD4 רק חדש ויפה יותר, רוב האנשים פה גם שיחקו BO2 אז הם יוכלו להריץ גם את BO1 אני מאמין, אבל הקטע הוא שלא לכולם יש את זה פה וכמו שראית הרוב קובע אז לא משנה כמה המשחק טוב זה מה יש הצביעו למה שאוהבים.

פורסם
איזה ניתוח... לא חבל שכתבת את כל זה שאנשים בכלל לא מסתכלים על הדברים כמוך ?

לאנשים אין את השאיפות שלך והרצונות שלך אז תפסיק לדבר כאילו כן, מי שמשחק משהו שהוא לא מה שאתה ממליץ עליו הוא לא טיפש הוא דווקא חכם כי הוא משחק מה שכיף לו, אם הוא היה מחפש את כל מה שרשמת הוא היה עובר למשהו אחר כי מי שמשחק פה מודע לזה שאתה לא הולך לקבל פה לאנים של 200,000 דולר ולא פרסים מטורפים, מבחינתם מה שיהיה יהיה, כל עוד כיף להם זה מה שחשוב, לדעתי השטות הזאת שכתבת מיותרת.

לגבי BO1 גם אני מבלי לשחק בו יותר מדי חושב שהוא עדיף גם על COD4 וגם על MW3 כי זה בעצם קוד שהוא די מושלם כמו COD4 רק חדש ויפה יותר, רוב האנשים פה גם שיחקו BO2 אז הם יוכלו להריץ גם את BO1 אני מאמין, אבל הקטע הוא שלא לכולם יש את זה פה וכמו שראית הרוב קובע אז לא משנה כמה המשחק טוב זה מה יש הצביעו למה שאוהבים.

אני חושב שזה רצון אנושי תמיד להיות הכי טוב, זה תכלס לא משנה אם זה כיף או לא, רצון אנושי של כול בן אדם זה להיות טוב, וכשהוא משחק במשחק שאין את הצורך להיות הכי טוב זה מתסכל מאוד. כיף והכול סבבה, אבל כיף לא יכול להחזיק כול כך הרבה זמן אם משחקים בתחרותיות כמו הקהילה הזאת, תמיד יש פה יריבויות קלאן בקלאן, ובכך יש תחרותיות ובכך יש את הצורך להיות הכי טוב.

אז אני כן מאמין שאנשים כן רוצים להיות במשחק שיש להם לאיפה להגיע, ורוב האנשים כמו DANGER ואולי אתה פשוט אטומים למשחקים אחרים. כולנו פה אוהבים FPS ואני חושב שאתה תהנה בXT כי זה משחק שדורש רמה גבוה ומשחק קבוצתי ברמה מאוד גבוה.

אנשים לא ישרדו פה מי גאטרים- גאטרים זה כיף זה כן

אבל אנשים צריכים את ה ODC הזה או את ה LADDER, את החיכוכים האלו, לראות מי הכי טוב, זה מה שמעצב ומשמר קהילה.

פורסם

עוד דבר , תצאו מהסרט שאנשים יעברו מCOD , אנשים רוצים לשחק COD , לא EXT ולא כל משחק אחר ,

בלי קטע של לריב איתך או משהו אבל אנשים לא יעברו מקוד? בסדר המשחק ישרוד בלי 100 האיש של קוד... אין מי שיעבור מהמשחק הזה.

לגבי CS ובמיוחד CSGO, זה משחק שלא ימות לעולם, גם אם זה יתחיל למות יקח לזה המון זמן למות וחוץ מזה אני סומך על VALVE שימציאו משהו טוב או שימשיך את זה או שיחליף את זה.

שיילן, אנחנו לא באיזה אטרף על ל XT, פשוט אין מה לשחק ואנחנו עושים PCW פעמיים שלוש בשבוע ובאמת ממש נהנים. יוני ממש מתלהב מהמשחק והוא רוצה שאנשים ינסו להפתח למשהו חדש שהוא לא קוד, זה שיוני לא מבטא את עצמו בצורה הכי יפה זה סיפור אחר, ככה זה יוני שלנו :->.

אנחנו לא מנסים לשכנע אף אחד לעבור למשחק באמת, הפינגים טובים במשחק ואין צורך בקהילה לפחות כרגע. כמובן שקהילה כמו של COD מאוחדת עם TS זה דבר הכי כיף בעולם.

אני בתור שחקן ET לא אכפת לי שזה לא ET2 ואני לא מחפש בזה ET2, אני מחפש משחק FPS תחרותי הבא, כן זאת הנאה שלי התחרות והתקדמות.

איטי היה משחק טוב מאוד לזמנו ואני חושב שאם יוצא משחק בידיוק כמוהו רק עם צבעים וחרטות של היום זה לא בדוק יתפוס כי היום הולך יותר דברים CASUAL וET משחק קשה בטירוף ביחס לBF וCOD לצורך השוואה.

גם המפתחים אומרים שאין בעיה לעשות ET2 אבל השאלה אם זה יתפוס בשוק והם עושים את הניתוחים בחברה שלהם והם מנסים לקחת את הדברים הכי טובים מET ולהכניס דברים שמתאימים לשחקן הממוצע של היום [לא רק הפרו פליירס].

אתם נהנים מMW3? תעשו חיים... תן להם לשחק מה שבא להם שיילן רוב האנשים שמשחקים קוד גם ככה לא אכפת להם כלום רק מהנאה אישית ולא מחפשים את התחרות הגדולה.

פורסם

lynch למה אתה חי בסרט שזה שאנחנו מדברים על משחק תחרותי אז אנחנו מתכוונים על זה שאנחנו רוצים כסף אנחנו אולי יהודים אבל אנחנו לא יהודים מהספר.

זה מאוד פשוט אם למשחק יש פוטנציאל להשיג 200K DOLLARS לקאפ אז תחשוב לבד מה זה אומר עליו מבחינה תחרותית.

לאף אחד לא אכפת שאתם משחקים MW3 ואף אחד לא מנסה להעביר אותכם משחק תשחקו מה שכיף לכם.

פורסם
lynch למה אתה חי בסרט שזה שאנחנו מדברים על משחק תחרותי אז אנחנו מתכוונים על זה שאנחנו רוצים כסף אנחנו אולי יהודים אבל אנחנו לא יהודים מהספר.

זה מאוד פשוט אם למשחק יש פוטנציאל להשיג 200K DOLLARS לקאפ אז תחשוב לבד מה זה אומר עליו מבחינה תחרותית.

לאף אחד לא אכפת שאתם משחקים MW3 ואף אחד לא מנסה להעביר אותכם משחק תשחקו מה שכיף לכם.

-.- אתה הולך להמשיך לכתוב לי חי בסרט כל הזמן ? תסתכל על עצמך אתה אפילו לא יודע למה התכוונתי ומה שבטוח לא דיברתי אליך, לא התכוונתי אפילו, התייחסתי לדברים הספציפים ששיילן אמר.

ולגלעד אז אני דיברתי על הקהילה יותר מאשר על עצמי, אם יביאו לי KEY אני אנסה, אני ממש לא אטום אני סך הכל מדבר על הקהילה פה על רובם לפחות ואני מכיר אותם ויודע איך הראש שלהם פועל במקרים האלו, אני מאמין שהם גם לא אטומים אבל באיזשהו מקום הם לא מחפשים את האתגר הזה כל כך הם יותר רוצים את המשחק הזה שהם נהנים בו כל כך, כי עובדה גם ב GHOSTS אפשר להתחרות ולהיות הכי טובים אבל הם לא רצו הם רצו משהו שיותר טוב להם יותר כיף להם זה למה הם החליטו לעשות את המהלך הזה, אני אישית כן זה נותן לי מוטיבציה גם אם זה בפיפא לנצח כל אחד פה בקהילה באחד על אחד או לארגן קבוצה למשחק ולנסות להיות שם הכי טוב, לי יש תדבר הזה אבל אני לא בטוח שלכולם ואני גם משיג את הדבר הזה אפילו אם זה ב MW3 ויש קבוצה שהיא טובה ואם הייתי רוצה הייתי עושה קבוצה ומשחק נגדם כדי לנצח אותם וזה לא משנה אם זה הקבוצה שלכם או כל קבוצה אחרת כל עוד היא באמת טובה וזה לא 13 - 0 זה מספיק.

בלי קטע של לריב איתך או משהו אבל אנשים לא יעברו מקוד? בסדר המשחק ישרוד בלי 100 האיש של קוד... אין מי שיעבור מהמשחק הזה.

לגבי CS ובמיוחד CSGO, זה משחק שלא ימות לעולם, גם אם זה יתחיל למות יקח לזה המון זמן למות וחוץ מזה אני סומך על VALVE שימציאו משהו טוב או שימשיך את זה או שיחליף את זה.

שיילן, אנחנו לא באיזה אטרף על ל XT, פשוט אין מה לשחק ואנחנו עושים PCW פעמיים שלוש בשבוע ובאמת ממש נהנים. יוני ממש מתלהב מהמשחק והוא רוצה שאנשים ינסו להפתח למשהו חדש שהוא לא קוד, זה שיוני לא מבטא את עצמו בצורה הכי יפה זה סיפור אחר, ככה זה יוני שלנו :->.

אנחנו לא מנסים לשכנע אף אחד לעבור למשחק באמת, הפינגים טובים במשחק ואין צורך בקהילה לפחות כרגע. כמובן שקהילה כמו של COD מאוחדת עם TS זה דבר הכי כיף בעולם.

אני בתור שחקן ET לא אכפת לי שזה לא ET2 ואני לא מחפש בזה ET2, אני מחפש משחק FPS תחרותי הבא, כן זאת הנאה שלי התחרות והתקדמות.

איטי היה משחק טוב מאוד לזמנו ואני חושב שאם יוצא משחק בידיוק כמוהו רק עם צבעים וחרטות של היום זה לא בדוק יתפוס כי היום הולך יותר דברים CASUAL וET משחק קשה בטירוף ביחס לBF וCOD לצורך השוואה.

גם המפתחים אומרים שאין בעיה לעשות ET2 אבל השאלה אם זה יתפוס בשוק והם עושים את הניתוחים בחברה שלהם והם מנסים לקחת את הדברים הכי טובים מET ולהכניס דברים שמתאימים לשחקן הממוצע של היום [לא רק הפרו פליירס].

אתם נהנים מMW3? תעשו חיים... תן להם לשחק מה שבא להם שיילן רוב האנשים שמשחקים קוד גם ככה לא אכפת להם כלום רק מהנאה אישית ולא מחפשים את התחרות הגדולה.

בטח ש CSGO לא ימות יש איזה נגיד אני זורק מספר 20 קבוצות טובות מאוד של שנים, כל חודש בערך יש להם איזה טורניר על כסף גדול ששווה להם לשחק ולהתאמן, הם מקבלים ציוד ואפילו GAMING HOUSE מהמולטי שלהם, מה רע להם ?! לא רע אפילו מצויין להם, אז איזה סיבה יש שזה ימות ? חח.

פורסם

בטח ש CSGO לא ימות יש איזה נגיד אני זורק מספר 20 קבוצות טובות מאוד של שנים, כל חודש בערך יש להם איזה טורניר על כסף גדול ששווה להם לשחק ולהתאמן, הם מקבלים ציוד ואפילו GAMING HOUSE מהמולטי שלהם, מה רע להם ?! לא רע אפילו מצויין להם, אז איזה סיבה יש שזה ימות ? חח.

מה קשור ה 20 קבוצות? אם יהיה במשחק רק 20 קבוצות לא יהיה להם פרסים....

שחקנים -> צופים -> פרסומות וחסויות -> prizemoney

פורסם

[TTIP][/TTIP]

-.- אתה הולך להמשיך לכתוב לי חי בסרט כל הזמן ? תסתכל על עצמך אתה אפילו לא יודע למה התכוונתי ומה שבטוח לא דיברתי אליך, לא התכוונתי אפילו, התייחסתי לדברים הספציפים ששיילן אמר.

ולגלעד אז אני דיברתי על הקהילה יותר מאשר על עצמי, אם יביאו לי KEY אני אנסה, אני ממש לא אטום אני סך הכל מדבר על הקהילה פה על רובם לפחות ואני מכיר אותם ויודע איך הראש שלהם פועל במקרים האלו, אני מאמין שהם גם לא אטומים אבל באיזשהו מקום הם לא מחפשים את האתגר הזה כל כך הם יותר רוצים את המשחק הזה שהם נהנים בו כל כך, כי עובדה גם ב GHOSTS אפשר להתחרות ולהיות הכי טובים אבל הם לא רצו הם רצו משהו שיותר טוב להם יותר כיף להם זה למה הם החליטו לעשות את המהלך הזה, אני אישית כן זה נותן לי מוטיבציה גם אם זה בפיפא לנצח כל אחד פה בקהילה באחד על אחד או לארגן קבוצה למשחק ולנסות להיות שם הכי טוב, לי יש תדבר הזה אבל אני לא בטוח שלכולם ואני גם משיג את הדבר הזה אפילו אם זה ב MW3 ויש קבוצה שהיא טובה ואם הייתי רוצה הייתי עושה קבוצה ומשחק נגדם כדי לנצח אותם וזה לא משנה אם זה הקבוצה שלכם או כל קבוצה אחרת כל עוד היא באמת טובה וזה לא 13 - 0 זה מספיק..

כמו שכתבתי מקודם, אני בטוח שהם משחקים במשחק בשביל להנות בו, אין לי ספק.. וGHOSTS זה קצת קשה לדבר עליו כי המשחק הזה פשוט כשל במחשב, במובן התחרותי לפחות.

וכמו שאמרתי, זה משהוא בסיסי במנטליות של האדם להיות הכי טוב במשהו, ואם אין את התחרות הזאת, שבשבילה הם באו, הם באו בשביל להתחרות, בגלל זה זוהי קהילה תחרותית ולא פבליק, אז אני כן חושב שכולם פה מחפשים אתגר גם אם לא מודעים לכך, כי זה משהו טבעי.

הקטע שפה זה כבר בצורה קיצונית, משחק COD שמת תוך חודש, אז כן, צריך להבין שאין יותר קוד, קוד לעולם לא יחזור ללאנים גדולים, ופרסים, ותחרויות גדולות, ונכון, לא כולם מחפשים את זה, אבל שואפים לזה.. ואם אני ישאל כל שחקן קוד, ''אתה רוצה להיות בקלאן הכי טוב עם השחקנים הכי טובים, לנסוע לחול, לקבל ציוד מי ספונסרים, ואולי להתפרנס מזה'' אין אחד שיגיד לי לא, ובגלל זה כווולם שואפים לזה.

אביב אותך אני מכיר כמה שנים, אולי מכיר אותך הכי הרבה זמן מכול הקהילה, ואני מבין את הראש שלך, וגם אני מכיר את הראש של רוב שחקני קוד, בגלל זה אני יודע בוודאות ששחקני קוד אטומים, בו אני יגיד את זה ככה, גם אני שחקן קוד, זה לא זלזול להיות שחקן קוד, בגלל זה אני יכול להסתכל ולהבין כמה אטום הייתי, אני פשוט מבין את הראש הזה...

ועכשיו אני יכניס את EXTRACTION לפה.

כשאתה נכנס לEXTRATCION, על ה10 דקות הראשונות שאתה מקבל TRIPLE (בעצם 3 כדורים לראש) אתה מבין מה אתה פיספסתה, זה גורם לך קינאה למה לא שיחקתה משחקים שבאמת אבל באמת דורשים חשיבה קבוצתית, וסקיל מאוד גבוה. למשל COD1 2, ET CS, אלה הבולטים אבל יש עוד כמה.

ואולי כשתקבל את הKEY לXT אתה אולי תבין את מה שאני כותב, ואולי לא תבין.

מה אני מנסה להגיד בעצם, שאנחנו שחקני קוד, תמיד היינו ותמיד ניהיה, בחשיבה ובמשחקיות, אטומים לכל משחק שהוא לא קוד, ובגלל זה אתה תראה עדין אנשים כמו DANGER שיכתבו לך שהקהילה היא קהילת קוד, אבל זהו, נגמר עידן הקוד, כמו שנגמר כוכב נולד. הקוד הבא יחזיק 20 קבוצות כמו COD9 וקוד 11 לא ניראה לי כבר יהיה למחשב.

לפי דעתי, הקהילה הזאת תחזיק זמן מוגבל, כי מי גאטרים אי אפשר, פשוט לא אפשרי, להחזיק קהילה של 100+ איש.

וצריך לעבור הלאה, זה הכל.

בכללי, כול הODC שיהיו פה, אני יתמוך בהם, כי תכלס אין משחק אחר שאפשר ללכת עדין אליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים