עבור לתוכן

שאלה לגבי סדרת הGTX800.

Featured Replies

פורסם

[TABLE=class: tborder vbseo_like_postbit, align: center]

[TR]

[TD=class: alt1]ידוע כבר מתי תצא הסדרה החדשה?

היה לי GTX770 של גי'גהבייט שלא הייתי מרוצה כ"כ ממנו,היה לפעמים מתקשה במשחקים כאשר הייתי משחק על הגדרות מקס ולא מדבר על AA במקס' אלא ההגדרות בכללי על 1900X1200.

מכרתי אותו ועכשיו אני שואל האם לחכות לסדרה החדשה או ללכת על ה780 בגרסת הGHZ של ג'יגהבייט שהוא כרטיס מאוד חזק ושבכל מבחני הביצועים הוא מאוד קרוב ל780TI אבל המחיר שלו פשוט יקר...

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: alt1, align: left]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

ואתה חושב שכשתצא סדרת 800 הכרטיסים החזקים שכביכול "יספקו" אותך לא יהיו יקרים בהתחלה?

מוזר לי ש770 לא סיפק אותך ללא AA אמור לתת בכייף 60FPS במשחק כמו BF4.

פורסם
  • מחבר

הוא הריץ הכל הבעיה במשחקים הכבדים כמו באטמן,טומב ריידר,מטרו וכו' כאשר הייתי שם הגדרות על מקס (לא מדבר על AA במקס) רואים שהוא היה מתקשה לפעמים באיזורים מסווימים במשחק מה שהיה פוגם בחוויה.

ברור שאין אף כרטיס שייתן לי כח ב100% אבל במשחקים התובעניים כרטיס יותר חזק יספק יותר כח.

וברור לי שכל סדרת כרטיסים שיוצאת היא יקרה בהתחלה,אני לא יום-יומיים "בעסק" הזה אלא המון שנים כבר.

השאלה מתי תצא הסדרה החדשה,אני שוקל לחכות קצת או לקחת תכרטיס שציינתי...

פורסם

אם אתה המון שנים "בעסק" הזה, אתה צריך לדעת שאי אפשר לדעת מתי תצא סדרה חדשה... אפשר להעריך.

פורסם

יש הטוענים שיצאו מוקדם באיזור אפריל או מאי, אך יש גם סיכוי שיצאו בכלל באיזור יולי-אוגוסט(לא ממש ידוע).

פורסם

אני שמעתי שהסדרה אמורה להתחיל לרוץ כבר במרץ , אבל הכרטיסים עם 20nm יצאו רק לקראת אמצע השנה , וזה בגלל שTSMC לא מוכנים עדיין לייצור המוני של שבבים.

פורסם

אני גם באותה הסירה ...

אם התיכנון שלך לקנות כרטיס בזמן הקרוב (שבוע-חודש) אז כמובן שעד אז לא תצא הסדרה החדשה וכדאי לקנות כרטיס כבר עכשיו

אם התיכנון הוא בחודש-חודשיים אני מציע לך לפחות לחכות לפרטים רישמיים ואז להחליט ... כמו שאמרו מעלי אי אפשר לדעת אבל לפי זמנים קודמים מתי שפתאום צץ כל מיני פירורים לרשת אז אפשר לדעת קצת יותר טוב

פורסם
  • מחבר

גם אם זה יהיה בשלב הראשוני שוב 28 ננו זה אמור להציג שיפור על סדרת ה700,השאלה מתי תצא הסדרה.

אם זה ברבעון הראשון אז אחכה אבל אם זה בחצי השני זה המון זמן.

גיא מה ז"א אתה באותוה סירה? גם אתה קנית את 770?

פורסם

חברה, כשתצא הסדרה החדשה תהיה הוזלה משמעותית של ה gtx 780ti?

ה770 לא כלכך זול למרות שהוא לא חדש

פורסם

לא ... אני בדיוק בניתי מחשב חדש ורק הכרטיס מסך אני מחכה לסדרה החדשה ... אחרי כל המפרט (שיש לי בצד) אני תקוע עם HD6870 :\

פורסם

ה770 לא כלכך זול למרות שהוא לא חדש

יש לו אחלה בחלה של מחיר(לרוכשי מחשב חדש) ביחס לכח שלו:

http://www.tms.co.il/product/12955

פורסם

ממליץ לך על 780ghz! אני מאוד מרוצה ממנו,היה לפני r9 280x כרטיס טוב אבל לא סיפק אותי נפילות fps, חיפוש של הדרייבר המושלם כל הזמן.אכשיו אני לא יודעה מה זה נפילות הכל יציב כמו פלדה ,bf4 לא יורד מ75 fps. מצד שני כל דיבורים אל mantle ואכשיו עוד קראתי שזה יכול לתת עד 40% שיפור ו290/290x עם קירור טוב וכו..

ניראה לי אתה מחפש אחרי המפלצת אז לא ניראה לי 770 .

פורסם
  • מחבר

YOOKIDOO אני בהחלט נוטה ללכת על הGHZ אבל אחכה קצת כדי לראות מתי NVIDIA יוציאו את הסדרה החדשה,אם זה יהיה ברבעון הנוכחי אז אחכה ואם מעבר אקח את הכרטיס הזה.

בAMD לא נוגע,לא מחבב אותם יותר מידי.

הGHZ מאודד קרוב ל780TI רפרנס,מדובר בכרטיס מאוד חזק.

פורסם

חברה מישהו יודע איך עושים שרואים במשחקים את הfps למעלה? אפשר להגדיר שיראו בכל המשחקים אוטומטית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים