פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים יש גריל בשם "websun" יש לי תמונה של זוג שלו(חיפוש בגוגל..)אני זקוק לתמונה של הגריל סרוקה באיכות יותר טובה, ובלי שינויי אוראם למישהו יש גריל כזה, אשמח אם הוא יסרוק ויעלה לפורום או ישלח לי לפרטיזה הגריל..
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים וואוו....הגריל ממש מגניב.....למה אתה צריך תמונה באיכות יותר טובה?מה רע בתמונה הזאת<?
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר צד שמאל הולך להיות החלון שלי(אני הולך לחתוך עם דרמל/ג'קסון) אני זקוק לתמונה של זה יותר ברורה פחות פיקסליםכי אני הולך להדפיס את זה(שחור לבן) בגודל של 32*32 בערך (ס'מ)
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים כן כן, פוטושופ SHOULD DO THE TRICK, אםשר למצוא גרסאות דמו שלה בתוכנות שיתוף הקבצים. :-X
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר לכל אלו שהציעו את פוטושופ, כבר ניסתי ועוד כמה ניסו לעזור לי, התוצאה שאני רוצה לא מגיעה... הנה תוצאה למשל שאני הגעתי אליהאבל זה מפוקסל מאוד ולא ברור כמו הגריל המקוריhttp://ec.staff.fresh.co.il/window.jpg
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים תעבור על התמונה בפלאש ותעשה את הצורה ווקטורית ותוכל להגדיל אפילו ל32 מטר...
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מספיק טוב? תמונה 1 תמונה 2 תעשה Save As (אני ממש משועמם... :-X ) ----------------- כפי ש-Madboy אמר, בפלאש הכי טוב... 8)
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים מחבר Chevy, אשמח לדעת איך עשית זאת בפלאש, פלאש זה לא הצד החזק שלי התוצאות נחמדות, אבל עדיין לא בדיוק מה שאני מחפש אם תוכל להגיד לי איך הגעת לזה, אני אנסה בעצמי להגיע לתוצאה שאני צריך
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים יכול להיות שהמבינים בפוטושופ יכולים לעזור לך בזה. אני לא עובד עם פלאש :-X
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים מחבר חשבתי עבדת עם פלאש בכל מקרה, האם תוכל לרשום את שלבי העבודה של מה שעשית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.