עבור לתוכן

קצת תמונות מ S.T.A.L.K.E.R : Shadows of chernobyl

Featured Replies

פורסם

אתה הרי יודע שזה אסור בפורום...

פורסם
  • מחבר

אני לא מנסה להכין חמין על חשבון אף אחד... אמא כבר הכינה והיה די טעים.

הנקודה שלי היא מסר לכל אלו שחרדים בנוגע לתצורת המערכת שלהם ותפקודה עם דום 3, יש מה להיות אופטימיים. 8)

ועל מנת לחזק את הטענה הזו, הבטא נבדקה על מערכת במהירויות סטוק (כרטיס, זכרונות, מעבד).

מה שגם, הראדון הוא ג'יגהבייט Rev. 1 עם Part Number נמוך מ30 (ע"פי אינטל, אזוס ו ATI - אני אמור לחוות בעיות יציבות וביצועים נחותים) שנלקח מחבר, עבר כבר מספיק ובנוסף, הסינק שלו הוא פסיבי לחלוטין. הסינק אמנם אותו סינק סטוק זהבהב, אבל המאוורר שעליו מת ממזמן (והוא מתחמם מאוד, אפילו ב Idle).

פורסם

אני לא מנסה להכין חמין על חשבון אף אחד... אמא כבר הכינה והיה די טעים.

הנקודה שלי היא מסר לכל אלו שחרדים בנוגע לתצורת המערכת שלהם ותפקודה עם דום 3, יש מה להיות אופטימיים. 8)

ועל מנת לחזק את הטענה הזו, הבטא נבדקה על מערכת במהירויות סטוק (כרטיס, זכרונות, מעבד).

מה שגם, הראדון הוא ג'יגהבייט Rev. 1 עם Part Number נמוך מ30 (ע"פי אינטל, אזוס ו ATI - אני אמור לחוות בעיות יציבות וביצועים נחותים) שנלקח מחבר, עבר כבר מספיק ובנוסף, הסינק שלו הוא פסיבי לחלוטין. הסינק אמנם אותו סינק סטוק זהבהב, אבל המאוורר שעליו מת ממזמן (והוא מתחמם מאוד, אפילו ב Idle).

יש הרבה חדש בבטא הזהו מבחינת שלבים?

פורסם

REV A00

ה-REV הזה טוב?

9700פרו

פורסם
  • מחבר

יש הרבה חדש בבטא הזהו מבחינת שלבים?

הוסיפו עוד מפות, צולעות.

פורסם

הוסיפו עוד מפות, צולעות.

תגיד,אתה יכול להראות איזה כמה תמונות מהמפות החדשות של הבטא הזו?,כי אצלי היא לא פועלת ואני מאוד רוצה לראות איך זה נראה.

והאלפא משום מה פועלת.

פורסם

זהו מסע הקליקים שהעכבר שלי עושה בשביל להוריד סרט מרשימת הסרטים של Gamerhell:

Click on chosen movie -> Mirror #1 download -> download will start soon.. click here -> Download now -> Launch public download -> save -> save -> FINALLY DOWNLOADING!

:P

אבל מה, זה שווה את זה ;)

פורסם

ממ יחסית המפרט שלך, רוקפורד, נחשב חזק מאוד, זה לא ממש מבשר משהו לאלו שחרדים בקשר ל- P4 1.5 שלהם או לכרטיס ה- Geforce 3 TI שהם רכשו לפני שנתיים נגיד...

פורסם

את הTi לרוב קנו לפני שלוש שנים נדמה לי .

גם אני שיחקתי בדמו החדש , תגיד לי , איך משנים רזולציה ? .

ד"א , המשחק נראה מדהים ( שעליו מדובר , לא doom ) .

פורסם

למה המפלצות לא מתות???

באיזו רזלוציה רץ המשחק ואיך אני משנה אותה?

פורסם

משחק בסדר. והכי חשוב שמתים מכדור 1 ! (אנחנו, לא האויבים)

עריכה: מישו יודע אם ואיך אפשר להעלים תמספרים שרצים בצד ? זה מסתיר כמעט שליש מהמסך

פורסם

חבר שלי טוען שזה הוקדם אפילו בכמה חודשים ומתוכנן עכשיו לצאת במאי

פורסם

ואאלה משחק רציני ביותר!!!!1 :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים