פורסם 2014 בינואר 1111 שנים שלום לכולם,היה לי וינדוס 7 חוקי שקיבלתי עם המחשב (הסריאל מודבק לי בתחתית המחשב)לפני מספר חודשים מיקרוסופט שחררה גרסת ניסיון חינמית לווינדוס 8 בחינםהתקנתי אותה לראות על מה מדובר במקום הווינדוס 7 וכשיצאה גרסה 8.1 עדכנתי לגירסא עם WMC ומאז הוינדוס 8 שלי מופיע כ"לא חוקי"אני מעוניין לחזור לוינדוס 7 החוקי שלי אך אין לי דיסק התקנה של וינדוסאשמח לדעת איך אני יכול לחזור לווינדוס 7 וגם איך אני יכול לדעת לאיזה גרסאת ווינדוס הסריאל שלי מתאים (HOME, PRO וכד'...)אין לי אפשרות לחזור לחנות שממנה קניתי את המחשב בארץ כי אני כרגע מתגורר בחו"לאשמח לקבל את עזרתכם.תודה רבה, ליאור.
פורסם 2014 בינואר 1111 שנים Windows 7 Digital River direct links: Multiple Languages; X86 & X64לגבי בדיקת מפתח המוצר(Ultimate/Pro/Home...)The Ultimate PID CheckerOnline PIDCheckerWindows 7 Product Key Checker^אני לא יודע בעזרת מה יהיה הכי בטוח לבדוק.
פורסם 2014 בינואר 1211 שנים מחבר המותג זה DELL והאמת שעכשיו בדקתי ובאמת יש מחיצת שחזוררק שאני לא כל כך יודע איך לגשת אליה, יש מדריך כלשהו?תודה רבה גם לבחור למעלה.. מצאתי את הגירסא והכל
פורסם 2014 בינואר 1211 שנים מחבר לצערי אני נמצא בחו"ל לחודשים הקרובים ואין לי דרך למצוא אותהניסיתי לחפש בגוגל את החוברת אבל ללא הצלחהאשמח אם מישהו מכם יוכל לעזור לי.תודה,ליאור.
פורסם 2014 בינואר 1311 שנים איזה מודל הדל ?https://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=dell+restore+factory נערך 2014 בינואר 1311 שנים על-ידי Ivan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.