פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים שמע אם אנחנו לא רואים את זה, אז כנראה הבעייה אצלך במסך. באיזה רזלוציה/תדר אתה מנסה להריץ את המסך? איזה מסך זה כמה זמן הוא אצלך?
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים מחבר המסך אצלי חודש וחצי בערך אני על רזולוציה 1200 על 1600 וקצב ריענון 100 כנראה זה באמת בעיה אבל אני גם בתמונה רואה שיש תרקע הלבן הזה סביב האותיות הנה עשיתי עוד תמונה והקפתי לכם תחלק הלבן למרות שבתמונה הזאת לא רואים הרבה מהקווים הלבנים יותר רואים באייסיקיו ובמסנג'ר ליד השמות של האנשים
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים המסך אצלי חודש וחצי בערך אני על רזולוציה 1200 על 1600 וקצב ריענון 100 כנראה זה באמת בעיה אבל אני גם בתמונה רואה שיש תרקע הלבן הזה סביב האותיות הנה עשיתי עוד תמונה והקפתי לכם תחלק הלבן למרות שבתמונה הזאת לא רואים הרבה מהקווים הלבנים יותר רואים באייסיקיו ובמסנג'ר ליד השמות של האנשיםא) אתה צריך מסך ממש אבל ממש טוב בשביל לעבוד ברזולוציה כזאת על תדר כזה...ב) איפה התמונה??
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים מחבר יש לי iiyama 454 שהוא אמור לעבוד בדברים האלה ואמרתי כבר שלפני הפירמוט זה עבד פיקס בלי שום קווים לבנים מעצבנים לא יודע למה התמונה לא עלתה נראה לי באג באתר אנסה עכשיו שוב להעלותתתמקדו איפה שהקפתי בקווים לבנים הם כמו צל כזה מעצבן של האותיות תגידו לי אם אתם רואים
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים מחבר פתרתי תבעיה שיחקתי קצת עם המסך וראיתי משהו על movie שיניתי לpicture והופה הכל בסדר תודה על כל העזרה לא הייתי משחק בזה אם לא היית אומר לי שהבעיה במסך
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים אם הבעיה היא במסך עצמו אין טעם לפרמט... יכול להיות שהוא פשוט "מזדקן"תוריד קצת את התדר ל 90 הרץ' ותגיד איך הוא עובד...תאמין לי שאתה לא תראה הבדל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.