עבור לתוכן

נמרח לי הכתב בווינדוס אחרי פירמוט

Featured Replies

פורסם

שמע אם אנחנו לא רואים את זה, אז כנראה הבעייה אצלך במסך. באיזה רזלוציה/תדר אתה מנסה להריץ את המסך? איזה מסך זה כמה זמן הוא אצלך?

פורסם
  • מחבר

המסך אצלי חודש וחצי בערך אני על רזולוציה 1200 על 1600 וקצב ריענון 100 כנראה זה באמת בעיה אבל אני גם בתמונה רואה שיש תרקע הלבן הזה סביב האותיות

הנה עשיתי עוד תמונה והקפתי לכם תחלק הלבן למרות שבתמונה הזאת לא רואים הרבה מהקווים הלבנים יותר רואים באייסיקיו ובמסנג'ר ליד השמות של האנשים

פורסם

המסך שלך בכלל בנוי לרוץ בתדר ורזלותיה הנ"ל? איזה מסך זה?

פורסם

המסך אצלי חודש וחצי בערך אני על רזולוציה 1200 על 1600 וקצב ריענון 100 כנראה זה באמת בעיה אבל אני גם בתמונה רואה שיש תרקע הלבן הזה סביב האותיות

הנה עשיתי עוד תמונה והקפתי לכם תחלק הלבן למרות שבתמונה הזאת לא רואים הרבה מהקווים הלבנים יותר רואים באייסיקיו ובמסנג'ר ליד השמות של האנשים

א) אתה צריך מסך ממש אבל ממש טוב בשביל לעבוד ברזולוציה כזאת על תדר כזה...

ב) איפה התמונה??

פורסם
  • מחבר

יש לי iiyama 454 שהוא אמור לעבוד בדברים האלה ואמרתי כבר שלפני הפירמוט זה עבד פיקס בלי שום קווים לבנים מעצבנים

לא יודע למה התמונה לא עלתה נראה לי באג באתר אנסה עכשיו שוב להעלות

תתמקדו איפה שהקפתי בקווים לבנים הם כמו צל כזה מעצבן של האותיות תגידו לי אם אתם רואים

פורסם

תשמע בן אדם ... שום דבר לא מרוח.... הבעיה היא בוודאות במסך שלך...

פורסם
  • מחבר

אז מה אני עושה יש איזה דרך לתקן את זה כדאי לפרמט שוב?

פורסם
  • מחבר

פתרתי תבעיה שיחקתי קצת עם המסך וראיתי משהו על movie שיניתי לpicture והופה הכל בסדר תודה על כל העזרה לא הייתי משחק בזה אם לא היית אומר לי שהבעיה במסך ;)

פורסם

אם הבעיה היא במסך עצמו אין טעם לפרמט... יכול להיות שהוא פשוט "מזדקן"

תוריד קצת את התדר ל 90 הרץ' ותגיד איך הוא עובד...

תאמין לי שאתה לא תראה הבדל...

פורסם
  • מחבר

אחי פתרתי תבעיה לא ראית סתכל תגובה אחת למעלה תודה על כל העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים