עבור לתוכן

אחרי המתנה ארוכה, R9 290/R9 290X עם קירור מתקדם

Featured Replies

פורסם

3DMARK 13 - http://www.3dmark.com/3dm/2186493

קצת מאמץ על הכרטיס מסך עם ניסיון ראשון של כרייה

• תגובות 32
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תגדיר פרופיל קירור, יעזור לך.

פורסם

כן.. אחרי שהיה לי כרטיס מסך של NVIDIA ואז HD4870 לכמה ימים עם CCC ישן החלטתי לפרמט את המחשב בשביל למנוע "תקלות" דרייברים בעתיד

אז עדיין לא יצא לי לשבת להתקין ולהגדיר את כל התוכנות על המחשב, אני בהחלט יתן למאווררים לעבוד עוד טיפה ולשמור על טמפ יותר נמוכה

פורסם

@Kirma, אתה עדיין מארגן קנייה קבוצתית ? :)

אפשר ביצועי 3dmark11?

פורסם

כן אבל רק מחר, אני לא יהיה בבית היום. לגבי הקנייה אני בודק בעוד חנויות

פורסם
  • מחבר

לא מבין אותך, לוח כזה ומעבד מתאים, למה לא לעשות אוברקלוק? התדר שלו מסרס לך את התוצאה.

http://www.3dmark.com/3dm11/7241000

qr46Jx9.png

בהזדמנות תבדוק ניצול מעבד עם הכרטיס הזה ב-BF4.

פורסם

מספרים לא מעניינים אותי

היה לי OC ל 4.4Ghz לתקופה עד שהחלטתי שהוא מיותר..

לא הרגשתי הבדלים בביצועים במשחקים

הסיבה היחידה ששדרגתי מ GTX660 SLI ל 290 היא בגלל הביטקוין ולא בגלל הביצועים

אגב, מעל 50% מאוורר מתחילים לשמוע את הכרטיס מסך אבל עדיין לא רעש חזק מדי (לטעמי)

פורסם

מתלבט מאד בין ה2 הנ"ל.. לא ברור לי למה הפרש המחירים כזה גדול, בKSP לדוגמא הTRIX עולה 2400 לעומת IQPC ששם הגיגביט עולה 300(!) ש"ח פחות. מה נסגר פה? האם ההפרש הוא נטו בגלל התמחור של ספיר? ממה שראיתי גם בחו"ל המחירים של הספיר יקרים יותר.. ולפי הביקורות בKITGURU אני לא רואה נוק-אווט חד משמעי לספיר, אמנם הספיר קצת יותר קריר אבל הגיגבייט לא מבייש בעצמו, ומספק ביצועים ושקט גבוהים יותר

דילמות דילמות..

פורסם

דברים שמשפיעים על מחיר:

*מחירי קניה מהיבואן

*תחרות

*מלאי זמין (כשיש הרבה מלאי המחיר נמוך, כשיש מעט מלאי הוא גבוה, כשאין מלאי הוא מאוד נמוך כדי ליצור אשליית זולות)

*כמובן רווח החנות. יש חנויות ששם המחירים גדולים יותר כי הם פשוט לא מעוניינים בפחות מ-10% רווח, יש כאלה שירדו גם ל-3-5%

פורסם

דילמות דילמות..

בדקת לפחות שאחד מהם נכנס למארז שלך?

פורסם

Klayton את זה הוא ראה .. הראתי לו את מה שהוא לא ראה

פורסם

אם אתה מחשיב את BF4 כהפרש במחיר אז אחלה, אבל במצב כזה אי אפשר להחשיב אותו כמתנה אם אני משלם עליו את מלוא ההפרש..

לגבי המארז, הTRIX אמור להכנס (303 ממ עד כמה שאני יודע), במקסימום לדרמל תהיה קצת עבודה על הכלוב העליון של ההארדיסקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים