עבור לתוכן

מאורר במחשב נייד

Featured Replies

פורסם

לאחר כשנתיים המאורר במחשב הנייד הישן שלי(esprimo mobile fujitsu siemens) הפסיק לעבוד וגרם לבעיית התחממות של המעבד,לאחר שחיברתי מאוורר חדש מאותו הסוג הבחנתי כי הוא פועל רק ב-2 שניות הראשונות של הדלקת המחשב ואחריו נכבה, המאורר עצמו מתחיל לפעול רק כשאני מפעיל את התוכנה speedfan בלי שום קשר להגדרות בה כי התוכנה עצמה לא מזהה את המאורר עצמו אבל הוא מתחיל לעבוד כשהתוכנה עובדת,מהי הסיבה שהוא פועל רק בשתי שניות הראשונות של ההדלקה והאם אפשר לתקן זאת כדי שהוא יפעל באופן קבוע?,אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי.

פורסם

אולי זה נורמלי ? והוא יסתובב רק שיהיה יותר חם ?

בדוק אם ומה ההגדרות בביוס בנושא ובתוכנית החשמל שלך.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק הוא מתחיל לפעול כשהמעבד מתחיל לעבוד,מהי הטמפרטורה האופטימלית של המעבד בזמן מאמץ? לפי ה-speedfan זה מגיע ל-57 במאמץת האם במזג אוויר יותר חם המחשב יקרוס כמו שקרה לי בעבר?. תודה רבה!

פורסם

57 זה ממש "קר" למעבדים של היום.

המעבד שלי במנוחה הוא ב 54 מעלות (ורק בגללך בכלל טרחתי לבדוק!.)

פורסם

לא כזה קר. זה לא הרבה מתחת ל 70-80 שבהם יש סיכון ממשי לנזק. אצלי, לא מחשב חדש בכלל אבל מחשב נייד ככל מחשב נייד, 39 במנוחה ו 50-55 במאמץ. המאוורר מתחיל לעבוד כשהוא מגיע ל 50

תבדוק אם ניתן לשנות ב BIOS לטמפ' נמוכה יותר או לשנות את השליטה על המאווררים מ silent ל normal או performance

פורסם

איזו מערכת הפעלה יש לך? אולי תבדוק הגדרת מאוורר במערך חשמל במדיניות קירור מערכת ותוודא שהיא על קירור אקטיבי?

פורסם

מעבדים של דורות אחרונים עדיין עובדים טוב ב 100-105 מעלות.

היצרנים כדי לשמור על שקט מכוונים לטמפ גבוהות יותר מבעבר.

חב"לז.

פורסם

המעבדים עובדים טוב תקופה. עד שהמחשב מת. המעבד לא נשרף, הוא פשוט נתלש מהלוח בגלל התפשטות והתכווצות תרמית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים