עבור לתוכן

בעיה לא מצליח לשמוע צליל במחשב חדש (דריברים מותקנים)

Featured Replies

פורסם

הרכבתי מחשב חדש עם לוח אם asus h87 אני משתמש בכרטיס קול של הלוח אם אבל לא מצליח לשמוע כלום כאשר הרמקולים מחוברים מאחור וכשאני מחשב אותם מקדימה ליציאה של המארז שומעים רק ברמקול אחד יש לציין שהדריברים מותקנים ב100% (אין לי שום דבר לא מותקן במנהל ההתקנים) ניסיתי עם כל גרסה אפשרית הרמקולים טובים ב100% בדקתי אותם על האיפון ניסיתי יציאות שונות של קול דרך מאפינים והגדרות שונות האם יש לכם עוד איזה רעיון שאני צריך לבדוק או לעשות או שהלוח אם לא תקין?

ניסתי כבר המון זמן להפעיל ולא קורה כלום

תודה בכל מקרה לעוזרים:beerchug:

פורסם

אתה בטוח שהחיווט לפאנל הקדמי תקין?

פורסם

תוריד מהאינטרנט דרייבר מס 236 R ותדרוס את הקיים

הדבר נעשה ע"י הפעלתו/התקנתו מספר פעמים

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שהם מחוברים טוב אבל הם לא הבעיה גם ככה אני לא שומע בהם אני מעדיף להתרכז ביציאה האחורית שלא עובדת היא היותר חשובה. ובקשר ל drivers התקנתי איזה 5 גרסות עכשיו יש לי מספר R 273 היותר חדשה. איך ממשיכים?

פורסם

נתק את הכבל מהפאנל הקדמי לחיבור הקול בלוח-האם.

פורסם
  • מחבר
נתק את הכבל מהפאנל הקדמי לחיבור הקול בלוח-האם.

ניתקתי לא עזר עדיין לא שומעים

פורסם

אני מעדיף את הדרייברים של יצרן הלוח.

האם התקנת את כל הדרייברים מאתר יצרן הלוח ?

ציינת שיש לך אסוס h87, אך לא ציינת דגם מדוייק ->

https://www.asus.com/Search/?SearchKey=h87

אם גם אחרי התקנת כל הדרייברים המתאימים למערכת ההפעלה ולמספר הסיביות של המערכת לא תשמע קול - ממש אחריות.

פורסם
  • מחבר
אני מעדיף את הדרייברים של יצרן הלוח.

האם התקנת את כל הדרייברים מאתר יצרן הלוח ?

ציינת שיש לך אסוס h87, אך לא ציינת דגם מדוייק ->

https://www.asus.com/Search/?SearchKey=h87

אם גם אחרי התקנת כל הדרייברים המתאימים למערכת ההפעלה ולמספר הסיביות של המערכת לא תשמע קול - ממש אחריות.

יש לי את דגם ה h87-pro ובנוגע להתקנת הדריברים של היצרן זה דבר ראשון שעשיתי קודם כל התקנתי את הדריברים המעודכנים מהאתר שלהם שראיתי שזה לא עובד התקנתי מהדיסק שתי האופיצות נכשלו.

כשאני הולך לממש אחריות אני צריך לקחת את כל המחשב או רק את הלוח אם (קניתי מהם רק את הלוח).

פורסם

דבר טלפונית עם המעבדה לפני שאתה הולך, אולי ירצו את כל המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים