עבור לתוכן

עבודה במקביל עם חשבונות שונים של גוגל

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני מעוניין להתקין על 20 מחשבים את התוכנה google drive, שיהיה מקושר לחשבון שאני אצור במיוחד בשבילו. כאשר אני מחובר דרך התוכנה במחשב (win xp) וגולש דרך הדפדפן (chrome), האם החשבון שכבר מחובר ב-google drive יהיה מקושר לכרום או שיהיה אפשר להתחבר ל-gmail בדפדפן לחשבון שונה ממה שמוגדר בתוכנה לצורך סינכרון?

הכוונה היא שהחשבון שמקושר ל-google drive יהיה קבוע לצורך סינכרון קבצים. כאשר משתמש צריך להתחבר לחשבון gmail שלו (דרך chrome) הוא יוכל לעשות זאת ללא צורך להתנתק מהחשבון שמחובר לאפליקציה שמותקנת במחשב. האם זה אפשרי?

אם ההודעה לא בפורום הנכון אשמח אם האדמין יעביר אותה

נ.ב.

מנסיון אישי שלי אני יודע שאפשר לגלוש באותו הדפדפן ל 2 חשבונות gmail שונים אבל כאשר מתנתקים מאחד מהם, גם החשבון השני מתנתק

פורסם

אם אני לא טועה אתה יכול לשתף את הGdrive שלך עם עוד אנשים או שפשוט תעשה חשבון גוגל אחד ותפעיל אותו בכל המחשבים.

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני רוצה לעשות.

מצב שמותקנת במחשב תוכנה של google drive המקושרת לחשבון א' ואני משתמש בדפדפן chrome ומתחבר לחשבון ב'. האם זה אפשרי?

מהניסיון שלי אם כן גולשים בחשבונות נפרדים אז ברגע שמתנתקים מאחד מהם השני גם מתנתק אז לכן אני שואל אם אפשר לעבוד בנפרד עם חשבונות שונים (החשבונות לא מקושרים ביניהם).

- - - תגובה אוחדה: - - -

זה מה שאני רוצה לעשות.

מצב שמותקנת במחשב תוכנה של google drive המקושרת לחשבון א' ואני משתמש בדפדפן chrome ומתחבר לחשבון ב'. האם זה אפשרי?

מהניסיון שלי אם כן גולשים בחשבונות נפרדים אז ברגע שמתנתקים מאחד מהם השני גם מתנתק אז לכן אני שואל אם אפשר לעבוד בנפרד עם חשבונות שונים (החשבונות לא מקושרים ביניהם).

פורסם

ננסה להבין רגע מה המטרה,

ליצור גיבוי חינמי לשטח שמקבלים מגוגל DRIVE כפול 20 כדי לא לשלם או לשתף קבצים בין כמות גדולה של מחשבים. אם זה הראשון אז מיותר לחלוטין יש שירותים שעושים את זה טוב יותר בלי הרבה חשבונות ואם זה השני אז פשוט להתחבר עם אותו חשבון על כל המחשבים.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לשני.

לא ענית לי על השאלה אבל תודה בכל זאת

פורסם

אין קשר בין החשבון שהתחברת בו בתוכנת גוגל-דרייב לחשבון שאתה נכנס בו לדפדפן, אפשר להיכנס בכל אחד מהם לחשבון אחר בלי שתהיה שום השפעה על השני, בדיוק כמו שאפשר להתחבר בדפדפנים שונים לחשבונות גוגל שונים בלי שזה יפריע.

זה עונה לך על השאלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים