פורסם 2014 בינואר 211 שנים היי.אני מחפש חנויות טובות לנעליים שעושות גם משלוחים לארץ.במידה ולא, מה הפתרון?אשמח לעזרה.
פורסם 2014 בינואר 311 שנים ממליץ על אמזון + משלוח דרך buy2usa. אתה יכול להירשם גם באמזון לקבלת מיילים על פרסומות לנעליים ואז הם שולחים לך קוד קופון של 20% הנחה על רכישת הנעליים הראשונה שלך באתר (תקף רק לנעליים שאמזון מוכרים ושולחים).
פורסם 2014 בינואר 311 שנים מחבר 40 דולר משלוח לקופסת נעליים? מה נסגר? אני מקווה שטעיתי בחישוב, כי אם זה נכון זה ממש לא משתלם.
פורסם 2014 בינואר 311 שנים יש את אסוס (ASOS). אתר מומלץ באופן כללי, לא רק לנעליים. משלוח חינם.הזמנתי משם נעל לא מזמן, אבל היא היתה גדולה עלי והחזרתי. (עלה 32 שקל)
פורסם 2014 בינואר 411 שנים מחבר עידו תודה אבל הדגמים והחברות שרציתי לא נמצאים שם.אני מחפש נעליים של Merrell ושל Timbeland.גיל, זה באמת הדבר השני שעשיתי אבל המחירים שם לא ממש אטרקטיביים ביחס לארץ.תודה. אני אמשיך לנבור ברשת עוד קצת.
פורסם 2014 בינואר 411 שנים 40 דולר משלוח לקופסת נעליים? מה נסגר? אני מקווה שטעיתי בחישוב, כי אם זה נכון זה ממש לא משתלם.לא. זה 20$. כנס לאתר שלהם ותעשה חישוב עלות לפי סוג מוצר. נעליים עולות 20$.
פורסם 2014 בינואר 511 שנים הזמנתי משם נעל לא מזמן, אבל היא היתה גדולה עלי והחזרתי. (עלה 32 שקל)סיבה העיקרית שאני לא מזמין מחו''ל
פורסם 2014 בינואר 511 שנים החכמה היא למדוד בארץ ולהזמין מחו"לומה לומר כשאתה מסרב לקנות? זה עניין של הזמן עד שחנויות נעליים יכירו אותך בתור בן אדם שמנצל אותם.
פורסם 2014 בינואר 511 שנים שטויות. מה אתה קונה נעליים כל יום? אתה דואג לכיס שלך או לחנויות שגובות ממך תשלום שמגיע לפעמים לפי שניים ושלושה מהמחיר בחו"ל?מה הבעיה להמציא תירוץ כמו: לא אהבתי איך שהן נראות עליי.....ובקשר ל20% הנחה באמזון, אני חוזר בי. כנראה שכבר אין את ההצעה הזאת.
פורסם 2014 בינואר 511 שנים אז מדדת אבל איך אתה יודע איזו מידה אמריקאית מתאימה לך? אתה עושה המרה?דבר שני, יש חנויות מיוחדות שמתמחות בנעלי ספורט ויש להם ציוד ממוחשב לתאם לך סוג ומידה לפי מבחן שעושים לך. אז אם יש פלטפוס, הם יודעים איזה נעל בשבילך.
פורסם 2014 בינואר 511 שנים מתוך 10 זוגות נעליים (בערך) שהזמנתי עד היום מאיביי, רק זוג אחד היה קצת קטן עליי אז הבאתי אותו לאחי. לא ביג דיל.חוץ מזה שאפשר לבקש מהמוכר לתת לך מידות של הנעל, כמו במידות יפניות. נערך 2014 בינואר 611 שנים על-ידי Gil28
פורסם 2014 בינואר 611 שנים אז מדדת אבל איך אתה יודע איזו מידה אמריקאית מתאימה לך? אתה עושה המרה?דבר שני, יש חנויות מיוחדות שמתמחות בנעלי ספורט ויש להם ציוד ממוחשב לתאם לך סוג ומידה לפי מבחן שעושים לך. אז אם יש פלטפוס, הם יודעים איזה נעל בשבילך.בכל נעל כתובה המידה האירופאית והאמריקאית בתווית שנמצאת בד"כ מתחת ללשונית. לא הבנתי למה התכוונת עם החנויות שמתאימות נעליים. לך לחנות שיתאימו לך נעל ותזמין אותה מחו"ל. כך גם אני עשיתי אצל סאקוני.
פורסם 2014 בינואר 611 שנים מחבר מסכים עם יוני.אני אישית קונה נעל פעם בחצי שנה עד שנה. בזמן הזה המוכרים בחנות יתחלפו 4 פעמים.גם לגבי המידות זו לא בעיה.יש היום מספיק מחשבוני המרה או אתרים המספקים מידות אפילו לפי יצרן/חברה.אבל יש לי שאלה.מה זה הרוחב שהם מציינים? רוחב רגל או נעל?מעבר לכך שאמדוד בחנות, סתם, רציתי לדעת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.