עבור לתוכן

TESO Israel Guilds

Featured Replies

פורסם

שלום חברים!

נשארו 93 יום ליציאת המשחק,מקווה מאוד שהוא יהיה ברמה מספקת!

אני מחפש Guild שמורכב משחקנים ישראלים,ברמה גבוהה ולשחקנים בעלי ניסיון!

מנסיון כדי להגיע רחוק במשחק,וכמובן להנות,עדיף לשחק בקבוצות ולא SOLO.

האם יש פה מישהו שמקים Guild בסגנון הזה?

תודה מראש.

פורסם

מישהו באמת מתכוון לקנות את המשחק הזה?

אני שומע הרבה דברים שליליים עליו. 75% מהאנשים שאני מכיר ומשחקים כרגע בבטא אומרים שהם לא מתכוונים לקנות אותו.

פורסם
  • מחבר

לא שיחקתי בבטא,אבל ראיתי הרבה gameplay שיחקתי בכל משחקי ה tes ואם זה יהיה דומה אפילו זה יהיה משחק מצליח,אנשים מסתייגים בגלל התשלום החודשי,אני בכל מקרה הולך לשחק בו,לא מצאתי שום משחק אונליין טוב מאז lineage 2.

.ופה אני רואה פוטנציאל גדול מאוד!

פורסם

שיהיה בהצלחה, אני מוותר (ואני מעריץ גדול של הסדרה).

כל האינדקיציות מצביעות על זה שהמשחק יהיה נפילה. במקומך הייתי מחכה עד שיצאו ביקורות לפני הקניה.

פורסם

בינתיים אני מתכנן לקנות אותו. אני לא מכיר אף אחד שנמצא בבטא ולא ראיתי מידע עליה, אז אין לי כל כך איך לדעת מה המצב שלו...

שמעתי דעות לפה ולשם, מישהו אומר שזה יהיה משחק גרוע, השני אומר שיהיה טוב. אני אישית מאוד מקווה שהמשחק לא יהיה נפילה.

הדבר הכי טוב שבאמת אפשר לעשות זה לחכות לביקורות, אני רק מקווה שאני לא אכנע לעצמי וארכוש אותו באיזו רכישה מוקדמת לפני שיצאו הביקורות :P

פורסם

אני אישית מכיר כמה אנשים שמשחקים בבטא וממש לא מתהלבים. הם לא ממש אומרים לי למה כי אסור להם אבל בגדול הם אומרים שזה עוד WoW clone.

תקראו קצת מה אנשים אומרים -

http://www.reddit.com/r/elderscrollsonline/comments/1tbh9d/massively_voted_eso_the_most_likely_to_flop_in/

http://massively.joystiq.com/2013/12/19/massivelys-best-of-2013-awards/

http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2014/01/02/predicting-the-biggest-disaster-of-2014-the-elder-scrolls-online/

פורסם
  • מחבר

קראתי כמה תגובות באמת זה הייטרים וילדים שבוכים שה open world קטן מדי...בכל מקרה כולנו נחכה ל open beta במרץ ונחליט

פורסם

הדבר היחיד שבאמת יהרוס לי זה אם זה יהיה עוד mob fest mmo. די נמאס לי מכל הMMOS שכל קווסט שאתה עושה מסתכם בלך תהרוג 150 אוייבים באיזור ככה וככה ותחזור לפה. במיוחד כאלו שכל אזור שאתה מגיע אליו יש אלפי mobs שנמצאים באזור ואין לך איך לעבור בשלום בלי להרוג עוד כמה מאות רק בדרך לאזור של הקווסט

אבל עד אז...

פורסם

שיחקתי בבטא והוא מעולה!

שום שלילי ושום כלום.

שיחקתי בו 3 ימים ברציפות (שינה של 3 שעות בלילה) והוא פשוט טוב.

פורסם

טוב, אחרי משחק בבטא אני יכול להגיד בפה מלא שזה לא בשבילי.

עזבו את זה שהם פשוט אונסים את הLore של העולם, זה MMORPG דמוי WoW.

נכון, אפשר לשחק מfirst person view והמערכת סקילים מזכירה קלות את סקיירים אבל אין את כל הדברים שגורמים לי לרצות לשחק במשחק elder scroll.

יותר מזה אני לא יכול להגיד כרגע.

פורסם
  • מחבר

כל אחד ושלו.

אני מאוד התפלאתי לטובה! משחקיות מצויינת, גרפיקה מאוד מציאותית ויפה,קרבות מהנים,סקילים מגניבים.,בהחלט הרבה יותר טוב מ gw2 ו tera וכמובן wow...אני הולך לשחק בהחלט במשחק.

פורסם

הגרפיקה בסדר, לא ברמה של Skyrim או משהו אבל סבירה בהחלט.

משחקיות מצויינת? Wtf? לא יודע באיזה משחק אתה שיחקת אבל מהניסיון שלי, המערכת קרבות דפוקה לאללה. יותר גרועה מסקיירים (וסקיירים לא היתה משהו מלחתחילה). האנימציות מגעילות, הקרב עצמו איטי והסקילים די סתמיים.

לא שיחקתי tera בשביל להשוות אבל נגיד המערכת קרב של Neverwinter הרבה יותר כיפית וזורמת וזה משחק חינמי. פה הם רוצים 60$ + 15$ חודשי.

לא תודה. נדבר אולי שזה יעבור לf2p אחרי חצי שנה.

פורסם
  • מחבר

מה שאני אוהב בקרבות שהם יותר קרובים למציאות...זה לא משחק fps וגם לא lineage 2 זה בקצב יחסית מציאותי...זה מה שיפה בזה מבחינתי,נמאס לי לשחק במשחק שיש לך מאקרו ואתה לוחץ על כפתור אחד ויוצאים לך 10 סקילים וקסמים במקביל...ולגבי ה ftp אני מעדיף p2p זה ישאיר אנשים יותר רצינים במשחק ולא כל ילד והאקר בן 10 יבוא ויהרוס את המשחק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים