עבור לתוכן

מחקר גנטי אבד. FedEx ישראל: המשלוח הבא חינם

Featured Replies

פורסם

לאחרונה נתקלתי בשירות הגרוע של פדקס ישראל ובנסיון שלהם לסחוט עמלות סתם מלקוחות שלא מבינים. אבל עכשיו אני מגלה שגם את השירות הבסיסי של להעביר חבילות הם לא ממש מצליחים לבצע.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4471751,00.html

פורסם

נו, עוד חלאות לאוסף.

פורסם

אולי הלך לאיבוד בcast away

פורסם

מניסיון שלי החברת משלוחים היחידה שהייתי מרוצה מהשירות שלהם היא UPS, יקרנים ברמות רצחניות אבל שירות מצוין ובחיים לא איבדו חבילה.

מצד שני במקרה הזה אני מאשים את החוקר מחיפה בטיפשות, דגימות כאלו חשובות למחקר שכזה הוא היה צריך לקחת על גופו מה שנקרא, לקנות כרטיס טיסה להעביר את הדגימות לנוח ללילה ולחזור לארץ.

פורסם

נכון, כי היו נותנים לו להעביר חומר ביולוגי בשדה התעופה.

פורסם

פדאקס או לא פדאקס, אין חברת שילוח שלא תאבד בסופו של דבר משלוח, חשוב ככל שיהיה.

פורסם

הוא לא איזה ג'ון דו כלשהו הוא חוקר במרכז הרפואי רמב"ם שעובד על מחקר בשיתוף פעולה עם מרכז רפואי בסיאטל ניתן היה לתאם את השילוח כמו שחיילים מעבירים את הנשק האישי שלהם בטיסות אפשר היה לדאוג לבצע את העברה הזאת בדרך כלשהי בלי לשלוח את החומרים בפד אקס :x

פורסם
  • מחבר

בעיניי מה שמטומטם הוא התגובה של פדקס ישראל. היו יכולים להתאמץ יותר. ובכל מקרה, אני רק רוצה לומר שלדעתי החברה פשוט לא התאמצה מספיק. פדקס מטיסה משלוחים במטוסים שלה, והכל נעשה במתקנים שלה. החבילה פשוט יושבת באיזה מחסן שלהם איפשהוא בארה"ב ואף אחד לא יודע מזה. קצת קשה להאמין שעם כל הברקודים על החבילות היא פשוט נעלמה איפשהוא או נפלה מהמשאית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים