עבור לתוכן

אפשר לקנות בשקט את הזכרון הבא? (מחפש תמיכה רגשית :-))

Featured Replies

פורסם

http://www.ebay.com/itm/New-2GB-2x1GB-DDR2-PC6400U-800MHz-240PIN-PC2-6400-DIMM-DESKTOP-Memory-Ram-/121156278626?pt=US_Memory_RAM_&hash=item1c357a1962

הזכרונות שיש לי כרגע על המחשב הם של OCZ.

שני מקלות של 1 GB(כל אחד) ddr2 pc2-6400

ההבדל היחיד בין הזכרונות שיש לי כרגע לבין אלו שנמצאים בקישור למעלה, מלבד שאלו שבקישור הם גנריים ואלו שיש לי הם של OCZ, הוא ששם(בקישור) כתוב 800mhz ואצלי בתוכנת hwinfo כתוב 400mhz.

האם זה אומר שסה"כ כולם(כל 4 הזכרונות) יעבדו על 400mhz?

האם משנה שאלו בקישור הם זכרונות גנריים ושלי כניראה שלא?

הם יכולים לעבוד היטב ביחד?

אה, מצאתי משהו נוסף.

בקישור באיביי כתוב 6400u ואצלי בתוכנת hwinfo כתוב סתם 6400, אבל כן כתוב regular unbuffered ובסוגריים כתוב udimm.

אז יכול להיות שזו כוונתו של המוכר עם ה- 6400u?

אשמח לאישור שאפשר ללכת על הקנייה הזו.

תודה רבה!

נערך על-ידי undav

פורסם

אם אתה מעוניין יש לי 2 זיכרונות של DDR2 של OCZ חוץ מיזה אני לא רואה סיבה שהם לא יעבדו ביחד.

פורסם
אם אתה מעוניין יש לי 2 זיכרונות של DDR2 של OCZ חוץ מיזה אני לא רואה סיבה שהם לא יעבדו ביחד.

במידה ופותח האשכול לא יהיה מעוניין, כמה יעלה לי?

פורסם

דבר איתי בפרטי

פורסם

הזכרונות האלו קצת מוזרים לי - הם נראים לי ג'נריים, מכיוון שלא רשום בשום מקום שם של יצרן מוכר. בנוסף כתוב שיש אחריות לכל החיים - אבל אחריות של מי?

מצד שני, בעלות של 50 שקל אתה אמור לקבל 2 מודולים של 1GB כל אחד מסוג DDR2 עם CL5. זה אולי "הימור" משתלם.

פורסם
  • מחבר
הזכרונות האלו קצת מוזרים לי - הם נראים לי ג'נריים, מכיוון שלא רשום בשום מקום שם של יצרן מוכר. בנוסף כתוב שיש אחריות לכל החיים - אבל אחריות של מי?

מצד שני, בעלות של 50 שקל אתה אמור לקבל 2 מודולים של 1GB כל אחד מסוג DDR2 עם CL5. זה אולי "הימור" משתלם.

כל מה שאמרת ובנוסף יש למוכר הזה ציון כמעט מושלם ושים לב שהוא כבר מכר 136 פעמים את המוצר הזה.

בכל אופן, שלחתי לו הודעה עם שאלות כבר בבוקר.

נחכה שיענה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים