עבור לתוכן

קניית מסך קוראני דרך איבי

Featured Replies

פורסם

עשיתי קצת חיפוש בפורום וראיתי הרבה אשכולות על זה

אני רוצה לזמין את המסך הזה:

http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-27Q-LED-Perfect-Pixel-2560x1440-QHD-DVI-D-Dual-LG-S-IPS-27-Monitor-/120926762189?pt=Computer_Monitors&hash=item1c27cbf4cd

מה העליוות הנוספות של זה? אף פעם לא הזמנתי דרך יותר מ 100 דולר דרך איבי

במשלוח רשום שזה משלוח רגיל אז איך DHL נכנסים לתמונה?

פורסם

יש לי 2 מסכים 27" של Crossover כבר כשנה וחצי~, אחת הרכישות הכי טובות שעשיתי.

קח בחשבון שיש לך 15% מס קניה על מסכים מעל 25" ובנוסף 18% מע"מ.

המכס כבר מכיר טוב את המסכים הקוראנים, לכן אם החבילה תבדק ע"י המכס אתה תחוייב לפי השווי של המסך $400~ מעבר לזה יש עד כ- 80ש"ח אגרות מכס וכו' ועמלת שקר כלשהו של חברת השילוח שיכולה להיות כמה מאות שקלים (המקסימום ששמעתי עליו עד עכשיו הוא כ- 600ש"ח, ממני רצו כ- 400ש"ח, אבל אחרי משא ומתן ארוך שילמתי רק את ה- 80ש"ח).

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה קודם כול...

רשום במשלוח שזה משלוח רגיל לא משלוח מהיר כמו DHL וכו'...זה עדיין יעבור דרכם?

יש לי 2 מסכים 27" של Crossover כבר כמעט שנתיים, אחת הרכישות הכי טובות שעשיתי.

קח בחשבון שיש לך 15% מס קניה על מסכים מעל 25" ובנוסף 18% מע"מ.

המכס כבר מכיר טוב את המסכים הקוראנים, לכן אם החבילה תבדק ע"י המכס אתה תחוייב לפי השווי של המסך $400~ מעבר לזה יש עד כ- 80ש"ח אגרות מכס וכו' ועמלת שקר כלשהו של חברת השילוח שיכולה להיות כמה מאות שקלים (המקסימום ששמעתי עליו עד עכשיו הוא כ- 600ש"ח, ממני רצו כ- 400ש"ח, אבל אחרי משא ומתן ארוך שילמתי רק את ה- 80ש"ח).

פורסם

רשום Expedited שזה משלוח עם חברה פרטית, לא רגיל. למטה מפורט שזה ישלח עם FedEx/UPS/EMS וכו'.

אגב,

המוכר בקישור נחשב לאחד מהמומלצים ביותר למרות שאצלו קצת יותר יקר. הוא גם דואג לתת שירות טוב גם אחרי שנה מהקניה (בניגוד לאחרים שמתעלמים מהקונים אחרי קבלת הפידבק), אפשר לקרוא עליו בפורומים של overclock.net

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים