פורסם 2013 בדצמבר 2811 שנים שלום רב,רציתי לשאול האם יש אפשרות לגיבוי המחיצה הפנימית של המחשב הנייד ששם שמור ה-WIN למקרה אסון שבו ההרד דיסק הולך?תודה !!
פורסם 2013 בדצמבר 2911 שנים לא רק שיש אפשרות, זה מומלץ מאד.בחוברת או באתר של היצרן יהיו הוראות איך לבצע זאת.
פורסם 2014 בינואר 311 שנים מחבר חיפשתי באתר היצרן ואני חוזר ללא תשובות (לא קיבלתי עם המחשב הוראות גיבוי)..
פורסם 2014 בינואר 311 שנים מחבר אני יודע להשתמש ב-Google...והחיפושים האלו מוציאים לי איך לגבות שחזור לכל המחשב. אני רוצה פשוט גיבוי לתיקיה של WIN שנמצאת בתוך Hard disk שכוללות רק את המערכת הפעלה.
פורסם 2014 בינואר 311 שנים על איזה דגם מחשב מדובר? זה לא יותר מסביבת PE עם אימג' מוכן או answer file. עובד בדיוק באותה שיטה שפורסמים מערכות הפעלה בארגונים.
פורסם 2014 בינואר 311 שנים מתוך http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-Series-3-350V5C-Notebook.84108.0.htmlDespite the low price, Samsung still includes accessories: aside from the usual quick start guide, the booklets with safety and warranty information, and the power adapter, the box also includes a recovery disk.
פורסם 2014 בינואר 411 שנים מחבר זה פונקציה שקיימת במחשב ותפקידה לגבות את כל סביבת המשתמש שהגיעה עם המחשב לגיבוי ברשת או לדיסק.מה שאני רציתי זה רק את המחיצה של הווינדוס שבעזרתה אני מתקין את הווינדוס (כאילו עכשיו קניתי את המחשב ואני מדליק אותו בפעם הראשונה והמחשב זורק לי ישר התקנה של וונידוס)
פורסם 2014 בינואר 411 שנים כנראה יש בעיה בהבנה. אתה מגבה עם תוכנות ויוצר IMAGE שלם של ה-HDD של שתי המחיצות C+Recovery ואם הדיסק קשיח ימות, אתה משתמש ב-IMAGE ופורש אותו על הדיסק קשיח החדש כך שיהיה באותה תצורה. וכפי שרשמנו לך הדרך הפשוטה היא ליצור Restore Disk. ברור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.