עבור לתוכן

מה דעתכם על המסך

Featured Replies

פורסם

106458.JPG

הוא טוב?

או שיש מסכים טובים אחרים בתחום ה700 שקל (שהם 17 אינץ')..

ולא מצאתי Reviews עליו, אז אם יש למישהו כאן זה יהיה מצוין. :)

תודה :P

פורסם

מסך גרוע ביותר אך לא ניתן למצוא טובים ממנו במחיר שציינת. למרות שלדעתי מסך שזהו הרכיב האחרון שחוסכים בו. אם אין כסף, אז פשוט לא קונים.

פורסם
  • מחבר

אם אתה כבר יוצא בהצהרות קיצוניות שכאלה, למה שלא תרחיב בנושא?

פורסם

ה786PF בהחלט לא מציאה... ה 796FD2 הרבה יותר מומלץ והוא נמכר במחיר הנמוך מ1000 ש"ח.

פורסם

אין יותר מדי דברים להרחיב בנושא: איכות התמונה של המסך הנ"ל הינה זוועתית וגורעת מחווית העבודה/משחק/צפייה במחשב. בנוגע לקניית מסך בכללי, מכיוון שזהו הרכיב אשר משפיע ישירות על בריאות עיניך אין להתפשר על איכותו. כמו כן, מסך בניגוד לשאר הרכיבים מחליפים אחת ל-5-6 שנים ועל כן אין לקחת את קנייתו בקלות ראש.

פורסם
  • מחבר

או - לכזאת תשובה חיכיתי! :)

עכשיו תקשיב:

3 שנים השתמשתי במסך Lite On NSL

17 אינץ'

כיוונתי אותו על 1024 על 768, קצב רענון 85 הרץ, והוא היה מצוין עבורי.

אני לא מבין מבחינת קריטריון הבריאות - אם המסך תומך ברזולוציה ובקצב הרענון הנ"ל, למה שיפגע בעיני?

ומבחינת איכות התמונה - אני יודע שלמאג יש שם עולמי, אבל אם נהניתי כל כך ממסך מחברה עלומת שם כמו Lite On, האיכות במאג תהיה יותר גרועה ממה שהיה לי?!

ועוד משהו - התקציב הוא 700 שקל מקסימום. מה לעשות. זה הכי טוב שאני אשיג?

תודה :-*

פורסם

לי יש 786PF...

בכל מקרה אני אישית לא מרגיש בחסרונות שלו.

אני חושב שהוא מסך לא רע בכלל.

אם אתה לא פריק של גראפיקה\מסכים לדעתי אין לך סיבה לא לקחת אותו.

בקשר לתגובות על המסך...

לפעמים אתם קוטלים דברים ושוכחים שלא לכולם יש את העדפות ואת הקריטריונים כמו שלכם לקניית רכיבים...

כמו שיש אנשים שיסתפקו בR9600NP וזה יהיה להם מצויין והם יקנו GFFX5900XT או R9600XT שהם בכלל לא צריכים את זה...

לדעתי זה מסך סביר וזול.

מומלץ למשתמש ממוצע.

נ.ב

אני לא משלה את עצמי שזה מסך טוב... פשוט אני לא רואה בו שומדבר רע.

פורסם

אמנם הסטנדרטים שונים מאדם לאדם אך כאשר מחליפים רכיב משמעותי כגון מסך אין שום סיבה להשאיר אותם נמוכים. לדוגמא, אתה יכול כל החיים לנהוג בסובארו פשע וזה יספיק לך אך ברגע שתחליף אותה אפילו למזדה לאנטיס (לא פרארי) אתה תראה הבדל עצום ולא תבין איך היית מוכן לנהוג בה כל הזמן הזה. כנ"ל במסכים, אין סיבה לראות סרטים/משחקים במסכים הזוועתיים הללו כאשר בעלות נוספת לא גבוהה מדי (300 ש"ח) תוכל ליהנות הרבה יותר.

MAG כחברה אינה בעלת שם עולמי גדול ונחשבת לבינונית בלבד, פשוט הדגם -796FD2 יצא מוצלח עם שפופרת איכותית.

בעניין הבריאות, ממחקר שהתפרסם לפני שנה-שנה וחצי, חוקרים קבעו כי מסכים מומלץ להחליף כל שנתיים-שלוש שכן ישנה לאחר תקופה זו התיישנות של רכיבי המסך והקרינה הנפלטת ממנו עולה בצורה די משמעותית ביחס לקרינה אשר נפלטה ממנו מיד לאחר קנייתו. על כן, כאשר הינך קונה מסך איכותי אתה בעצם משלם גם על איכות חומרים גבוהה יותר ועל כן מצמצם את הפגיעה מהקרינה.

פורסם

תראהב אני מסכים אם מי שאמר פה שבמסך לא חוסכים כי זה באמת רכיב שאמור להחזיק בין 5-6 שנים המסך שלי למשל (HITACHI 17MVX PRO2) כבר בן 10 כן אתה קורא נכון בן 10 לפחות הוא עבר כבר שלושה מחשבים (מהפנטיום 133 עד עכשיו).

בזמנו הוא עלה משהו כמו 5000-6000 שקל והוא עובד עד עכשיו כמו גדול ולא הייתה בו תקלה אפילו לא אחת המסך שלי הוא בערך כמו המאג שהצגת אם לא יותר טוב מה שאומר שהמאג הזה משתווה למסך בן 10.

אני לא אומר לך תיקנה מסך ב5000 שקל אני רק אומר שתשקיע לפחות 1200 שקל פלוס כדי לקבל משהו שיחזיק לך הרבה זמן ולא מסך שלא הרבה יותר טוב מהמסך שיש לך אם בכלל.

פורסם
  • מחבר

ומה דעתכם על Samsung 763MB , יותר טוב? בכמה יותר טוב? :)

samsung-763mb-front-s.jpg

פורסם

יותר טוב בהרבהההההה, וזה מהשוואה של מסך ליד מסך, צבעים הרבה יותר חיים, פשוט יותר איכותי. לדעתי ה-763MB הוא המינימום למסך חדש כיום.

פורסם

זה מעל ומעבר למינימום

זה מסך מעולה

הPROVIEW PURE FLAT שלי זה מינימום.... אנשים היו מתים לSAMSUNG הזה זה מסך פצצתי.

אולי אני מגזים אבל צא מהסרט של המסך המינימאלי

פורסם

ה LG T710BH EZ מעולה.

יש לו בהירות ממש מעולה. והוא נראה לי שווה את המחיר שלו (שזה ממש לא יקר משהו כמו 800 בארך)

אני לא יודע מה אם הSamsung לא ראיתי אותו אף פעם אבל אני יודע שהLG מעולה

פורסם

ה-ה LG T710BH EZ הינו מסך בן 4-5 שנים וממזמן כבר הוספק ייצורו, על כן מחירו הזול. אולי הבהירות שלו טובה אך השפופרת ישנה וכיום ישנן כבר שפופרות טובות יותר גם בטווח המחירים שלו.

לגבי מסכי PROVIEW, אלו לא מסכי מינימום שכן לא כדאי למשתמש ביתי לרכוש כזה זבל. אם אין כסף, לא קונים. אולי אין מחשב לעבוד איתו אך כך לפחות העיניים לא נהרסות.

פורסם
  • מחבר

הבדל המחירים בין הסמסונג לLG הוא 20 שקל לטובת הLG.

נראה לי שאני אלך על הסמסונג.

אם הכל ילך כשורה, ואם זה מעניין מישהו, אני אצלם אותו כשהוא יגיע ואתן חוות דעת....

תודה לכם! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים